![]() |
Citiraj:
|
DVB-T i bon za kupnju prijemnika
Interesira me da li su Istrijani dobivali bonove od 200Kn, a ostali će prema ovome dobiti samo 135Kn? I da li se s bonom može kupiti samo DVB-T prijemnik ili se može iskoristiti za kupnju LCD-a/plasme s ugrađenim DVB-T-om, satelitskim prijemnikom s DVB-T-om itd.?
|
Stari je par dana prije božića zvao HRT u vezi tih bonova od 135 kn i ispada da nećemo dobiti taj bon niti 2009. godine jer nije u planu.:fuming: Ako niste još kupili receiver nema smisla čekati taj bon jer izgleda bude došao na sveto nigdarjevo :)
U međimurju normalno radi DVB-T sa svoja 4 kanala (nov@, RTL, HRT 1 i 2) ali primjećujem da ponekad puca signal. Se to dešava i drugdje? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sorry na OT.. ali me zanima ima li ko iz sibenika i jeli uvatija signal..jer bi triba u sljedeci misec dana kupiti neku ... ka karticu i to.. pa me zanima??? vidija san i kartu i sve ali me bas konkretno zanima iz necijeg iskustva:D
|
Evo malo o tome http://www.index.hr/vijesti/clanak/d...ti/415742.aspx
|
Ima li neki način da gledam kvalitetni DVB sa pokojim HD programom(discovery, NGC, nova HD i sl.) a da nije mutavi maxtv? i da je dostupno malo pokraj zg
|
Citiraj:
Ima samo nije DVB-T nego DVB-S kupi satelitski komplet koji podrzava HD |
LOL, zaboravih napomenuti da želim nešto ispod 1500kn ili da je na pretplatu mjesečnu
|
S tim bonovima ljudima samo mazu oci a reklama ide i dalje... :(
|
Ma nek se slikaju s bonovima, ionako imam 4 tv-a u kući tako da mi tih 135 kuna baš puno ne znače. Bolje nek oni srede mux 1 i mux 2 pa da imamo 8 kanala nego što će podjelit tu sirotinju. Al mislim da slijedi status quo u ovoj godini...
|
Dogodit ce se to da ce ljudi dobit te bonove i pokupovat receivere a nakon 2-3 godine uvest ce 16:9 i HD pa onda se ljudi sa CRT TV-om mogu slikat...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ono, ko kupuje novo sada i od sada pa na dalje, 99% uzima LCD. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |