![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zato sad guštam u hladnom Fressshu:D
Lako je tebi maznut tam pivčugu kad pljuneš do doma... |
Jelc kakav ti je to fetis na freesh? :)
|
Citiraj:
Kupio sam 30 m dalje prema Laništu u nekom sendvič baru sendvič za 13kn i skoro se zrigal pol sata poslije - lizika je bila otprilike tri dana stara, a šunka i sir možda mrvicu više. Ne jest tamo ni pod razno :nono: Sad žena dinsta šampinjone i peku se pureći odresci :zdero: Sutra ak bu cajta idem na trešnjevački ubost čevape :) |
Citiraj:
:fiju: |
Citiraj:
|
meni sve isto sjedne... minimala 10 komada i svejedno ti je kak sjeda :D
|
eh dragi moji.......
obracam vam se kao razumnim ljudima.. radi se o mitzeku.... alternativne metode su takoder podbacile...trenutno lezi na intenzivnoj na institutu za tumore...doktori mu daju jos par dana...oni su ga vec prekrizili...mi jos nitko u to ne vjerujemo.... eto samo toliko...tesko mi je vise pisati!! cujemo se! |
ni mi ga nismo prekrižili!!!
oči su mi zasuzile čitajući... :( :( :( |
jbg stari tako dobricine poklopi zivot....
dokaz da nikad ne treba biti tolko dobar... |
Bože, zadnji put kad smo se čuli je rekao da mu je mrvicu bolje:(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne zelim u ovo vjerovati! |
Još se uvijek nadam da bumo išli na dobre masne čevape.
Jer uvjek je govorio da se dobro dobrim vraća. Pozdravi ga, a mi ćemo se moliti za njegovo ozdravljenje. |
ne mogu vjerovati.....bože
|
Citiraj:
Pa kao da se vratio u normalu neko vrijeme, a onda... :eek: Nek se ne da tak lako!! |
Citiraj:
|
A jebemu.....ne vjerujem....:( Zakaj sva sranja ovog svijeta uvijek navale na dobre ljude?????
Juniore, drz se...pozdravi staroga i drzim fige da sve prode u najboljem redu. |
...ne znam kaj da kazem...mali mitzek, drz se, ja sam to prosla sa svojim starim kad sam imala 15 godina tako da znam kako ti je...:(
|
Prije par dana smo se čuli. Nazvao me i pitao nešto za kompove. Reko, bolje mu je. Neće mene zvati za mačuhice.
Meni je to sve skupa jako neshvatljivo. |
O jebote.
|
Sto reci ?!?
Culi smo se par puta u zadnje vrijeme i razgovarali i kad mi je rekao kako je sve to krenulo i kako se sve razvija znao sam da situacija nije dobra. Ja sam medicinar i puno sam toga vidio ali ovo je i meni nepojmljivo. Imam srecu da smo se i osobno upoznali i znam da je dobricina i borac. Nece se predati i borit ce se. Mitzek, debeli stari kemperu nedaj se. Cuda se dogajaju i molim se da se i tebi dogodi, da se nadjemo u kleti kod tebe kako si rekao : "Pa kaje, ni problema za Zderonje, bute dosli ti i nino k meni, u klet ..... " Mitzek drzi se ... |
Užas. Nadam se da griješe s dijagnozom.
|
Nemrem vjerovat..
Držte se, a iskreno se nadam da su doktori pogriješili i da će bit sve u redu... :( |
Citiraj:
|
Prenio sam mu vaše pozdrave, rekel mi je Mitz da vas sve pozdravim...
Na intenzivnoj je, dobio je kisik pa mu je sad malo lakše. Malo smo popričali koliko je mogao, nisam mogao biti duže od pet minuta jer sam i ovako jedva namolio doktoricu da me pusti u vrijeme kad nisu posjete. |
Citiraj:
Ne da se Mitzek |
ajde mitzek drž se
|
Mitzeki drzte se...
samo to mogu napisati. Nista drugo pametno :( . |
jel zna tko dijagnozu ?
uglavnom drz se stari i mene su jednom bili otpisali pa gle me sad . |
A u trok*rac! :( :( Fakat ne mogu vjerovat, sad mi je Hammdija reko da mu se pogorsalo... i dodjem tu i stvarno :( Eto ja se iskreno nadam i drzim fige da bude ipak sve na kraju OK, da bude se mrcina izvukla i bila zdrava ko bik!
|
Drž'te se Mitzeki!
Nisu doktori jednom fulali dijagnozu.... |
a šta da kažem
Ja molim Boga da nam TEBE, samo za NAS cuva.... |
Držite se momci. Mitzek ne daj se :(
|
ne znam čoveka,al kad ovo čujem stvarno mi ga je žao i želim mu brz oporavak!
|
:( :( :(
mali micek javi nam kaj se dešava... veliki micek jednostavno - smo uz tebe i jebeš doktore jer nemaju qrčevog pojma!!! |
:(
Mitzek - u našim si mislima i molitvama. Junior - ja sam prolazio slične stvari dvaput i znam kak ti je. Drš se stari a ako kaj zatrebaš reci. Tu smo i ne zaboravljamo! :( |
Ne poznajem ga osobno, samo s foruma, ali sam ga zapamtio kao jednog od najispravnijih ljudi ovdje... Nadam se iskreno da ima snage za borbu i da će se izvući. Dobro se dobrim vraća, nadam se i ovaj put. :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |