![]() |
A kaj se vi tolko sad svadate? Meni je tak svejedno jel bu izasla sutra ili za 5 mjeseci, isto tak mi je svejedno ak bu kostala 1900 ili 4900 kn .. svejedno ju necu kupit, za igre koje igram mi je cist ovo dost, a to sto imas najbrzu karticu u kvartu, jebes to. Vecina ljudi, ne samo u Hrvatskoj ima prosjecne kompjutere, prosjecne zivote te prosjecnu zaradu. Isto tako pogledaj npr. Half Life 2 anketu pa pogledaj koje su graficke najbrojnije, nisu ni 9800XT a ni 5900XT nego stare Geforce 4.
|
Pa svi smo ljudi od krvi i mesa... Da sad daju nesto za beskonacni test, tesko da nebi zaradili koji bod :cool:
Iako, cisto sumnjam da cemo od njih vidjeti tako nesto. A bome ni od proizvodjaca, uff uff. *smrc* :( eh, da, sto se rucka tice - Tin i ja smo izracunali da je NVIDIA potrosila po glavi Eura 2500 na nas... pazi ono business klasa, hotel boli glava i takve stvari. no, ocito je to ipak jeftinije nego damn sample! |
Citiraj:
Pa bu po običaju bila "redaljka" na par primjeraka, pa kak se tko ogrebe... |
Pa dovraga nije da se prodaš za jedan ručak?! Ajd dva, nekako ali jedan...:D
Stipe, znam da znaš ono je bilo malo da unesem zbrku:D I vadi tu tisučicu! |
Obavezno pogledati
P.S Ozen jesu to i vama pokazali Unreal3 engine(NV40 presentation) Sad gle na ATijevoj prez. X800 bude HL3:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
to je to - samo sto je ovo iz jamerike gdje je bio sweeney, a nama je pokazivao mark rein. s tim da je kod nas bilo jos bolje jer je rein simulirao zvuk (pravi zvuk nije sljakao) i jos nam pokazivao kak zgleda wireframe ispod onog kaj se rendalo - pa se krasno vidi virtual displacement mapping - nema geometrije a stvar zgleda bolesno. primjer - onaj ciglasti zid je u wireframu samo jedna ravna povrsina. |
Citiraj:
Neznam kog se vraga čude... |
Ma ne cudim se nego je smijesno da 1 sporedna komponenta u kompu trosi 150W!!! Neka se netko zapita koliko Watta rasvjete ili razglasa ima u sobi??? Mislim da vecina monitora ima normalniju potrosnju, hebes potrosnju ali veca struja povlaci puno vece zagrijavanje...
|
E pazi sad...smiješno je kad komponenta troši 150W (6800U) a nije smiješno kad ona troši 130W (9800XT)
I više svugdje se po netu govori da je 480W apsolutno nepotrebno, u pcekspert članku piše da je radila na nepoznatom 400w napajanju a na xbitlabs tvrde da grafička radi sa samo 1 molexom spojenim. 15% veća potrošnja za u nekim slučajevima i do 100% više brzine, fair trade imo. Zaista neznam čemu toliko napuhavat neke stvari, dajte malo otvorite oči prije nego se počnemo flejmat :fuming: :D |
a kartica izgleda totalno ludo samo je li valja šta:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46. |