![]() |
Citiraj:
|
Je, to mu je čas posla skočit od Bregane do Dubrave:D
|
Citiraj:
Hvala tech, ali malo si mi trenutno daleko :( (čika jelc je već to prokužio) I tebi dobar tek :p Akcija: Dajmo da jedem :D |
ups, nisam gledao lokaciju..:D...eto zagrebacki sam smazao, sada jedem kolace:D...
|
Ja sam si već narezao malo sira i suhog mesa, jedan ljuti fefač, raženi+jogurt:p
|
Upravo sam se najeo K+ Tost sira. :D Tko bi reko da se to može :D Socijala :D
:p svima vama Btw. mjenjam grafu za topli obrok :D |
jutros samo zdrava hrana
štrukli i cappy od naranče bez šećera :) |
Jučer navačer su pala 2 mala sendviča, kalnički kruh, gauda sir i posebna šunka (mislim da se tak zove) i ljuti kečap, i onda sam se lego u zakrmio. :D
|
uf kalnički kruh..to je tako predobro..obožavam ga :)
|
jos uvijek nisam ozdravila do kraja :(...no vratio mi se apetit :D tako da sam jucer pekla pileće ražnjiće, krumpir police, mrkvu, karfiol i brokulu na lešo i kristalku s radičem na salatu :)
i kuhala sam povrtnu juhu s rezancima...nije bila loša :) ostalo je još tih pilećih ražnjića tak da ću danas na njih još dodati povrća i puniti tortilje :) |
|
e i kaj nakraju klopamo,s obzirom da se zdere blize??
jelc? |
A trebal bi sutra odgmiljit do bake pa javim...
|
Prijavljujem se na žderonje a vrijeme jer sam pravovremeno obavješten o događanjima, a ne kao prošli puta.
Jelc, nemoj neke kerefeke. On juha od gljiva (da poludimo) i standardna platica. Piletinu slobodno izbaciš. Još bi i perije mogao dobiti. |
Jelc
Daddy Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara RAK evo popisa..mislim da su svi gore :) |
Ja sam taj dan u ZG, pa možda i navratim, samo nek netko posta mapu do tog restorana, mislim da sam to vidio jedamput.
|
Eo sam da vidite kako je zavrsila jedna radna subota, puno znoja je bilo...
al vrijedilo je ovo x2(2 porcije su bile, jedna je bila jos na zaru : ) http://img.w3dizajn.net/images/IMG_0012jm56.jpg Samo sam ZDERONJAMA htio dat malo inspiracije !!! |
Citiraj:
http://files.myopera.com/Amdejac/alb...28Large%29.jpg Vukovarskom voze tramvaji 3,5,13. Samo pitaj ak trebas detaljnije upute. Mozda se i ja zaletim... Budem se potrudio javiti sutra jel jedem... |
btw ove 3 cudne zgrade na karti drito kod bakine kuhinje predstavljaju FSB ako ti pomaže,pitaj ako ti i dalje nije jasno gdje je :D
|
Joj, ja bakicu svaki dan vidim kad prolazim, ali nažalost nisam bio niti jednom do sad baš unutra... Budem valjda... Na jednim žderama.... Ne želim vam sve pojest :p
Ovaj put dolazi teška ergela :D |
Danas smozhdio kebab iz one kebabdzinice u Marticevoj... PREJEBEN!
|
Lista za Žderonje Jelc Daddy Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara RAK Wolverine |
Svi su više manje tu...osim Pinsle i Mentala koji su se obahatili od kad su počeli šefovat:D
Sisa mora u petak gledat sa dragom farmu, Vuco još cvika od Ivančice:p |
Pederu :D
I fear no one. Ovaj vikend sam čak i bio u Sesvetama, tesao svoje tijelo za bitku protiv Ivančice u Fitness centru Apolon :D:D Upravo sam maznuo domaći mlinac (baka napravila; nije nimalo sličan onom kupovnom šitu, već je fino mekani, gipki :D) sa nutelom :D Baka napravila 43 mlinca jučer, dala nama 35 komada, sad ih je ostalo još 7 :D |
Vuco-pico.
Nabijem te:D Budi muško i navrati, kad je već Sisu frka... |
dojdem vjerovatno ;)
farmu bum snimil :D |
Citiraj:
Ma to te ja pitam:D |
Našla sam čokoladicu u menzi koja mi je nejnejnej; zove se "For big people" woohoo!
Jedem mortadelu, kruv, jogurt, pa bananu, pa tunu i dve šnite kruva, pa dva reda čokolade za kuhanje :zdero: Mali da sam još uvijek na Trešnjevci, raidala bih ti kuću za onih 7 mlinaca :D |
Citiraj:
|
Mah, to ona meni odmilja, iako neće priznati, drag sam joj. :)
Ribica, samo za tebe :) Za ostale, sklopljen mlinac i nutela unutra :) |
Bem ti...i video je pao:D
|
:D haha ovo je mrak za rano jutro
ja mislim da cu do romaje na burek...nekak mi se to njupa...imam doma kulena ali ga jedem par dana pa mi se neda :( |
Hahaha
Situacija se zakuhtava... :D |
Lista za Žderonje Jelc Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara RAK Wolverine Nista od mene za klopu.Dodjem mozda kasnije, da vas malo vidim. |
Citiraj:
|
četvrt kruha, jogurat, mortadela :D to je moj današnji pravi baušteski gablec :D
|
Kaj je na kraju za klopanje da se konacno odlucim dal da dolazim il ne??
|
Citiraj:
Citiraj:
For big people :zdero: |
Citiraj:
nonono for FAT people :lol2: fatso :D |
Citiraj:
Ah, nije mi se dalo danas ić do bake kad idem sutra na čobanac tam:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |