![]() |
Testiraj memoriju.
|
Ak nije to, mozda treba AMD Dual Core Optimizer ili nekaj slično ...
|
Citiraj:
|
Nema veze memorija s time. I meni se ruši Aquamark, samo na 7900GT...iz nekog, meni nedokučivog, razloga.
|
Citiraj:
|
Nemogu ni 3DMark05 pokrenut ali ni pokrenut samo onaj početak i tu ne reagira nemogu ni Nero 7 instalirat stvarno neznam šta ga za***aje
|
Za ovo s Markom ima fix, to je normalno jer Mark ne može skužiti frekvencije novih grafi ili tak nešto. Za Nero ne znam.
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Cini se takodjer ^^
Ja imam 10083 bodova na svojoj konfi (razlika samo proc). |
Citiraj:
|
Mislim da je oko ~8000 normalno za AMDa, mogu još ja zbenchati svoju 3850 512Mb čisto za orjentaciju kad se vratim s posla ;).
žSi probao koju novu igru ... Ut3, COD4 isl.? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmmm, imam problem. Kod zahtjevnijih scena mi se javlja vodoravna crta na sredini ekrana, nekak kao da frejm pukne napola. i u igrama i kod gledanja filmova. Jel ima to kakve veze s driverima ili je baš problem u grafi? :stoopid:
Npr, i witcheru mi se to događa jako rijetko, al baš sam jučer gledao spotove Rob Zombie-ja, koji imaju utlraluđački brze izmjene kadrova i tisuće boja i svega i baš je bilo grdo za gledat u nekim trenucima :stoopid: |
Da nije mozda problem u monitoru?
Jer grafika nema veze sa gledanjem filmova/spotova.... Da je grafika, problem bi bio samo u igrama. |
Moguće. Nešto sam pisao malo ovdje o tome kako mi nekak s monitorom neš ne štima, al sam se na kraju uvjerio da je to više subjektivno negoli objektivno. No ipak, i dalje nisam očekivao toliko backlighta na tom monitoru, pa me sad sve muči da možda još nije štogod problematično na njemu, čim se tako nešto događa :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sori, al zbilja ne kužim post :D EDIT: ups, sad vidim kvot :zdero2: |
Takodjer sam nedavno ubo jednu Sapphirovu 3870 i po defaultnim postavkama kompa baca oko 10000 3dmarka06.
|
mene zanima samo jedna stvar. namjeravam ubrzo kada bude para kupiti 3870 i nakon toga mozda jos jednu. pa mi recite kako bi moj komp to podnio. na crossfire mislim
e6600 3 harda seasonic s12 500w 2gb rama asus p5k hvala na odgovorima |
Napajanje bi to ponijelo kao od šale, nema zime :)
|
[quote=AuX;916217]mene zanima samo jedna stvar. namjeravam ubrzo kada bude para kupiti 3870 i nakon toga mozda jos jednu. pa mi recite kako bi moj komp to podnio. na crossfire mislim
e6600 3 harda seasonic s12 500w 2gb rama asus p5k Za jednu 3870 ti nebi bilo problema ali dvi vec ne znam jer koliko ja znam na toj maticnoj nisu oba pci-e 16x nego samo jedan pa u cross fireu ne bi dobia vjerojatno performanse ka sta bi ocekiva jer drugi slot ne moze iskoristit grafu do maksimuma. Kod maticnih sa novim chipsetom (x38) su ti oba pci-e slota 16x (npr- gigabyte dq6 sa x38). |
sorry kaj se ubacujem, al može neko reć mišljenje o ovom: 2*ATI3870(oko 3000kn) na matičnoj K9A2 790FX CROSFIRE(1300) i procesor athlon 6400(1200)- se isplati? oće to gazit igrice?
|
Citiraj:
Ta kartica ti je ka jedna samo na njoj sve uduplo i koliko sam vidia ogromna je pa bi ti triba za nju big tower ako se ne varam. u svakom slucaju sigurno je bolje ta jedna nego dvi3870 u CF-u |
Citiraj:
|
ne mislio sam stavit dvije 3870 na istu matičnu 790fs crofire - ak se može? ne kužim se u to al pomisao imat komp s dvije grafičke je predobra... A i jedna 3870 nije tolko skupa pa na kraju bi me s svim ostalim došlo oko 7000
|
Citiraj:
|
istina, al opet su sigurno bolje od dve zajedno, nego jedna 8800gtx ili 8800ultra, a dođe jeftinije!
|
Citiraj:
Radje kupi neku plocu s intelovim chipsetom i core 2 duo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |