![]() |
Lista:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine |
Lista:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED |
Danas nema kuhanja.
Izvadio sam iz škrinje ostatak pečenog odojka-kad se otopi na masti od pečenja napravim mlince i to je to:zdero: |
Lista:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Zadnji put sam morao otkazati ali sada u petak ujutro iskljucujem mob pa nek me sef nade ako moze. |
Citiraj:
A ja zaboravio da imam pečenog odojka još u škrinji. Nema veze. Sutra je post pa pošto nije mastan budem njega pojeo. :D Danas kuham ajgemahtec sa noklecima. Baš mi se jede nekaj jušnato. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajgemahtec. u osnovi juha-al nutra ima nokleca, puno povrca i mesa (kokos/picek)...
|
Citiraj:
Moraš ti još puno učiti da budeš pravi Žderonja. http://www.gurmanoteka.com/showRecip...recipe_id=1544 http://www.hrt.hr/htv/emisije/djh/recepti/02092004.html |
Citiraj:
ja radim sataraš...+pire+šnicli od soje :zdero: |
Samo za Athu.
Video recept. http://www.crochef.com/index.php?recept=285 Ispod videa poše: "Nije vegetarijansko jelo" :D |
Marsh, i ja jedem meso. Pohanu piletinu srijedom. :p
:D (thx na pojasnjenju, nebih sam po nazivu nikako skuzio koji je to klinac) |
Jedino u ovom videu stavlja čisto meso, a onda nije to to.
Mora biti srčeka, bubrega, jetrica, a pogotovo koščatih dijelova za oglabanje (vratić, hrptić, pišek (guzica :D), nogice, krilca). |
Lista:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) :D |
Lista:
16.03.2007 Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) Codiac vjerovatno kasnije na cugu do ranog jutra :) |
Mitzek
Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) Codiac vjerovatno kasnije na cugu do ranog jutra Hamm Hammica :D aka.Martina :) |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Ako sam nekog slučajno premjestio-nek se drevi, samo hoću imati ispravnu listu za jelo da znam broj. Danas sam bio na placu-za ručak pileća krila, pomfač i matovilac. Za večeru sir i vrhnje+malo špekine:D |
pitanje je
gdje i kada :) pa da i ja uskocim na listu |
Citiraj:
Bakina kuhinja, oko 17.30h klopa. |
danas ???
|
Za tjedan dana:D
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica evo imene na jelo i pilo :) |
Navrnut ću predvečer na cugu i da počastim servisere u Linksu^^ Grafa mi je ponovno oživjela od samog njihovog dodira, valjda osjeća ekspertizu :)
|
Jel proradaila??
Aj bas mi je drago (07)!? :D |
prigorska #laganini#marenda..prije gravćeta ...
:dobartek:
http://my.opera.com/Mitzek/albums/sh...icture=3259620 he-he..moram si nekaj pod zubek hitit,dok pripremim sve sastojke za gravće na tavće...:zdero2: |
Citiraj:
Još jednom veliko hvala tebi, syss-u i masnom :chears: Vidimo se na žderonjama. |
Citiraj:
nego kada ce se na zderonje poceti nositi ono sto se susilo preko zime nije valjda da se sve pojelo pa da vidimo tko je pravi gurman :D Citiraj:
|
Citiraj:
makar odlične šunkice neće faliti na uskrs. :zdero2: |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |