![]() |
Citiraj:
Koliko love |
Citiraj:
biti će ih u linksu idući tjedan za oko 360KN (meni su rekli oko srijede) |
Citiraj:
Ma šta falli ovom? Meni je plavi ljepši. I kak si zadovoljan mišem? |
ma neonka i ventovi u kompu su crveni (tj komp je u crveno-plavoj kombinaciji) pa bi bolje pasao crveni....
nemogu ti ga usporediti sa drugim mx-evima jer nisam imao prilike raditi sa njima....no u usporedbi sa genius,btc,trust i fx-tech miševima na kojima sam radio (igrao) neopisivo je precizniji i brži to vrijedi i neki logitech-ov crni low-end model koji mi frend ima i stari microšrotov miš (mislim da je explorer,al nisam ziher) pretpostavljam da pomak nije silno velik od drugih mx-eva,ali misli da se definitivno isplati kupiti ako ste trenutno na nekom šrotu i trebate pomak na bolje jer mu je cijena ko mx500 ak stignem isprobat ću danas u kojim mu sve igrama rade gumbići pa ću postat da se može usporediti s drugim mx-evima |
evo nakon nekih 10 sati provedenih u različitim FPS igrama :D mogu reći da je miš odličan ono doslovce nema šanse da preskoči pri naglim pokretima iako će mi trebati bar još tjedan dana da mi sraste s rukom :cool:
inače par igri u kojem rade "dodatni" gumbići: halo,red faction, jedi academy nisu radili u: unreal2,ut2003,half-life,call of duty |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:47. |