![]() |
Gle, uspoređivati rad na stolu i na recimo Sharkoonu koji košta 10 kn komad je neusporedivo, pogotovo ako se radi o lakiranom stolu. Kod hrapavih tekstura je situacija bolja, ali daleko od idealne.
Podloga je podloga i definitivno nije šminkerski dodatak, Osobno, bez podloge mi je miš kao ćevap bez luka. :) |
ma ne sumnjam da ima svojih pluseva samo sto meni kod podloge prvo sto padne na pamet je:
1.bit ce premala-stalno cu morat pazit da ne izletim sa nje, vracat misa kad se priblizim kraju 2. bit ce prevelika-morat cu dici pol tipkovnice na nju. 3.ful je hrapava-nazuljat cu mali prst koji se vuce po njoj: roller : 4. ako uzmem steelpad 4d ona spuzvica ce mi popit zivce i nikad nece bit u skladu s podlogom. 5.kosta 200kn 6.sto ako nevalja dakle puno mi je bolje bez nje pa i kad bi mi bilo dobro s njom opet bi mi isla na zivce. ovako mi ne fali tabula rasa |
A čuj, dok ne probaš, ne znaš, kao ni ja, koji sam bio uvjeren da je bilježnica sasvim dobra podloga...:D
|
i sta na kraju ti koristis? func?
uglavnom ja cu se jos malo svercat na stolu pa kad me pukne znatizelja i kad u linksu budu dostupne func podloge cu se zaleti i pogledat/kupit. bio sam danas pa su imali samo steelpad4D. |
Da, func koristim, ali samo zato jer mi malo više odgovara sporija i preciznija podloga, a i bolje mi se uklapa na stol od steelpada.
|
Citiraj:
Najbolja podloga za moju staru opticku dexxu, jos ako je 100 gramski :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:08. |