![]() |
U HGspot-u je bilo za kupiti i koštao je 270kn! Orginalni PS2 gamepad i adapter za usb, sused ga je uzel i radi savršeno već 2godine...nepostoji bolji gamepad :)!
|
Citiraj:
|
došo gamepad zna neko kako konfigurirat ga za street fighter 4
|
Uštekaš gamepad i startaš Street Fighter 4 launcher.
http://img66.imageshack.us/img66/2830/sf4.th.jpg |
ma sazno ja nego uspio sam napraviti haduken , onu vatrenu kuglu ono kad ryu se zavrti u zraku al nikako onu da ga digne u zrak napravim ja to sam neznam kako:D.
Jel ko uspio super ultra comboe |
Citiraj:
|
što se tiče podešavanja gamepada, puno lakše i logičnije je rješeno ingejm nego ovaj controller settings na launcheru.
Ryuov haduken je najmanji problem napravit al ultra combo napravim jednom od 50 pokušaja negdje. I to još onda kad se najmanje nadam. -_- |
Citiraj:
i da radi na svim igrama koje koriste G4WL |
hehe, imam i ja dva (iz dučana) i hrpu "online kupljenih" igara :goood:
|
upravo kupio gamepad, jos samo da se s tim naucim igrat lol, cudno mi je
|
EXTRA TOUCH- kaj to znači ? To je u options, i ima par opcija a neznam za kaj!?
Evo upravo odigral malo...eee to se čekalo sad rasturam, nije tekken al odma poslje njega je sigurno, samo je to falilo od igrica, možda sad još koja izađe! Samo još neznam sve poteze tj neznam skoro niš al ide! Nego kad se izgubi, i kad odbrojava bilo kaj stisnem na gamepadu samo ubrzam! Jel se može restart ili ne, ak izgubiš sve ponovo? |
ne ubrza, stisni onog vraga za izlazak u meni (na tipkovnici tipak escape), i resumas,a l mi je glupo kaj si lika nazad moram birat
|
Citiraj:
je pa ubili su te, nemreš više s istim onda :) ! Finta je h tome da sam mijenjal neke tipke po gamepdau i sve sjebal tak da ni neznam kaj mi je za izlaz... bum vratil na def! :goodnite: |
ma kaj ubili, samo sam batina dobio lol, sad samo treniramu onoj sobi, ucim poteze/comboe, napredujem polagano
|
extra tač je za grafiku, ko kak je bio onaj cartoon ili paradise mod u far kraju
|
Jebemu druga runda protiv Setha nejde i nejde. $#(%()#"%
|
Setha pobijedi sa Blankom :D
|
evo danas sam i ja kupio svoj primjerak...
od prije mi je već poznato sve ali ima nekih stvari kaj lagano svladavam... parry i te gluposti... edit: može jedna pomoć? gdje se iskljuci da te ekipa moze challange-at dok igram u arcade modu? |
jel se moram logirati na windows live da bi mi igra spremala status u single playeru, jer vidim da mi igra sama ne sprema napredovanje?
|
ne, treba offline account
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |