![]() |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Danas su bili "tehnicari" nesto prtalji kao po zicama, dodjem kuci ono totalno sranje, brzina dl 6,5mb.
Proslih dana kad nije "valjalo" je bilo 30-tak. Napit cu im se krvi dok to ne rijese, kako god znaju, jer ako je mjesecima bilo sve ok, bez najmanjeg problema, kako onda sad ne radi kako treba? A onda idem pisati prigovor t-comu pa onda hakomu. |
Pozdrav.
Jel ima netko kakva iskustva sa isključenjem usluge? Naime, krajem srpnja mi ističe ugovor max 3 paketa pa bih želio isključiti sve usluge. Mogu li podnijeti zahtjev za isključenjem u T-centru i prije isteka ugovora pa da mi isključe sa zadnjim danom trajanja ugovora? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš. Samo pripazi da napišeš tu izjavu za raskid ugovora gdje ćeš navest da želiš raskid s tim i tim datumom. Zato ja preferiram zahtjev mailom jer imam dokaz što sam poslao i tražio. Ovi na POS-u mogu napravit što hoće i tebi reći zaprimljeno je. |
Eto meni se nakon sto sam poslao mail na prigovore, linija se magično popravila i sad je sve kada treba.
|
Glede vectoringa, iz ove vijesti se može dosta ekstrapolirat za Hrvatistan.
https://gfastnews.com/article-list/g...o-250-megabits |
Koliki vam je upload na Turbo Mix opciji? U početku je išlo 7Mbps, a sad su odrezali na ugovornih 5. Nedaju ni malo gratis. :D
Jel netko ima i dalje 7? |
U Rijeci radnici koji kopaju toplovod u petak poslijepodne precvikali telefonski kabel neboderu (Rastočine 4). HT "ne radi vikendom" pa preko 100 stanara nema telefon i maxtv do ponedjeljka :D
Nisam u tom neboderu, ali mislim da dijelimo FTTC kabinet. Zanimljivo da mi je margina pala za 2db (20 na 18) i attainable s 104 na 95Mbps. Reset je opet vratio vrijednosti na staro. Očito vektoring ima utjecaja i kada se dosta parica isključi. |
da je tako, nebi ti nikakav reset vratio na staru
ajd get a life ili ze zaposli ko tehničar tht-a da naučiš nešto |
haha, zakon:D.. dobro mu kazes, izguglao je sve i svasta, dosta je i naucio, ako nema posla ht trazi tehnicare svakako. Evo ti pocetna placa 4100, za par mjeseci 4500 pa udaraj.
|
Bio u tcomu, kazem imam novu kucu, trebam prikljucak i internet, uzimam odmah na 2 godine.
Veli meni lik moze 249kn mjesecno, wtf?? |
Ne razumijem tvoje čuđenje? To je cijena ako si u t centru tj redovna. Preko predstavnika je jeftinije i to se zna već godinama.
|
Evo uputa za izbjeć pljačku od strane Hrvatskog Telekoma.
Neki dan sredio max3 za 208kn, tak da definitivno fercera. Samo se morate pozvati na cjenik i prodat dušu na dve godine. |
Citiraj:
E pa eto, javi im se opet da hoces i iptv pa da ti daju za 100kn manje.. :) |
sve to što pišete je u redu, ponekad neki problem pa se riješi unutar 48 sati..bar je tak meni bilo a i imao sam stabilnu brzinu 24-26mb/s.
al da znate koja jebada je kad grom opizdi u dimnjak pa skuri opremu na stupu T-koma a stup je postavljen u privatni posjed gdje vlasnik više neda pristup tehničarima!!! :hitthewal: već 20 dana mi traje kalvarija , jer T-kom ima vanjskog izvođača Telemont, koji treba napravit projekt, dokumentaciju i ostalo da bi stavili novi stup cca 1,5m van privatnog posjeda!!!! ztak tad dolaze teničari na red sa provjerom priključka i puštanjem u rad!!! :fuming: kraj se još ne nadzire. svi mogući prigovori su podneseni a danas sam im izrazio želju da zbog te aljkavosti želim raskid ugovora (koji mi traje još ca 18 mjeseci.) samo me strah drugih jer koliko čitam pokućni internet i stabilna brzina su 2 različita pojma...a niko drugi nema vodove kod mene osim t-koma. optika je u planu za 400 godina...jbg, nemrem toliko čekat. |
Citiraj:
Sestra ima novu kucu, zelim reci da za nove korisnike to ne prolazi. Mada mi je opet debilno npr iskon nudi net i tv za 179kn a tcom to isto za 229. Di je hebena logika a bratske mreze. |
Kao što je u mobilnoj BonBon kao sekundarna mreža HT-a jeftiniji tako su Optima i Iskon jeftiniji od HT-a i uvijek će tako biti.
|
sto se tice vectoringa, kod mene se jos uvijek nije nista promjenilo a proslo je 4 mjeseca otkad su me zvali i rekli da ce "polako" dizati brzine
https://i.imgur.com/sspM8aR.jpg?1 |
Jel ima HT prodajne predstavnike za područje Slavonije?
Jel ima netko iskustva? Znam da je šogor u Istri uspio dobit onaj popust za Trio - Sport Plus Paket + Prošireni + HBO za nekih 230 kn. Ne znam jel se to može i u drugim dijelovima Hrvatske. |
Citiraj:
|
Ja isto imam mogućnost turbo 100+ na moj telekom portalu ali baca grešku. Zovem, oni kažu da je očito nadogradnja u planu
|
Citiraj:
|
Odlično, hvala na info :)
Ma kliknuo sam samo jednom da vidim hoće li proć :D |
:goood:
|
A kako ide kada se prelazi s Optime?
Trenutno imam maxTV satelitski od T-coma, telefon od Optime, i bez interneta. Želim trio paket za 209 kn, a to se navodno ne može u mojoj situaciji, jer je Optima sestrinska firma i ne mogu protiv svojih. Čuo sam za neku kombinaciju da prebacim telefon na t-com, pa onda prodajna može riješiti max3 za 209 kn jer dovodi "novu" uslugu Internet. |
Ma ko ti je to rekao da nemože? Normalno da može prijenos broja. To ti po HAKOM-u moraju osigurati. Trebaš tražiti prijenos broja na tcom sa Optime i na tcomu aktiviraš trio tj max3 paket preko prodajnog predstavnika.
|
Ja sam bio razumio da kad prebacim na T-com da moram uzeti nekakav ugovor za telefon. Čudno mi je bilo kako onda prodajni može ugovor preko ugovora ići.
Ovako samo sa prijenosom broja ima smisla. Hvala. |
Pa moraš na ugovor da inače plaćaš neku aktivacijsku naknadu, a s ugovorom je ona 1 kn.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |