![]() |
Ne, mrzim kupus. I kad jedem sarmu jedem samo meso, bez kupusa. :D
I dalje ne kuzim zakaj tuna ima stigmu "nepozeljne". Mislim, tuna iz konzerve je pljuga, al to ne znaci da je tuna inace bezveze. Jeste vi to uopce probali tak? :argue: |
jooooooj...kak ne kuzis ;)...
no dobro...nije bitno :) ...sto se rucka tice predomislili smo se i ostavili sarmu za neki drugi puta ...pa smo klopali riblje stapice (ups, riba :D) i grah salatu...a za desert krafne s pekmezom :) ...za sutra sam kupila kelj (fakat super izgelda, zut i onako, puca pod prstima)....skuhat cu ga na čušpajz i uz to neke kobasice...a mislim da ima jos i domaćeg špeka u fridžu :) |
Kad mi netko objasni i argumentira (i to pravim argumentima), povlacim se. :)
|
|
ice imas jaaaaaaaaaaaako dobar ukus :)
|
Daj i meni malo... :D
|
danas sam tek jen komad nacel .. jos mi 3 visiju na tavanu :zdero2:
1 komad menjam za kakvu core duo konfiguraciju .. ostala dva nejdeju nikam osim meni h trbuh :p |
Skup si... :p :nono:
|
Citiraj:
pravi gurman nebi ni razmišljal več bi mam prihvatil ponudu :kafa: .. ovakva kvaliteta se retko najde :zdero: |
Pravi gurman je ove godine napravio (ne sam, sa starcima) 10 rolanih sunki, malo speka i oko 25m kobasica ;)
|
Citiraj:
@flare-volim ja, ali najviše one od pice i sira :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
a ja nis ne jedem pa se dere na mene da moram jesti bjelancevine..i onda ta uzasna grozna tuna...rade bi jela Gmo kaj dolazi iz Turkmenistana i raste na drvecu nego to...bljakach.. |
Citiraj:
idem si ja pizzu napraviti. nema nista bolje nego kasnovecernja pizza natrpana svime sto se nadje u frizideru. |
Kak možeš trenirat trbušni ples bez jednog prsta špeka na trbuhu?
U svim filmovima su trbušne plesačice imale lijepi trbušćić, malo šire bokove, na prsima od trojke na više i ljubavne ručkice. Tko nezna keaj su ljubavne ručkice nek me pita na PM. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali mi mršavice baš i nisu nešto. Žena mora biti ugodno popunjena :p Nemojte se ugledat na Anu i Miu. Nit je lijepo nit je zdravo. Citiraj:
I Seherezada je isto bila ugodno popunjena. :p Sad sam si otvorio Milku Vanille Puding Die 50'er |
ujutro: kulen i špek
gablec: piletina grill u pogači+kečap+tobasco |
Citiraj:
|
Jutros neko pecivo sa višnjom, sad čekam platu, svaki tren trea doć, za dvije osobe :D :dobartek:
|
Citiraj:
|
Uuu, pa danas je srijeda. Danas smijem jesti:) Roditelji me hrane samo srijedom, nedeljom i blagdanima, dobro i kad gosti dođu:) Šalim se naravno!
Idem jest čufte i pire krumpir! Dobar mi tek;) |
Citiraj:
btw, nemoj gundrat protiv tunjevine, imaju dečki praf. Šnicl od tune, dobro napacan i nauljen, spečen na žaru more dostojno zameniti krmiće :zdero: a još se i na to more fajn popit vina :no2drug: |
ja sam prije sat vremena tek doručkovala... :o :fiju:
za ručak je špinat... :Popaj: :D |
Citiraj:
|
Evo vidite, pravda je spora ali dostizna :D
Veceras pole na kojima se pekao spek, uz to vrhnje i domaca rolana sunka... |
jedem milku sa ljesnjacima jer mi se neda buditi familiju kada si pocnem slagati veceru :D
treba narezati malo speka prsuta sira luka a u k***** odo jest :D |
Ja sam sad smazao Milku a la Nussecke Die 70er. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |