PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

pizdun 15.10.2008. 12:29

Citiraj:

Autor mef (Post 1160136)
ja se u potpunosti slazem s tobom , ali pricamo o razlicitim stvarima , free torrent sluzi za nabijanje ratia , tu se slazemo , onda zasto mi netko broji pojedinacni ratio na free torrentima , a onom ispisu koji si ti postavio vecina je free , a ostali koji i nisu free , su na uploadu debelo iznad 72 sata , prema tome koje pravilo se tu ne postuje?

vise je sve to stvarno ne bitno , ja se samo nadam da se netko drugi nece zeznut kao ja, jer ce procitati pravila i misliti da ako se drzi toga ,znaci:
1. ukupni ratio -veci od 0.6
2. upload 72 sata ili(s naglaskom na ili) ratio 0.8,

ne moze imati problema!

pitas se zasto se broji ratio na pojedinacnim torrentima?

e pa poanta je u tome da recimo nabavis si seedbox .. .100mbitna veza, sve super ide ..

e sad npr ti skines neki pack od 20gb koji je FL ... i recimo da ima pun kup leechera, mozes sa seedboxom napraviti par stotina gb uploada... i sad npr imas 300gb uploada i 0gb downloada jer je taj torrent bil FL .. imas 300gb buffera, i sad bi ti mogel skinuti 300gb ostalih torrenta bez ikakvog seeda, a ratio ti jos uvijek bude pozitivan i imal bus jos uvijek veci upload od downloada (generalno gledan) .. kaj naravno nije fer.. upravo radi toga se gledaju ratiji na pojedinacnim torrentima.

poz

mef 15.10.2008. 13:59

Citiraj:

Autor pizdun (Post 1164574)
pitas se zasto se broji ratio na pojedinacnim torrentima?

e pa poanta je u tome da recimo nabavis si seedbox .. .100mbitna veza, sve super ide ..

e sad npr ti skines neki pack od 20gb koji je FL ... i recimo da ima pun kup leechera, mozes sa seedboxom napraviti par stotina gb uploada... i sad npr imas 300gb uploada i 0gb downloada jer je taj torrent bil FL .. imas 300gb buffera, i sad bi ti mogel skinuti 300gb ostalih torrenta bez ikakvog seeda, a ratio ti jos uvijek bude pozitivan i imal bus jos uvijek veci upload od downloada (generalno gledan) .. kaj naravno nije fer.. upravo radi toga se gledaju ratiji na pojedinacnim torrentima.

poz

ja se uopce ne pitam zasto se broji pojedinacni ratio , nek se broji , nemam nista protiv , ali nek to onda napisu u pravilima , kao sto to drugi trackeri imaju ako broje pojedinacni ratio

pozz

Komek 17.10.2008. 16:49

Evo malo OT zanima me jer netko zna sta je sa hd bits(ro) vec par dana ne mogu ga otvorit.

Znam da su imali nekakvih DDOS napada.

danij3l 19.10.2008. 15:46

imam par pitanja za HDbits(org) i bit-hdtv usere :

1. postoje li na njima H&R pravila? (ukoliko se zahtjeva 72h seeda ili sl. to je ok - ali 1:1 na svakome torrentu neide bash lako)
2. postoji li wait time za nove usere (pocetna klasa usera)? (ono tek nakon dan-dva nakon sto je postavljen novi useri ga mogu skinuti)

morph 19.10.2008. 16:01

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1168727)
imam par pitanja za HDbits(org) i bit-hdtv usere :

1. postoje li na njima H&R pravila? (ukoliko se zahtjeva 72h seeda ili sl. to je ok - ali 1:1 na svakome torrentu neide bash lako)
2. postoji li wait time za nove usere (pocetna klasa usera)? (ono tek nakon dan-dva nakon sto je postavljen novi useri ga mogu skinuti)

1.Ne
2.Nisam siguran 100%, ali mislim da ne.

Mr.Ex.President 19.10.2008. 16:34

Ne
Ne

Inače rađe nabavi BIT-HDTV ako nemaš seedbox;) Puno lakše je "preživit" a bonus sistem je fenomenalan (ja san samo pomoću njega napravio 70 GB uploda)

žile 20.10.2008. 12:04

Malo njubovsko pitanje,o čem se zapravo radi kada spominjete seedbox?

DjedMraz 20.10.2008. 12:07

Citiraj:

Autor žile (Post 1169334)
Malo njubovsko pitanje,o čem se zapravo radi kada spominjete seedbox?

Server, tj prostor na webu na kojem zakupis npr 20 GB prostora i on seeda za tebe,ti samo moras uploadat stvari koje hoces seedat. brzine su obicno 100/100

danij3l 20.10.2008. 14:02

zemim ja sebi seedbox sam na mjesec-dva (nekih 650 kn za dva mj.)(jer su propali pokusaji da nas se vishe skupi pa podijelimo troskove)
za taj mjesec-dva nabijem ogromne buffere i na jednom i na drugom i onda pokusavam dalje s nashim vezama (kada postane gusto opet seedbox :D )

imam i prijatelja u studentskom domu za ispomoc (na crnoj berzi mi je napravio buffer od 150 GB za 3-4 dana :D )

hrc0 20.10.2008. 16:06

imam pitanje u vezi IPTorrentsa
isplati ga li se nabavljat. vidio sam na jednom vodiču da ima vise torrenata od npr.TL, da su brzine downloada odlicne i uploada vrlo dobre te da ratio nije problem jer postoje i bonus bodovi. pa mi nije jasno zasto ljudi koji imaju tamo acc ga poklanjaju jer kazu da ga ne koriste. moze li mi netko malo pojasnjit i dati svoj prijedlog
Hvala

A.J. 20.10.2008. 16:18

ima tamo svega i svacega...
bodove lako mijenjas za GB uploada

EDIT: evo ti ticket pa uzivaj ;)

mbed 20.10.2008. 21:40

IP je zakon, da se tamo naći dobrih stvari kojih nema na "velikima" tipa TL,RevTT,TD. ali ljudi su čuli da je TL najbolji i toga se drže kao pijan plota i samo im je važno doći do njega, makar ima i drugih puno boljih trackera.

hrc0 20.10.2008. 21:49

Citiraj:

Autor mbed (Post 1169843)
IP je zakon, da se tamo naći dobrih stvari kojih nema na "velikima" tipa TL,RevTT,TD. ali ljudi su čuli da je TL najbolji i toga se drže kao pijan plota i samo im je važno doći do njega, makar ima i drugih puno boljih trackera.

evo uvjerio sam se nakon sto sam danas postao clan. tracker mi je sad prva zamjena poslje TL-a. ne znam zast ga izbjegavaju. velik broj torrenata, download maximalan a upload mi naraste i do 70kb/s.ratio uopce nije neki problem

jollyb 21.10.2008. 03:03

this meaningless post is ready to be deleted :)

stuc 21.10.2008. 03:41

Jel taj IP bude kad otvoren za registraciju bez pozivnice ?

mbed 21.10.2008. 09:04

ma ljudi imaju pozivnica koliko hoćeš, ali tracker nije IN pa ga ljudi daju olako i zaobilaze ga. možda nema usera kao TL, ali uopće nije problem uploadati stvari.
mislim da nije bio otvoren za reganje od kad sam ja na njemu.

Gx25 21.10.2008. 10:00

Nemogu naci blackcats games torrent, a tamo sam registriran pa ako moze netko poslat link ode ili na pm. znam da je cudno ali istinito je

DjedMraz 21.10.2008. 11:22

Citiraj:

Autor dobri1 (Post 1170150)
Nemogu naci blackcats games torrent, a tamo sam registriran pa ako moze netko poslat link ode ili na pm. znam da je cudno ali istinito je

Potrudi se malo koristiti google, i nije torrent nego tracker
blackcats-games.net

Citiraj:

Ili sam ja budala ili ovo nije taj tracker?!
evo linka na sliku http://www.imagesforme.com/show.php/..._blackcats.bmp
Prije je to bilo drukčije
Trebalo bi ovako izgledat, ali kao sto ti mbed kaze ako nisi generirao key zaboravi acc
http://www.imagesforme.com/show.php/..._untitled1.JPG

mbed 21.10.2008. 11:22

isti je url kao i prije, samo ti treba keyword, koji si nadam se generirao, ako nisi bye bye, računa ti više nema.

danij3l 21.10.2008. 11:24

djedmraz - ode ti na godishnji :D

Amdejac 21.10.2008. 11:46

Makni link i pošalji mu ga na PM.

Gx25 21.10.2008. 12:24

njuskalo 21.10.2008. 12:45

Citiraj:

Autor dobri1 (Post 1170272)

upisi recover u searchbox i NEMOJ stisnut submit,uotvorit ce ti se kucica na dnu stranice...

mbed 21.10.2008. 13:16

Citiraj:

Autor dobri1 (Post 1170272)

jesi generirao keyword?? ako nisi račun ti je pobrisan, ako jesi, taj keyword upiši u search ali nemoj stisnuti submit ili lupiti enter. na dnu stranice ti se otvore još dva polja u koja upišeš ime i pass.

Shadowww 21.10.2008. 13:37

Gadno me sjebo net.hr freemail.

Prvo je invitation sa TL-a dosao 3 dana nakon sto je poslan a nakon pravljenja acc-a confirmation mail nije uopce dosao. Cekam vec 8 dana!

Eto, samo da znate.. ako imate/dobijete TL da ga ne registrirate sa mailom na net.hr freemailu. Đubrad jedna pokvarena. :fuming:

hrc0 21.10.2008. 15:49

pa ljudi zasto koristiti takve mailove. zato ja kad saljem inviteove preferiram Yahoo i Gmail ili neki mail koji nije freemail. zato vam svima toplog srca preporucam da napravite Gmail pa ne bute imali vise takvih problems

Shadowww 21.10.2008. 17:05

E pa ja koristim taj mail jos od vremena kad nitko nije cuo no znao za gmail. A yahoo je bio (neznam kakav je sad) sporo smece prepuno reklama. A mail od providera kao svoj glavni mail takodjer nije pouzdano imat jer mijenjam(o) provajdere. I tak koristim net.hr freemail s kojim do sad nisam imao problema previse. Doduse zadnjih par mjeseci STALNO neka sranja s njim. Al ovo me najvise pogodilo :(

mbed 21.10.2008. 17:32

meni uredno radi sa net.hr-om svugdje, i za tl mi je došla pozivnica odma. dosta trackera ne dopušta yahoo i gmail, tako da niti oni nisu uvijek sigurni.

Amdejac 21.10.2008. 19:15

Velika većina ima net i glavni mail preko T-coma.
Tamo imate mogućnost za još dodatnih 5 mailova.
Znači nešto tipa amd@email.t-com.hr ili amd@post.t-com.hr ili amd@hi.t-com.hr
Kažu: Moguća je samo jedna promjena u toku dana. Misle na mail adresu. Pa ak vam to nije dovoljno...

Shadowww 21.10.2008. 19:52

Citiraj:

Autor mbed (Post 1170526)
meni uredno radi sa net.hr-om svugdje, i za tl mi je došla pozivnica odma. dosta trackera ne dopušta yahoo i gmail, tako da niti oni nisu uvijek sigurni.

nemoj zavaravat ljude, i meni je prije koju godinu dosla pozivnica za tl bez problema no evo sad vise nece.

@amd: sve je to super ak si ti zadovoljan s tcom-om. al nedaj boze da jednog dana prestanes biti te prestanes njima placat pretplatu i odes kod drugog provajdera. jel.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51.