![]() |
Pa vidis da ti se hrco nudi :D
|
ako hrco prima vip bonove mozemo se nesto dog ;)
|
Citiraj:
|
i puno je tezi za seedanje od TL-a. ne kazem da je nemoguce ali eto nije isto kad tamo ljudi imaju i gbit veze
|
jel ima koji tracker za sheet notes ?
|
Pitanje ako bi netko znao odgovoriti
Kako se može seedati jedan torrent (dakle skinut sa jednog trackera) na više trackera? Dakle da seedanjem tog jednog dižem ratio na više torrenata. Čuo sam da se može, ali mi google ne nalazi baš pravih rezultata na upit tipa "seeding 1 torrent on several trackers" i sl. |
Ja nisam probao na uTorrentu, ali na rtorrentu se uredno moze...samo pazi da ti slucajno ne bi prijavljivao promet za oba trackera...jer ce te tracker prepoznat kao cheatera i zbananirat....klijent ti mora ispravno slat informacije o statistikama ili dobivas ban :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa da, jedino nisam siguran za brzine torrenta koji nisu packovi, jer takve nisam baš skidao na ScT-u... ali meni je osobno nekak bolji SCC od ScT-a, a i pozivnica je dvostruko jeftinija... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači mora biti točno isti torrent - isti release :) Baš ću probati. |
da. ali ukoliko jedan od tih torrenta ima koji fajl vise npr nfo il sample on ce ga skinut ali to je sitnica
sretno sa seedanjem ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Zar neki ljudi žive be rechekanja :D;inace ovo je zgodna stvar ako ti na nekom trackeru stisne ratio,pa nades nes kaj se puno skida,skines to ISTO s drugog trackera i sedas na obadvojici:goood:
|
Citiraj:
je, žive :) |
Citiraj:
|
ja sam isto tako radio na pocetku ali kako sada imam brdo TB buffera onda vise ne radim
|
tako ja zapocinjem na novim trackerima koje nabavim. npr. ScT sam tako zapoceo ali kad sam shvatio da je sa FL-om puno lakse natuko sam 100GB u 2mjeseca
|
ali to si radio sa boxom ;)
sa kucnom konekcijom ce duze potrajat |
Citiraj:
heh varas se. sa kucnom sam 100GB nabio u dva mjeseca. 100GB : 61 dan= 1,64GB/dan. moguce je:)ali naravno svaki sam freeleech skinio djelomicno. po 500-600MB . |
jednom i nikad vise ;)
a jbg posrecilo ti se |
Evo uspjeh seedanja na više trackera :) Hvala na pomoći
Smo jedan question, na listi i mora biti toliko isti torrenta koliko ih i seedaš jel? http://www.pohrani.com/t/3r/vO/2sB7JtCZ/torrent.jpg Mislio sam da će to sve kao "pod jednim seedat" |
mora biti svaki posebno
ponekad ti se dogodi da neki torrent doda unutar drugog pa imas pod trackers vise njih. to ti se ne smije dogodit jer trackeri to smatraju varanjem. to se meni znalo dogadjati sa torrentima od waffles i what.cd imas PM |
OK thx :)
Pretpostavljam da ako se nađu jedan unutar drugog da te tracker bana? |
Citiraj:
Re-seed u ovom obliku koji je naveden je ok, al trpanje URl od trackera u isti properties od torrenta je zabranjen. |
dali vam radi RevTT? stalno mi dolazi
403 Forbidden Unauthorized IP address. nisam ga dugo posjecivao, ali se logiram svako tolko na trackerima koje gotovo nikad ne koristim EDIT: danas mi radi |
radi
|
Dali se na TL-u može parkirati account da ga ne izbrisu zbog privremene neaktivnosti?
Ili oni ne brišu accountove? |
Citiraj:
Sad imam torrent server na koji imam pristup preko neta tak da nemam potrebe za pakiranjem naloga. |
Citiraj:
Accounts not being used to down or upload to the site will be removed to make room for active members to join |
EDIT: upravo sam se lijepo ispričao s TL ljudima i riješio problem.
neka mi se javi na pm tko ima TL acc, treba mi sitna usluga |
Otvoren signup na THR .
|
Citiraj:
Citiraj:
|
PROGRAMI ZA 'SKIDANJE' MJUZE
Bok svima!
Pliz,help,tj.par prijedloga! Trebala bih,kao prvo,dobar,tj.da nije komplicirani program,za 9skidanje9 muzike.Imala sam Limewire,ali mi dost tog ne mre naći,pa sam ga maknula.Dakle,neki bolji program Vas molim za prijedlog. Drugo,trebam program za ekstrahiranje spotova i muzike sa Youtubea,tj.nađem tam neki spot,a hoću na cd samo pjesmu.Hvala svima unaprijed! Ne znam da li još kaj trebam navesti,ak da,javite!!! HVAAAALA!!! |
Di ćeš bolji program od direktno na tiskani CD u dućanu :) - najbolja kvaliteta.
BTW, prouči torrente jer je to danas daleko najpopularniji oblik peer-to-peer razmjene fileova. Što se tiče spotova - možeš ih skinut s nekim download pluginom za firefox - recimo DownloadHelper kojeg instaliraš kao addon. |
Citiraj:
Hvala! |
dali vam radi chdbits?
|
Citiraj:
|
ma evo sad su napisali obavijest
Citiraj:
|
Neznam gdje bih postavio ovo pitanje , mislim da je ovo najbolje mjesto za to ( ako griješim slobodno me ispravite )!
Pali su mi windowsi i pogubio sam sve što ide s njima . Ne mogu se logirati na THR tamo sam već član 10 mjeseci ), poslao sam upit za obnavljanje lozinke da se mogu logirati ali ništa mi ne stiže na e-mail iako se ispiše poruka da bih trebao dobiti mail !!! mail mi je xxxxxxx@net.hr i nisam postavio nikakvu zaštitu koja bi blokirala primanje tog e-maila s THR pa neznam zašto ništa ne dolazi . Molio bih vas za pomoć i neki savjet . BTW ima li netko pozivnicu za THR da nekako uspijem stupiti u kontakt sa STAFOM ili ako bi netko to napravio u moje ime ( stvarno bi mi pomogao )?! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |