PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Nvidija GeForce 6800 Ultra (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9647)

Garfield 16.04.2004. 13:50

A kaj se vi tolko sad svadate? Meni je tak svejedno jel bu izasla sutra ili za 5 mjeseci, isto tak mi je svejedno ak bu kostala 1900 ili 4900 kn .. svejedno ju necu kupit, za igre koje igram mi je cist ovo dost, a to sto imas najbrzu karticu u kvartu, jebes to. Vecina ljudi, ne samo u Hrvatskoj ima prosjecne kompjutere, prosjecne zivote te prosjecnu zaradu. Isto tako pogledaj npr. Half Life 2 anketu pa pogledaj koje su graficke najbrojnije, nisu ni 9800XT a ni 5900XT nego stare Geforce 4.

ozren 16.04.2004. 15:10

Pa svi smo ljudi od krvi i mesa... Da sad daju nesto za beskonacni test, tesko da nebi zaradili koji bod :cool:

Iako, cisto sumnjam da cemo od njih vidjeti tako nesto. A bome ni od proizvodjaca, uff uff. *smrc* :(

eh, da, sto se rucka tice - Tin i ja smo izracunali da je NVIDIA potrosila po glavi Eura 2500 na nas... pazi ono business klasa, hotel boli glava i takve stvari. no, ocito je to ipak jeftinije nego damn sample!

Jelc 16.04.2004. 15:21

Citiraj:

Originally posted by ozren
no, ocito je to ipak jeftinije nego damn sample!
Izgleda da ih baš nisu uspjeli previše napraviti:)
Pa bu po običaju bila "redaljka" na par primjeraka, pa kak se tko ogrebe...

tor 16.04.2004. 18:27

Pa dovraga nije da se prodaš za jedan ručak?! Ajd dva, nekako ali jedan...:D
Stipe, znam da znaš ono je bilo malo da unesem zbrku:D
I vadi tu tisučicu!

Stipe 16.04.2004. 20:01

Obavezno pogledati
P.S Ozen jesu to i vama pokazali

Unreal3 engine(NV40 presentation)
Sad gle na ATijevoj prez. X800 bude HL3:D

Stipe 16.04.2004. 20:41

Citiraj:

Originally posted by Stipe

Netko nije pročitao "Launch GF6800 u Genevi" evo sad sem pročitao i sve mi je jasno:cool:

ozren 16.04.2004. 20:48

Citiraj:

Originally posted by Stipe
Obavezno pogledati

Unreal3 engine(NV40 presentation)
Sad gle na ATijevoj prez. X800 bude HL3:D

blazeni adsl :)

to je to - samo sto je ovo iz jamerike gdje je bio sweeney, a nama je pokazivao mark rein. s tim da je kod nas bilo jos bolje jer je rein simulirao zvuk (pravi zvuk nije sljakao) i jos nam pokazivao kak zgleda wireframe ispod onog kaj se rendalo - pa se krasno vidi virtual displacement mapping - nema geometrije a stvar zgleda bolesno. primjer - onaj ciglasti zid je u wireframu samo jedna ravna povrsina.

Jelc 16.04.2004. 21:36

Citiraj:

Originally posted by aurellie
Sjećam se toga...kad su se ATI fanovi smijali FX-icama kad su došle sa molexom...a kad je došao radeon 9800 onda su zašutali :D
To ti je ono, rugala se sova sjenici. Neznam zašto nekoga uopće zabrnjava to, meni je važno da je grafa brza stabilna, i tiha dakako. A dali viri jedna ili dvije žice iz nje, apsolutno mi je svejedno.

Čuj-pa ATI ima dodatno napajanje na grafi još od 9500 NP/ PRO grafe:confused:
Neznam kog se vraga čude...

Chuby 18.04.2004. 23:30

Ma ne cudim se nego je smijesno da 1 sporedna komponenta u kompu trosi 150W!!! Neka se netko zapita koliko Watta rasvjete ili razglasa ima u sobi??? Mislim da vecina monitora ima normalniju potrosnju, hebes potrosnju ali veca struja povlaci puno vece zagrijavanje...

aurellie 19.04.2004. 00:49

E pazi sad...smiješno je kad komponenta troši 150W (6800U) a nije smiješno kad ona troši 130W (9800XT)

I više svugdje se po netu govori da je 480W apsolutno nepotrebno, u pcekspert članku piše da je radila na nepoznatom 400w napajanju a na xbitlabs tvrde da grafička radi sa samo 1 molexom spojenim.

15% veća potrošnja za u nekim slučajevima i do 100% više brzine, fair trade imo.

Zaista neznam čemu toliko napuhavat neke stvari, dajte malo otvorite oči prije nego se počnemo flejmat :fuming: :D

maky-st 19.04.2004. 22:04

a kartica izgleda totalno ludo samo je li valja šta:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46.