![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas sam na dijeti-punjena jaja sa ostatkom krmića i kruh prepečen na (malo) masti malog pu-ajceka.:p
|
kak sam fino večerala...još uvijek sam sita :D
2 chimichange s povrćem-i umakom od vrhnja...i paradajza... nisam mogla zinut nakon toga : goood : |
Danas rostiljada na palubi broj 7, a na meniju ce biti:
Prhsut+sir za predjelo Cevapi, kobasice (istarske), carsko meso, vratina....: nuts : Navedno ce biti zaliveno domacom Malvazijom i Mushkatom, a u rezervi je i Teran ako bude potreba :D Iz Trsta za zderonje, nino5... |
Ja mam gripu i nemerem nič jesti. :(
|
Citiraj:
|
ja danas imam radnu akciju, pa se krpam sa sendvicima, drzim djetu pa sam si uzeo 20dkg pilechih prsa i to pukao u dva sendwicha :)
dosao sam se malo odmorit na forum i onda nastavljam postavljanje kuhinje :D |
Citiraj:
|
Vrijeme je za treći tanjur juhe od šparoga sa kruhom, imam puni lonac (4 tanjura), prošle nedjelje sam sve pojeo, a bome ću i ove. Nemoš stat!
|
Danas dinstano kiselo zelje sa suhim mesom i špekom+krvavice: nuts :
|
podravka mesni doručak aka.narezak+neki kruh sa sjemenkama+kiseli krastavci :)
gablec :p |
Citiraj:
:o |
Ni slicno Atha. Fuj. Spamas tu s tim kravljim menijem. :D :p
Ja sam bio u subotu u Budimpesti i jeo sam gulas i file stroganoff. Nadam se da ne moram objasnjavati kaj je kaj. :) |
Citiraj:
|
ja opet imao sarmu :D
: lol2 : :beer: sarma je zakon ! |
...ja sam bolesna :(...i nije gripa ali je neka crijevna viroza...:(...K O M A ...
...tak da jedem samo dvopek i prezganu juhu...i pijem caj :(...bljak |
žabice male na pariški (grdobina) + blitva sa par krumpirića. : nuts :
jedno od mojih najdražih jela. :D |
jucer majka napravila fritule u kojima sam se ubio evo slikica kak je to izgledalo :)
http://www.imagesforme.com/images/5701Photo-0030.jpg |
I ja ih obozavam... : nuts :
samo da nema puno grozdjica :) Najvise sam ih se najel u pionirskom gradu lani na smotri tehnickih radova... |
Cekajte,ja sam mislio da se fritule furaju samo tu u djelovima gdje su maskare u diru,nisam znao da toga ima i u kontinentalnom dijelu...
|
Kaaaaaaaaaaaaaj neee :D Mi Samoborci jedemo to kak' veliki :)
Ima toga i u Slavoniji i prek Slemena :) |
ja imam gripu al me to nije sprijecilo da maznem 3 komada sarme jucer navecer!!vitamin c se nalazi u kiselom zelju ne......:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tak sam si i mislil da me je Jelc s nekim zamjenil. Mene je dva dana tak steplo da nisam mogel niš niti jesti niti piti. Sve mi je bilo bezukusno, ali sad nakon skoro prve kutije Amoxila vraćam se u formu. Brzo ozdravi. :beer: |
Imam nekakvih suhih vrganja pa si sve razmišljam da si napravim finu juhu od gljiva.
Vrganje, krumpač na male kockice, malo kiselog vrhnja, kopra i mrvičak chilija: nuts : |
Citiraj:
kad smo kod gljiva-ja sam u nedjelju imala za doručak bukovače s jajima...i hrpom luka : goood : a ni ostatak dana što se tiče jela nije bio nimalo lošiji :D yes, it was a very good day : goood : ps-kakvi ste vi to žderonje kad vas gripa sam tak pokosi? :D ja ne pamtim kad sam ju zadnji put imala :p |
...meni je jos uvijek malo slabo u zelucu i muka mi je samo dok čitam o hrani... akamoli da nešto teško i pojedem :(...
ali bolje mi je nego jučer pa sam malo pojačala prehranu s bananma i svježim sirom :) |
Ja obožavam gljive sa jajima i špekom (tak jasno:D ) ali su mrak sa mladim lukom.
Još bolje-ako se ima i mladog češnjaka: nuts : Zrinka-brijem da se pored Denisovog kulinarskog umijeća nebuš tak brzo fino napapala:D |
:dobartek: :zdero2: :chears: :dajpivu: :zdero:
Evo nešto za ždere:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:22. |