![]() |
Druže, dozvolite da se obratimo :D
Ništa tada raditi, baš i nemam namjeru sjediti u koloni tri sata na cesti da tenkre prođe. Jednom sam popušio, još davno s Tuđmanom tako - neda mi se više. |
Pa, možemo i ovaj petak?:D
|
Pa zake nebi 04.04??
Stavimo aute ispred bakine (kak uvjek delam :D) i bok. Pa nece zicer biti tolko zatvoren grad? Mozemo mozda i ovaj petak vec? |
daj ne ovaj petak...
ajmo onda lijepo...11.04 i to je to :) tak bi bilo najbolje..pioniri moji maleni :D |
Citiraj:
Ništ, budemo 11.04, tko šljivi matorog admina kaj on nemre doć:D |
Citiraj:
Danas sam se bacio na pravljenje tortilja, ispale su prehebene. Sad rehabiliatcija uz cedevitu :D |
Slobodno me zapises Jeltz kada bu aktuelno!
Ja sam isto za 11.04.Nadam se da dolazi kompletna Dedi, Mental, Sisa momcad :D |
Citiraj:
11.04.2008. Jelc Daddy Fleks |
Jelc
Daddy Fleks Hamm |
E, samo malo ljudi. Ja sam zainteresovan da doletim tamo da se vidimo, upoznao i ko zna sta jos ne :D, pa ako neko ima volju da nacrta gdje se nalazi to okupljaliste. Eh da i u koliko bi to u petak pocelo, i do koliko inace traje. Ja jos ne smijem voziti iza 23:00 FFS, a od doboja mi do BL treba oko sat i po, i od BL do ZG mi treba oko 3 sata (ukupno 4,5).....
BTW Ko vam to dolazi pa ne moze 4.4. da bude (meni je tada rapust pa bih mogao krenuti ranije (nemam skolu) i tamo stici na vrijeme)? Meni 4.4 mnogo vise odgovara zbog toga sto krecem iz BL, a ne iz Doboja. Uostalom ajde se vi dogovorite, sta kad i kako, pa cu vidjeti da li mogu naletiti. Ako budem imao dovoljno novaca za dizel potrudicu se da dodjem. Jedna veeeeeeeeeeelika PUSA za fleksa. :D |
Jelc
Daddy Fleks Hamm Costa :goood: |
Citiraj:
Jelc bu ti nacrtal :D 4.4. nam dolazi najmocniji covjek na svijetu, a nije Mile Kitic :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
11.04 sam ja u zagrebu ako bude sve kako treba pa možda i navratim.
|
Ja ću isto doći, ako nebudem radio.
Možda budem moral na osiguranje jednog velikog događaja. Kak bi rekel gosn Jelc:"Dabogda radio duplu smjenu". Fala. :) http://www.samoborska-salamijada.com/ Pogledajte datum održavanja. |
E da da nezaboravim. Jel se netko slaze samnom da malo promjenimo mesinu u bakinoj. Zadnji put se nisam bas najeo kak spada... Nek bude rostiljano ili nesto drugo. Buncek mi se bas tam i ne sviđa....
|
Citiraj:
|
Neznam dali cu raditi tada (sutra pogledam) i do kolko pa ono mozda svratim.
|
Jelc
Daddy Fleks Hamm Costa MAHER inace da buncek je ok,ali ne bi se bunio ni na neki rostilj |
Citiraj:
Daddy Fleks Hamm Costa MAHER hvala :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Tako je..slažem se TIMMEEE TIMMEEEE TIMMEEEEE :D rotfl
a kaj...bush je kreten...koga briga kaj je to napisao..on je zločesti moderator :D |
Citiraj:
Slobodno se požali adminu. I od sad na dalje bez spamare, na ovom threadu se priča o ozbiljnim stvarima:) Edit-vrijedi i za stare članove, sve pritužbe na moderatore šaljite adminu. Ne tu:) |
Danas-pomfac, pileci file sa sirom zapeceno i malo salatice :)
|
Ja od jučer pacam četri bifteka, budem ih lupio na mast malog pu-ajceka, zapekel sa svake strane i podlio...malo Žuje i vode dok ne omekša i samo zapeć do kraja.
Za prilog dinstani grašak. |
Vidim da si ozdravil..čim tolko jedeš i mene cimaš na mob za rame..prasac :D
Ja sam već dva dana na grahu, bunceku i luku :) naravno sve se to zalije pivicom :) |
Citiraj:
Citiraj:
Imam one XL rizle:) |
jelc - teh uzor :D :D
|
kaj je sisa? dolaziš ti na žderonje...tak da ti montal opet može bacati pljuge :D
|
rofl... neam pojma još neka svadba mi se "smiješi" taj vikend, pa ne znam kaj bu točno bilo.
bojim se mentol nemre bacat pljuge zato što plače trenutno ko curica jer nemre nać pucanje u super mario flash igrici, a dedi i ja se roflamo njemu + zvukovima koje širi njegovo računalo :D |
Navodno je u bedu jer mu curi plin iz plazme, žena besna kaj nemre gledat farmu pa ga ne pusti na Ždere:p
|
samo da se zna kako je plin pod kontrolom, a farma je fun... to čak i matori jelc zna jel gleda poskrivečki :D
|
@sisa..pa bando linksovksa :D budete upropastili tu tvrtku u kojoj ste se udomili :D
sisa zapravo ima taj vikend obnovu zavjeta s dragom kako bi joj pokazao koliko je on zapravo voli :D :D :D |
ako je obnova zavjeta u jastrebarskom i ako ja ne sudjelujem u njoj, onda si pogodio :)
ovo za bandu uopće neću komentirat pošto je ovdje isključivo hard work :D |
vjerujem da vam je teško...sve se bojim :D
@jelc...kaj bu bilo za jesti :D |
Citiraj:
|
zadnji put je bilo vajn gulaš. buncek, zelje, pomfrit i pohanoga
a ne znam kaj bi ovaj put...paaa..recimo kokošija juhica pomfritt + pečeni krompač nekaj onak..vratine+chevapi s roštilja i uz to zelene salate..i podosta piva da se ubijem ko **** zadnji put :D mm..to bi bilo mrak |
Citiraj:
|
Daddy
Fleks Hamm Costa MAHER ^SuperUnknown^ Jel treba kakve posebne zahtjeve/inicijacije/troskove prolazit ili je dovoljno samo banut sa zelucem zakeljenim za kitchmu? :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:52. |