![]() |
...dosadiću vam sad sa pitanjima : bonker :
...sutra...:D |
Citiraj:
:argue: ubiti ih treba!No vidio sam i gore, procesori bez paste s hladnjakom!I onda još svašta, čovjek uči dok je živ, a tako barem zna da budala ima posvuda:rolleyes: |
...nisam se stigla prije javiti....
:mad: Prolu noć je radio cijelo vrijeme napravio Blend i sve je bilo Passed...danas sam ga ostavila i radio je od nekih 11 do sada i usput sam mu zavrtila i onaj drugi test (maximum heat & power) i sve je passed.... ...u toku igrice sam provjerila cpu koji je bio opet na 100% ?? ali za sada se ne restarta ako je to ...onda je super:clap: :clap: ...ali čekam još tjedan dana pa ću biti sigurna....još jednom velika:beer: svakome ko je pomogao savjetima...super ste..:D ..javim novosti... |
:)
Sreco imas virus :)
|
...nemam...napravila sam već provjeru sa anti virusnim programom i onim ad awer...i nije našao nikakav virus...Zašto misliš da imam?
|
Citiraj:
Ako vrtiš igru, normalno je da cpu bude na 100%, tako treba i biti! Čini se da si riješila problem!:beer: |
...čini se da jesam:D ...ako još negdje zapnem....sigurno eto mene opet....pitanje memorije...Da li da mijenjam ili ne?
|
Citiraj:
If it ain't broken, don't fix it! Radi li ti sve dobro sad? Ako radi...onda su problemi bili uzrokovani postavkama biosa, tj "stručnjakom" serviserom koji bi ti umjesto memorije upiknuo toster!:D :smoke: :gringo: Ako je prošao prime...priča je vjerojatno gotova! Žena je riješila problem, žena je riješila problem...:burn: :burn: :clap: :clap: :beer: :beer: danas više ništa neće, nož, a kamoli bios...:( Takve nam trebaju...:D :burn: :beer: :beer: Pozdrav |
...ok hvala na podrškama...bez dobrog učitelja ne bih uspjela...
pozdrav..;) |
Citiraj:
a ako ih bude, javi se! :beer: |
konačno jedna treba na forumu :clap:,dečki se odmah raspisali ko ludi pa ću i ja napisat nešto imao sam sličan problem i promjenio sam pola kompa da bi na kraju skužio da ne valja napajanje(MS tzv. 400w,možeš mislit),zato moj savjet najprije posudi neko dobro napajanje(vjerujem da će se đečki potrgat da ti posude napajanje :D) i spoji na ploču pa ako se problem ne riješi kopaj dalje
|
Neka, neka čim više cura na forumu to bolje. Kad su cure na forumu događaju se revoulcije :D :goood:
|
....nije valjda da sam jedino žensko?...
ma nije bitno...bitno je da mi se opet restartao jučer jednom prilikom gledanja filma....fuming: :fuming: napajanje veliš..hm...a da ja odnesem komp u servis i dobrano se izvičem na njih pa ipak su tamo moji novci otišli... btw....jucer mu je desna strana slike ( monitora ) bila sva ljubičasta da bi se to kasnije izgubilo???:confused: |
Citiraj:
|
jesam ....selila sam komp iz sobe u kuhinju...
f... kad moram i kuhati u isto vrijeme....znaci to je to..ok..a kaj sa ovim mojim restartom?:grrr: |
Quote sa Rage3d foruma:
Citiraj:
|
..ok...a bucket of blood is asking a shark ...please answer a bloody qestion...and i will be gone...:D
|
Ja bih Memtestom provjerio memoriju....
|
thanks...znači skinem taj program i provjerim memoriju...dobro...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |