![]() |
Citiraj:
|
Evo jucer sam kupio novi K750 a danas je vec gore softver od W800 i mogu rec da je odlican. I naravno novi driveri za zvuk i kameru.
P.S. Buljo fala na trudu :) |
Ako si na VIPu možeš navodno u njih za 420 kn otključati mob
...ili ako negdje nabaviš code ideš na unlock meni sa <**< i pod SIM zaključavanje > Mreža upišeš NCK code. |
Jel se prilikom flashanja novog SW-a od W800 da sloziti da se mogu mijenjati funkcije tipki u cekanju, tj. da lijeva ne bude za pozive, desna iza izbornik itd, nego da stavim nekaj svoje? I jel se moze slozit da mogu pridruzit funkciju nekoj numerickoj tipki, kao sto je to bilo na Siemensu? Se mogu customizirati meniji (mijenjati redoslije stavki i tako to)?
|
Citiraj:
Citiraj:
zadnje mozes radit s ovim programom |
Hvala DaNiJ3L!
Nemojte se smijati, ali kako se instalira faking USB flash driver? :hitthewal: |
Kad ga prvi put ides spajati na komp, a mob je ugasen, i drzis tipku C, detektira New Hardware Found...dalje znas :)
|
Citiraj:
EDIT: spor saaam :D |
Jedno pitanje, frend mi ima brown verziju k750, pa me zanima jel postupak flashanja isti kao i kod red?
|
Citiraj:
|
Pod convert mislis sa gslideom, jel?
|
ne, nisam mislio na to.
ali nisam bash ni upucen u proces (nisam imao posla s brown) tako da ti nemogu pomoc :( probaj na forums.se-nse.net |
Ja sam zapeo na fazi 2...ugl sve radim po uputama i tu je stao i ne mrda:
http://img57.imageshack.us/img57/2870/2phaseff7.jpg Pomagajte! |
Jel si slijedio upute sve sa ekrana?
Staviš ga, kad kaze vadi, izvadi, kad kaze resetiraj, vadi bateriju, drzi c, vrati ga nazad? |
Jesam, i to zadnje sam napravio, i sada on stoji tako.
Kaj da radim? Ponovno drugi korak? |
Stisni stop, iskopčaj kabel izvadi bateriju, vrati ju, i ponovi postupak...moraš c držat dok ne vidiš da se ne ispisuju neki podaci, znači ne odma pustiti...
|
Flashao do kraja sve i stavio cam i audio drivere, sve radi. Hvala Razer i ostali koji su pomogli! :chears:
|
@Matesonik
Tek sam sad došao na komp, inače to se događa ako u onih 8 sekundi ne odspojiš mob, onda više neće mrdat i mora se ponovit cijeli postupak. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:55. |