![]() |
Ja sam sad sve rješio, napokon :D
Al ploča defacto ne vrijedi više od lanparty-ja, damn :mad: E sad ću je pokušati stisnuti malo pa ćemo vidjeti, sve komponente su do yaya heh heh :D :D pa bi morao bar na 230- 240 fsb-a na cas 2 |
Molim vas ako netko ima plocu Epox8KDA3+ i nije update BIOS da snimi backup biosa pa mi posalje bio bi jako zahvalan!!!
Jer imam dva novija biosa od 15.09. i 22.10, ali oba su sranja, ja bi htio stari bios ... aaaaaaa:grrr: Ako bilo tko mi moze pomoci bio bi zahvalan!!!! Onako usput jako cijenim epox, ali im je stranica sadrzajno uzas!! |
odi na uk ogranak bolji je
|
dario ja mislim da je to ovaj bios
ali ja imam 8dka3J ali mislim da nema razlike ja koristim 15 09 od 8kda+ i sve radi ok napominjem da ja nisam odgovoran ni za što nastalo korištenjem ovog bios i ja ti samo želim pomoci i nadam se da je to sto trazis eh da,,daj email da ti to posaljem |
Eto da se ja malo požalim na Epoxicu.
To mi čudo (rev 0.3 :) ) stoji u ormaru i nikako da je napokon upogonim za svakodnevni rad. Svaki put ispadne neko sranje i rušenje. Jučer sam zaključio da se ploča jednostavno mrzi sa mojom Kingmax memorijom. Neće na SDRAM Command 1T stabilno da ga hebeš, a 2T ne možeš uključiti zato kaj nema opcije u BIOS-u. Zapravo...ne znam da li bi uopće htio da mi to tako radi. BIOS je inače zadnji, od listopada nekog. Jedina nada mi je da još prbam BIOS iz rujna ili da promjenim memu. A tak bi htio onaj nVidijin Firewall i zaključanu PCI/AGP sabirnicu.... Sve u svemu jučer sam popušio jedno 4-5 sati na backup i restore sistemske particije + zahebancije sa instalacijom windoza, postavkama memorije, pražnjenjem CMOS-a... |
ako kome trebaju biosi za epox 8kda3+ i 8kda3J nek mi se javi
imam ove verzije a mislim da su to sve 05 05 2004 15 09 2004 22 10 2004 |
Citiraj:
|
ja nezna odakle svim tim ljudima toliko problema sa ovim epoxom ja je koristim vec duze vrijeme sa kingmax memrojiem(2 * 512) I ploca je skoro pa savrsena,,ja sam superzadovoljan
|
Citiraj:
|
Koja revizija dečki?
Jel možda 2.0? Ja imam 0.3 :rolleyes: |
Tocnije 2.x :beer:
|
una
Citiraj:
Ej daj posalji ovaj 05 05 2004 na drusmir@globalnet.hr i ako jos netko ima bio bi zahvalan da posalje bilo koji stariji od 15 09 2004 :beer: unaprijed zahvalan:beer: |
Citiraj:
1.0 i radi savršeno iz dana u dan |
Citiraj:
05 05 ti je najstarija verzija ja mislim poslana ti je btw |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jos jednom puno hvala zahvaljujuci tebi temperatura procesora mi je 10 stpnjeva manja:beer: Imas li mozda koju verziju izmedju 50.50. i 15.09.???? Ako imas bio bih ti jos zahvalniji da posaljes!!! Meni stvarno nije jasno zasto su to napravili s biosom, dal' ima kakva greska s Q'n'Q ili je to pogreska ko zna, nekad bi volio da znam bolje Engleski da im posaljem koji mail!! |
jeb'ga sry al imam samo ono što sam napiso
|
Hvala ipak i taj sto si mi poslao zlata vrijedi
|
Citiraj:
|
Efo ti ga na. Epoxova djubre mi je jučer bez problema šljakalo sa najnovijim BIOS-om i Corsairovim 3200LLPT modulima. Čak sam je razvalio na 275 MHz FSB-a...
A sa mojim se kingmaxom kolje...dooh :( |
hmmm ima potencijala ploca :D koju reviziju imas?
|
0.3
engineer sample :D |
Citiraj:
|
Koja ono revizija?
Ja sam probao ploču sa tim tvojim Kingmaxom i uredno radi na visokom FSB-u (oko 270 i nekaj sitno). Koliko sam ja primjetio, ploča se kolje sa određenim memorijskim čipovima što dosta komplcira situaciju. |
Revizija je 2.x sa aktivnim hladnjakom na ploci ali nisam jos dao pun gas tj. trebao bi probati jos malo napone dizati ali mi se bas i neda trenutno :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |