![]() |
Citiraj:
|
Što mislite o ovom super jeftinom HT3 mobitelu od 55$?
|
nešto kao doogee x5 po cijeni
|
Bio bi mi zanimljiv, da ima 900 MHz.
A nema niti OTG |
Citiraj:
Šalu na stranu, kak je prošle godine hit bio meizu m2 mini za kao 100$ a prodaval se za pola cijene više, tak bude i redmi, čekaj da preprodavači počnu reklamirati.. Mislim da je mob dobro zaokružen specifikacijama za tu lovu (150$ sa svim davanjima).. |
Citiraj:
|
Mislim da cijena ne bude viša od 150$ u eu skladištima, pogledaj popis shopova sa dostavom iz eu pa vidi di bude u ponudi i di bude najjeftiniji (s obzirom da još nije krenul u prodaju)..
|
Citiraj:
|
Jel netko ubo već Umi Rome da vidim jel čemu?
|
Jel to onaj sa napucanim specifikacijama a ima touch sa dvije dodirne točke i reklamiran OLED ekranom a koji to nije.
Uff ovo meni zvoni kao školska definicija odrona :D |
Neki link na te informacije?
|
ekipa ima li ko tronsmart? ne mogu ga upalit, odnosno upalin i dode do reklame robota i nece dalje i ne znan jel uopce na pravon mistu trazin informacije
|
Citiraj:
3gb rama, octacore i 5,5" oled za 100$, neš ne valja da ga hebeš... |
Još uvijek čekam neki link na te informacije pošto je još praktički nemoguće nać neki review.
Edit; nađoh nekaj, manje više potvrđeno kaj ste rekli, al opet, izgleda mi da radi ok, za klinku će bit dobar. Kakva su iskustva s Ulefone brandom? Gledam ovo, skuplje je al je i baterija jača, FHD... |
Citiraj:
|
Ako nisi do sada našao probaj ma MIUI ADRIA forumu
|
Jučer mi je izišao update za Mi4c 6.1.14, a u opisu koji ide poslije updatea stoji da je od navedenog updatea zaključan bootloader. Ima li tko da to malo pojasni o čemu se radi?
|
kinezi od 6.1.14 verzije zaključavaju BL za Mi 4c , Mi Note Pro a Redmi Note 3 već dolazi sa zaključanim
iako se pravdaju da je to zbog sigurnosti, meni nisu jasni, kompliciraju sebi život a korisnicima još više naime, flešaš navedeni ROM i BL je zaključan, ne možeš više flešati fastboot načinom zbog zaključanog BL-a jedan MI ID može u mjesec dana otključati jedan uređaj i ne možeš otključati dok ne dobiješ unlock code nakon što si dao zahtjev za otključavanjem druga stavka otključao si svoj uređaj (BL) sa svojim MI ID prodaš mob i kupac ne znajući za ovo fleša drugi ROM i zaključa mu se BL i mob je cigla jer je isti otključan sa tvojim MI ID-om moram još to malo proučiti al na prvu sam tak skužio ako griješim, ispravite me nekon flasha xiaomi.eu multi ROM-a BL neće biti zaključan |
Za znalce; Koji bi bio neki nadolazeći best buy od 150$?
|
Citiraj:
|
Noa H5, kinesko ime odnosno brend tog modela, priti pliz? Ne nalazim nigdje. -.-
|
Ako se ne varam, netko ovdje je rekao da su to Doogee mobiteli... tj firma koja radi za Doogee, radi i te Noa mobitele.
|
Gdje je najbolje kupit doogee dg700?
|
Citiraj:
Prije su bili KingSing ili takonekako ali sad su samostalan brand. Citiraj:
EDIT: našao sam link koji objašnjava tranziciju : http://www.tportal.hr/gadgeterija/te...-mobitela.html |
meizu mx4 pro rasprodan po 225usd na minidealu u preorderu do 18.1 a po 215usd na vickmallu ga nema već danima sve je bilo eu dostava i free shipping,šteta
|
Redmi 2 se meni pokazao idealan, barem za moje potrebe. Šteta što kamera nije malo bolja. Meizu M2 ima dobru kameru, ali miui je za mene ipak bolji od flyme roma. Mislim da su ova dva modela za sada najbolja u rangu oko 120$.
|
Citiraj:
|
Trenutno imam htc m8 koji namjeravam zamijenit za neki dual sim kineski
sta mislite dal bi redmi note 2 /3 bio ok zamjena ? |
Jedino di je redmi bolji od m8 je baterija. Po mojem nisu dostojna zamjena, ali redmi note 3 bi i prošal sa dosta boljom baterijom i metalnim kućištem, koje opet nije na razini htc-a..
|
Citiraj:
a neznam ni sam onda...kupit cu nesto onda jeftino i furat 2 moba sa sobom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |