![]() |
|
E..evo slucajno naiso na ovu temu prek googla..pa kad sam vec clan...da ozivim temo u ovoj legendarnoj igrici....ali, ja priznajem....da nisam presao 1. ni 2. dio( a kamoli part two i ostale)...
Imao sam cudan peh...jedinicu sam haklo ono fakat sa gustom(pogotovo se sjecam kad onaj lik iz FBI-a namjesta na kravatu i gleda se u odraz stakla na vratima a ja ga gledam, al nemrem vrata otvorit!),a dvojku sam haklo prosle godine na pocetku ..al imao sam GF mx440..pa mi je fakat graficka bila tragedija....ali sam ju svejedno igrao, ali nedovno sam si za sicu nabavio ati 9800xt i otkrio novu igru HL2..totalna bolestina od igrice..i reako sam sad kad dodju ovi praznici..preci cu sve nastavke 2-ojke!!!! BTW..imao sam problema sa NODE GRAPHOM...i kasnije na jednom dijelu zenska nije mogla napravit nesto da nastavim s igranjem tak da sam ostao zatocen na toj stazi.... POZZ HL_____________RULEZ________FAK__________SERIOUS SAM :) |
Meni je sad došlo do pređem HL2 (a uvijek stao na sredini i nije mi se dalo dalje) no kako više nemam steam acc, chekam da izađe Orange Box pa ću ponovo :)
|
Kada uopće izlazi HL2 E2?
|
Citiraj:
10.10. 2007:goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
kaj se tice ep2 ja se vise nekak veselim Portalu:-) igra je do jaja prava logicka igra ali prebacena u pravi 3D ono do jaja. uglavnom tko nije pogledao triler obavezno odmah pogledat! I ono sto me najvise veseli je konacno multithreading support source engina pa ce CSS letiti jos brze :-)))
|
da...HL2-ojku cekam i ja(drugi dio!)...
..ja imam neki collectionars edition..pa mi nista neradi u igrici kak spada... Ono--pusiona...ali HL..opak, najjaca igrica svih vremena sto se mene tice.... To i ISS2 na playstationu 1!!!! POZZ...(vidim da sam malo temu pokrenuo!!) |
Citiraj:
|
Ja sam vec kupio (preorder) orange box, sad samo da izade ep2. :)
|
navodno ce portal biti smjesten u isti "univarse" kao i half-life [2]...
mislim da je netko od valveovca reako da cemo u EP vishe saznati o [srhi, prici] postala, dok cemo u portalu saznati vishe o HL prici... nego zna li tko kako funkcionira taj sistem "darivanja" ? [ako netko kupi orange box preko steama, a vec posjeduje HL2 ili EP1, moze ih dati frendu, ako on ima racun??? ili kak?] |
da portal je u hl universeu navodno ce se portal gun koristit u Ep2 pa su skuzili kaj je to super stvarcia i napravili pravu logicku igru od toga! ugalvnom igra je logicka i jos totalno fun :-) a triler mi je jos bolji
|
Citiraj:
nego ce se bilo god koja source mapa moci ucitati u portalu... znaci u principu mozes cijeli HL2+E1+E2+CSS+modovi odigrati sa portal gunom... |
nisam mislio da se zamjenit gravity gun. nego da ces se jako kratko sresti sa njime u EP2.
|
Citiraj:
krivo si me svatio...nisam ja zelio reci da ce on zamijeniti gravity gun...nego da ce se u portalu [igri] moci ucitati bolo god koja source mapa...odnosno da ces kroz portal moci igrati bilo god koju HL singleplayer mapu, koristeci sva oruzja plus portal gun...pa cak ce se i navodno dati ucitati mape iz CSS-a :D ali sumljam da ce se portal gun pojavljivati u epizodi 2... |
evo upravo sam nasao na steam forumima nesto sto malo pojasnjava gdje je tocno portal u hl2 universu :)
ove sve informacije su iz PC Gamera koji su imali priliku odigradi orange box ranije :) SPOILERI ISPOD !!!! Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |