![]() |
...jucer sam za rucak klopala pečenu teletinu, restani krumpir i salatu od crvenog zelja:goood:
...danas cu sendvic :(...nemam vremena za pravi rucak...no, mozda kad dodjem doma si slozim neku juhicu...npr od paradajza s noklicama :) dragog mi nema cijeli tjedan tako da cu vjerojatno drasticno smanjit kuhanje :(... |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge :lol2: : MM |
Citiraj:
Grupna Joga. Sumo Joga. Japanski Žderonja. :D |
Citiraj:
Ja sam počeo visinske pripreme za Žderonje, upravo sam se vratio iz Saća gdje smo Tor i ja mrknuli ćevape:D Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
|
oho zderonje mozda dodjem al samo na cugu:chears:
|
|
Citiraj:
Ćevap ko smokić a lepinja ko velika pogača:baad: Čingač je i dalje majkaa:zdero2: |
Citiraj:
A valjda su skužili da si "organ":D Nama koji nismo na državnoj cici daju normalne:D Istinabog-primjetio sam da veličina zna varirati, ali od 20-tak puta koliko sam bio možda dva puta su bili manji. I jedamput kad sam se zaje*o i naručio dostavom... |
Danas za ručak grah i to malo žešći (jaki zaćini) i ut to pršut :zdero2: Za večeru kulen sa sirom :fiju:
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM obiteljske obveze iskrsnule, možda uopće ne dojdem... :( |
Budi čovjek i reci da te žena ne pusti:D
|
Citiraj:
Ja sam već popil 2 kave i gablecoval. |
Citiraj:
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat:zdero2: Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
Citiraj:
Zvlekel sam se ja odavno-samo je netko haklao Zeldu i nije se htio maknut sa kompa:wtf: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Matesonik (mozda) Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
Citiraj:
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat Vuco Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM Matesonik-ajde se lijepo zmisli do sutra prijepodne kad baki javljam koliko nas dolazi, ok? Tko hoće Žderati-upis završava sutra oko 10-11h ujutro. Debeli Mitz i ja smo danas nastavili visinske pripreme, ovaj put smo prašili po čobancu:) |
Mene skinite sa popisa jer nemam para :(
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat matesonik Vuco Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM Ja sam na cugu :( Vga killer skinul sam i tebe. |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat matesonik Vuco horza Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
Citiraj:
|
Nego evo jucer catkiller i ja se nasli razmjenili neke filmeke pa otisli do ceffa na veceru uzeli smo nesto lagano jer ipak je bilo 22.45 . Slika je tu kao dokaz :)
http://www.imagesforme.com/images/3627DSC00012.JPG Moram reci da sam spavao ko zaklan a cheff je pokazao svoje znanje :) |
Citiraj:
Meso ili grincajg???:D |
Citiraj:
|
pa nemre on ici samnom da mi jede salatu pa nije zec :D :D
cheff nemre doci na zderacu jer stavlja laminate u stan tak da cemo CK i ja predstavljati dubec ak nes neiskrsne nes :) al nazalost samo na cugu dolazimo :( |
Citiraj:
|
ma to ga Visage vuce na zelenu stranu :D al kod ceffa znamo kakovo je meso pa bi bio grijeh nepojesti to :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:48. |