![]() |
ah .. slaba zima slaba berba:( ... još je jedna divizija pri vikendici .. tam je malo bolj zima pa se i boljše suši ...
... ah da .. ak slučajno nekoga zanima zakaj je tak crveno meso .. to je zato jer je obloženo sa paprikom i biberom ... međutim da nije bilo prave zime ima več sad dost muh pa da nejdeju po mesu se stavi tak gore paprike ... to se poslje samo ostruže i imate normalno meso .. nič ne utječe na okus .. http://img250.imageshack.us/img250/6738/img1457fz9.jpg ~ 454 kb http://img147.imageshack.us/img147/599/img1458hw4.jpg ~ 436 kb http://img291.imageshack.us/img291/2125/img1459og1.jpg ~ 527 kb ... i kaj je najgorše od sega ...ove godine nema mojeg omiljenog jela .. suhih kobas :eek: :( |
@IceFisherman
Molio bih te IP adresu tog servera. Da isprobamo firewall. :D |
Danas paradajz-juha, musaka, kristalka:nuts:
|
Citiraj:
Musaka rulez. S onim preljevom, vrhnje za kuhanje gore...to je pravi grijeh. |
danas.
juhica (govedina+piletina) pohana piletina riža+umak od šampinjona kristalka |
Citiraj:
Jap:) Mi stavljamo pri kraju pečenja vrhnje+jaje... |
Citiraj:
:D ja sam jel krmice u nekom saftu, uz to francuska, pa zelena salata, kruh (4 šnite) i pomfri :lol2: |
Citiraj:
Da, točno to, vrhnje za kuhanje + jaje. To je valjda recept za mir u svijetu :) |
Gače za istinskog Žderonju. Više niti jedan prdež nakon graha neće zaostati u gačama. :D
|
Citiraj:
Zakaj bi bilo obavezno??? Ja sam jedamput radio kombinaciju mileram+parmezan:) |
@AMD
:respekt: :lol2: @Jelc ma sve je to isto - ja nit ne osjetim razliku između vrhnja i milerama :kafa: :D |
:D :D
|
Citiraj:
mogla bi to svaki dan jest... :nuts: :goood: |
@Jelc & Newbie Pro
:stoopid: Danas i kod mene bila musaka za ručak :roller: Sad jedna pizza nestala :D |
Citiraj:
nemam fajerval ali mam hudo puno štengi .. tak da sam osiguran protiv okorjelih žderonja jer bi svima po redu herc otkazal da moraju po sim štengama prejti ... .. jedino či nete kakvog mladog regrutirali :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Teze je pitanje kak je ON prezivel zimu bez kobasa... :D Ne kuzim, mogel si ih napravit, ja sam isto imal suhe kobase (imam jos uvijek), klali smo na 15°c i kobase su svejedno super :stoopid:
|
Citiraj:
|
To je fuseraj a ne mijesanje kobasa! :D Mi s prigorske strane to radimo fino i pedantno, od mljevenja do pakiranja u zamrzivac. Pijanstvo strogo zabranjeno, a ja, jedini kaj nis ne popijem nadgledam i bavim se zacinjanjem. I vrijeme nas uopce ne zeza :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja samo testiram kvalitetu :zdero2: .. proizvodnju i dalje obavljaju alkoholizirani zagorci :chears: ... i kroz posljednjih 20 godina mojeg istrazivackog rada mogu zakljuciti da najbolje kobase napravi zagorec sa između 3-100 ( manje od 3 nesme biti jer to je za zagorca ko da je trezan) promila u krvi .. i to onaj koji si je zaran strusil flasu tuduma :fiju: |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica |
syss je bolestan... doručak juhica od paradajza, mozarele i bosiljska (sa još malo extra bosiljka i za prilog popijeni sok od svježeg voća... desert je toplomjer i pol kile maramica.
http://free-zg.t-com.hr/matija/forums/soulsick.jpg |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG:) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica |
danas za ručak...ričet+mladi luk :care:
večeru preskačem :o samo svježe iscijeđeni sok od grejpa i jabuka :D |
Danas za ručak sarma sa pire krompjerom :zdero2:
Večera cijela čajna kobasica, ona manja naravno :D :dobartek: |
Danas za ručak Krvavice i restani krumpir.
Za večeru, špek, suho meso, češnjovke, ocvirki (čvarci) i prezvušt (tlačenica ili švargla), sir z vrhnjem i crveni luk. |
Ja nebum dugo bil na žderonjama jerbo su u Petak opet MAJKE u tvornici. A to s ene propušta.
|
Kad jaganjci utihnu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:08. |