![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Igram na Gareni od kad se pojavila. A zadnje 2 godine sam igrao prosječno 20h tjedno i postotak dropanja zbog Garena Clienta je manji od jedne partije tjedno. A znam o čemu pričam, odigrao sam 300 ladder igara i još 3 puta toliko nezabilježenih. A cimer je prešao 600 partija i samo Bog zna koliko njih izvan ladder-a.:kafa: Ili je do vaše veze ili ste imali posla sa "hackerima". Ja koristim drop hack kad ne igram u High LvL sobama, kad netko pođe psovat ili feedat leti iz partije iste sekunde. A kad sam živčan dogodi se da izbacim i ljude koji su samo malo priglupi. ;) Citiraj:
"Pro" sa MH-om radi KAOS. :D Igrali smo nedavno protiv nekih Makedonaca. U High LvL sobi smo pobijedili jednu od tri partije, a u te dvije smo igrali preko sat vremena. I stvarno likovi odlično igraju, akcija non-stop. A u njihovoj "makedonskoj" sobi bez admina su nas doslovno pomeli. Koriste MH i to bezobrazno, čim vide nekog samog - slete se na njega i to se kreću PRAVOCRTNO, svih 5 igrača. A kad pogledaš replay, nigdje nijedan ward nisu stavili cijelu igru. :) |
Imaš fora ruski server ICCUP, gdje si sam mozes hostat iz kanala,udjes u igru i drmaš.. ima sistem koji prati rezultate i biljezi statistiku, te imas ladder..
Meni osobno je tamo puno bolje igrat jer su vecinom rusi koji ti u 99% slucajeva nece izac iz igre kolko god ih gazio.. eventualno ce napisat FF i server automatski gasi igru (ukoliko to napisu svih 5 igraca). I rusi su dosta organizirani što se tiče random team-ova.. uglavnom,stvarno ne loš server, a moš igra i SC gdje igraju najjaci igraci.. @nybelung: ma mene ti mh ne muci :) radije cu si pofarmat dobit gold i exp i casno crknut neg da se sakrivam po sumi i svejedno crknem :) |
ocete se vise prebacit na HoN ili ? :)
|
Citiraj:
|
@domina
Nije mi bas jasna ta ICCUP stranica... Odem na nju normalno (u operi) te se pokusam regati, ali kad ispunim sve podatke i stisnem Register nista se ne dogadja :stoopid:.. Proba sam takodjer i IE i ista stvar samo sto mi ovaj izbaci neku script error i moram klikniti na end script.. |
Hm, ne znam, nisam imo takvih problema. Makar, doduše, ja nemogu igrat na iccu jer me izbaci sa servera čim uđem u nečiju igru. Nisam skuzio zašto, al se na njihovom faorumu javilo dosta ljudi s istim problemom...
Možda su neš prčkali sa serverom.. @ranez: nema šanse.. |
Ne idem na taj HICCUP. Na Gareni je ekipa.
Samo bi volio da nekako rješe taj MH. Jer stvarno ga je dosta. Nije mi više zabavno ni pobjeđivat ni gubit. :kafa: Čak razmišljam o tome da prestanem igrat. Ovaj tjedan nije bilo partije u kojoj nije bilo MH-a. |
ne sjecam se kad sam na gareni vidio nekog sa maphackom zadnji put tako da,obicno ako i budu to su po nub sobama nubovi koji neznaju igrat pa mu hack i ne pomaze previse
|
Citiraj:
Ak ti nije problem, reci sto te trenutno najvise muci kod HoN-a? Ono, bas me zanimaju prednosti i nedostaci. Naravno, podrazumijevam da si odigrao bar nedavno koju partiju, tj da ne pricamo o HoN beti koja je izasla prije godinu dana Osobno igrao sam i dotu (ne jako puno, ali kakvih 100injak meceva) i igram HoN trenutno, pa znam sta se nudi na obje strane |
denise denise crni denise,jesi kupio hon? :D
ti si opako zagrizao. meni osobno hon nije igriv kao dota,ne svidaju mi se mixevi heroja i fluidnost i igrivost mi nije ista. jebiga zadrti dotasi ce ostati dotasi,ceka se nova dota graficki redizajnirana i to je to. kod hon-a cijenim jedino grafiku :) |
HoN ne zelim igrati iz principa.
Ako icefrog napravi nešto s valveom, igrat ću novu dotu, al nikakav hon ili lol. I odj.. mi s komentarima da je hon isti ko dota, samo bolji.. Gle, nije i točka. Igrao sam hon betu tako da niti nemam pravi argument, no nit ga želim imati.. Da, i vi honovci odfafajte s ove teme, nemojte offtopičarit. :D |
Citiraj:
to su sve kvaziigre,wannabe :) |
Citiraj:
uzivajte decki |
Sry ak sam te uvrijedio, al stvarno mi je glupo više odgovarat na takva pitanja.. po mome dota i hon su 2 razl neusporediva pojma.
|
ajd ko igra na gareni bacite nickove pa da bacimo koji pce game =)
|
Ja nema di nemam acc, ajmo radije dogovorit recimo za petak navece poslije 18h? ili kasnije
Još njunjoja dofuram i par frendova možda.. |
auf,petkom i subotom navecer sam rijetko za kompom,moze neka srijeda ili cetvrtak :)
|
Hm, da imaš pravo, ko zna šta će bit u petak :)
Aj može onda u čet. |
ajde ako bude koji gejm priključim se i ja :)
|
Count me in! Nick xerxo :)
|
jel moze netko hostat,ajd da se nademo danas u nekom cro 3 roomu ili nes prazno pa da bacimo,ko je za?
|
nick : grmix (vjerovali ili ne)
igrao u cro 1 sobi te hlr1 (kvaliteta u hlr1 je daleko veća nego bilo gdje u drugim sobama), sad pošto je cro soba propala igram u srbiji... igrao sam i cwove i sve, ali sad mi je gušt samo kad igram pub sa frendom :)... što se tiče mhera i drop hackera... mrzim i jedne i druge... drop hack i mh nikad ne bi koristio, ako je netko glup, glup je... |
A šta je bilo sa cro sobom? Znam da je cijelo vrijeme cro room 1 znala biti puna, i da su dizali level potreban za ulazak... sad se ne može naći ni 20 igrača u toj sobi...
|
Citiraj:
|
Na kojoj rezoluciji igrate vi sa 22" monitorima?
Posebno monitori koji guraju 1920x1080 me zanimaju. Našao sam nekakve upute da se War3 navuče u tu rezoluciju, ali izgleda "nategnuto" i dalje. Nije vrag da Blizzard ne misli na to? |
U registriju izmjeni postavke za širinu i visinu i skroz je ok, uopče se ne skuži da je razvučeno.
Makar se slažem da je o debilno od blizzarda, da su izdali miljun patcheva a ni jedan ne sadrži res fix... Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam odigrao AI mapu, naviknem se s vremenom, ali nekako to nije to... |
practice makes perfect
samo pocni igrati s ljudima preko garene/bnet-a i naucil bus se :D kad stignem doma ti pm-am ip adresu ts servera na kojem se okupljamo ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |