![]() |
Iskreno, mene je malo "stislo" od svih tih "prijetnji" koje nam prijete ( :D ). Al brate mili, samo se živciram, a prstom nemogu pomaknut kad je samo kuća-poso;poso-kuća...što ćeš ti sad puno, sve ti postane normalno kao i reklame na TVu koje sad traju po 10 minuta, što je 5 puta dulje nego u vrijeme kad sam ja gledao Voltrona i Pokemone kasnije ( :D ) .
Opet, samo ljudi kojima je turbo dobro (trenutno u životu) mogu na to sve hladno gledat, al čemu opet nervanje kad nemožeš puno napraviti...iz te stolice ispred tog eLCeDea @Visage - pređi na 32bita barem :) |
Citiraj:
Citiraj:
Pogleda dva puta ovaj video i neumoljiv zakljucak sto znaci i koliko kosta "moderni nacin" zivota. Glorificiranje prikazano bi u najmanju ruku bio materijalni dokaz zlocina : Cijena pohlepe koja dolazi iz istog izvora svih zala. |
8
![]() in an aristocracy a few people have their way; in a democracy, no one has his way. Celia Green Korporativna isprika : *Cryptome Nuclear Power Plants and WMD Series *Fukushima fallout said 30 times Hiroshima's *Much Of Northern Japan Uninhabitable Due To Nuclear Radiation? 8 |
Visage :care:
U današnjem moru manipulirajućih informacija teško je skužiti pravu istinu, makar najčešće dok nešto gledaš ili čitaš to "osjetiš". Opet širenje straha je najbolja manipulacija ljudima, dobivanje na poslušnosti. Ovo što se dogodilo u Japanu je prosječim ljudima "koji misle da nema nicega osim jela/spavanja/prokreacije/smrti." toliko daleko da je skoro SF pa se time ne opterećuje niti ne razmišlja dok je u grču preživljavanja. Makar se javljaju glasovi da jednim revnim Japancima je nemoguće da se ovako nešto samo od sebe dogodi jer ako netko znaži živjeti "protupotresno"-to su oni |
Fukushima Explained - by Finnish Nuclear ex-Employee Arto Lauri (2011)
|
Ovo je valjda najveća nakupina gluposti koja se može naći na jednom mjestu :D haha Nuklearka je kriva za potres :D Chemtrails... haarp....
|
..
Remember Fukushima? It's Back (01.11.2011) (STOP) “Given the signs, it’s certain that fission is occurring,” Junichi Matsumoto, a general manager at Tepco who regularly talks to the media, told reporters in Tokyo today. There’s been no large-scale or sustained criticality, he said. Did Unit 2 Just Blow A Hole In The Side? (01.11.2011) (STOP) Radiation dose measured by MEXT and local governments at 1 or 0.5 meter height. Fukushima prefecture / datasheet (STOP) Today Scientist Marco Kaltofen of Worchester Polytechnic Institute (WPI) presented his analysis of radioactive isotopic releases from the Fukushima accidents at the annual meeting of the American Public Health Association (APHA). Data Confirming Hot Particles : (STOP) Fukushima Farm Animals (STOP) Chernobyl consequences: May 1986 West Germany; ground contamination with CS137: ![]() (STOP) ![]() * Radiating Americans: Fukushima rain, Clinton's secret food pact * Hillary Clinton imports Japan's nuked food to America (STOP) |
....
Znam da nekima nije novost, no, kao podsjetnik, nadam se da nece imati dulje pracenje u temi : Priopćenje za javnost povodom izvješća Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) o vrlo niskoj razini joda-131 izmjerenoj u atmosferi iznad Češke i nekih drugih zemalja Europe (11.11.2011) ![]() Sjetilo me je na vrlo malo spominjanu, ali ponesto slicnu pricu pocetkom 90-tih, kad su Austrijanci nesto slicno mjerili od susjeda, mislim da je bila Temelinka u pitanju. Austrijanci su jedini objavili vijest i onda se brzo stisalo. .... |
|
|
![]() ![]() ![]() * Fukushima: Izvori iz vlade upozoravaju na mogućnost evakuacije Tokija (2012) Dr. Bill Deagle & Dr. Asaf Duraković ......... Japan Nuclear Crisis ........ * Hero51 |
Evo, slučajno naišao na sliku, iako već ima koji mjesec - pa rek'o, da podijelim s ekipom.
Vjerujem da će se biljojedima (:p) pogotovo svidjeti. http://fukushima-diary.com/2012/01/w...able-mutation/ |
Naslov na povrsini zvuci suludo :
Fukushima woman eats high radiation diet because she can't say no to her mother (2012) ali nazalost, sadrzajem ostavlja tugu. ... |
naježija sam se. :(
Prestrašno. A opet ti ljudi nemaju gdje poći. No opet mi je fascinantna količina ignorancije i povjerenja ljudi... |
|
To su Ameri nekako zagadili kao i cijeli svijet pa je sad najlakse okriviti Japance...
|
|
Moram BUMPat.
Stvašta se da zgooglat ovih dana, spominje se da je stanje u biti kaotično. Opet na youtubeu niču filmići, spominje se porast raka USA. wtf http://topinfopost.com/2014/01/06/fu...denial-at-work |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |