![]() |
Citiraj:
No ovdje je objekt u izgradnji pa će čovik posvetiti vremena i tome da diskovi budu imali svoje sigurno spremište. |
Onda je to to
|
Radi si admonistrativnu noćnu moru :) Gle sad scenarij, dolaze španjolci koji bas nisu na ti s engleskim. Oni sigurno nebudu gledali nista. Da imas plex, meni->search for subtitles - > spanjolski - > load.
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Ima smisla. Ja taj kodi ignoriram stalno :) Zadnji put sam ga koristio dok se zvao xbmc mislim.
|
Još malo pa će završiti na USB sticku od 256GB i to je to. A krenuo sa sustavom, dobije stickove. Tako da ako ga to zadovoljava to je to, radit će kako radi, ponudio je filmove, kog zanima gledat će kog ne neće gledati. A on u ponudi ima...
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
koliko se vrtite u krug u ovoj temi, još malo ćete čovjeku savjetovat da si instalira vhf modulator i emitira vlastiti tv kanal za po doma.
|
na kraju budu imali dvbt2 .. i nek se nose .. su došli na more gledat tv ili trošit pare :D
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Tebi je bilo ok ukrasti filmove, ali kada su tebi ukrali diskove je nastala panika? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa rekao ti je kolega poviše, kontaktiraš distributera (gore spomenuti Blitz ili neki drugi, ima ih), i pregovaraš / zakupljuješ. Druga je sad stvar šta i za koje nofčiće.
|
Citiraj:
|
Budi(mo) ozbiljni 😁
|
tak je... contus bus iz zadra je na relaciji zadar-zagreb imao licencirane filmove od blitz-a, prije svakog filma je išlo "contus i blitz vam predstavljaju" pa film... e sad za koje pare..... doduše to je bilo davno sad kako je ne znam
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |