![]() |
jel netko zna zasto mi claymore zna bacati ovo???
Socket was closed remotely (by pool) i na verziji 10.2 i 10.3, nije stalno ali zna nekad svakih 3-4h bacit takve greske i onda ne radi nekih 1-2min, te nakon toga dalje krene normalno |
Koliko bi mogao mjesečno zaraditi s 5 komada RX 570 4Gb?
|
Kao sto je odgovoreno vec milijon puta.... ne mozes gledat kolika je mjesecna zarada kad ne znas koja ce cijena coina biti na kraju mjeseca.
5x 570 = dnevno = 0.016 etha... dakle puta 30.... 0.48 etha.... to je sad oko 600 dolara, a za mjesec dana to mozda bude 300 ili 1200, ali to nitko ne zna. A mozda i 10 dolara. Ne ulazi pare koje nisi spreman izgubiti !!! :) |
Citiraj:
|
:D :D
Čekaj da prvo dođu :D Evo tu baci oko. https://whattomine.com/ EDIT: To je tak kad otvoriš 10 tabova pa čitaš redom... :D |
Citiraj:
|
|
Like :)
Baš me interesira koja će cijena biti :D |
Profitabilnost je skocila sam tako,na svoje 3x 580 i 1x 570 imam 120mh/s,580w potrosnje i imam malo vise od 570$ mjesecno sto je odlicno jer mi za otplatu riga treba samo 1600kn a ovako dobijem preko 3000kn mjesecno.
|
Citiraj:
|
Zna li netko gdje mogu u nas nabaviti ova dva kabela:
https://s13.postimg.org/y1fvqkho7/zu...1g_285x255.jpg https://s13.postimg.org/t2sdc165j/zu...1g_285x255.jpg 8-pin i 24-pin M-Ž. Chipoteka, Links, HGspot i Instar nemaju. |
Nego, od neki dan stale shares mi skocio s oko 5% na 8%
To samo kod mene ili je opca pojava? |
I meni je u zadnje vrijeme dosta stale shareova prisutno, većinom mi se current hashrate kreće 50-100 MH/s niže od reported :fuming:
|
Onda dobro, nije do mene :D
Mislim da povecanjem rudara povecava se i stale shares... |
Ide diff opet gore,trebalo mi je 3 dana za 0.05eth sad evo 3. Dan i tek na 0.028eth :/
|
diff to the moon!!!
|
Veliki jackpot ovaj tjedan (vjerojatno preko 1ETH) pa rekoh idem podijeliti da možda neko sa foruma pokupi:
https://ethpool.maxhash.org/#/jackpot Ako dobijete očekujem bar pivu, s obzirom da sam s ovim sebi smanjio šanse za dobitak :) |
a koja je priča o dif za eth u octoberu ..
bio je preko 3x i onda pao debelo na 1,4 nešto .. |
Byzantium
|
Citiraj:
a znas gdje ima KLIK |
Pozdrav, vidim da je mining groznica u punom jeku a imao sam u ormaru nf680 sli sa tri pcie slota i jednu 7870 i jednu 7970 uspio sloziti sve da radi i dobijem oko 900 hasha na etn-u sa obje imam priliku nabacat jos par 7870 kartica da li se vise isplati drzat starijih kartica ili ulozit u 570-580 trenutacno po vsem misljenju, hvala na odgovorima unaprijed
|
Citiraj:
|
Počela rasprodaja sa crvenilom :lol2:
|
Citiraj:
|
kako bi rekli - weak hands :)
|
napali covjeka odmah, mozda prodaje i kupuje jace :) :)
|
Eh kad bi se sad ove trenutne cijene coina još htjele prepoloviti da se malo ohlade ovi novi nadobudni mineri :lol2:
|
jedino ako mu stric radi u tvornici grafi pa ih moze nabaviti :-)
|
Citiraj:
Kad smo kod težine jel ima neki web za sve coine? tražim za electroneum pa ne vidim nigdje, a na coinwarz ga nema. |
Ma nije meni za diff, lako za to, samo nadodam još grafi :roller:
|
Ako imam recimo doma RX 470 4Gb ili GTX 1060 6Gb, što je bolje za mining?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svaka ima "svoj algo" u kojem je bolja od one druge.
Probaj Nicehash miner pa ce ti bit jasnije |
Citiraj:
|
Pronasao nekakvu pump and dump grupu na discordu,vidjet cu kako funkcionira,pise da ce novi pump biti za 3h u BTCU na Binance. Jel netko u tome i bi li zelio probati? Dajem link od grupe u inbox ako kome treba i ako se ko zeli okušati. Vidim ljudi rade samo takav profit,postavio netko sliku,usao sa 1ETH u 22:30,dvije min kasnije u 22:32 izasao sa 1.4ETH.
|
Pročitaj si ovo prije nego što uletiš u ulaganja da se ne bi zaletio pa sve izgubio.
|
1 privitaka
Je li to diff toliko narastao ili meni rig nesto ne radi bas najbolje, av. hashrate mi je inace oko 142-145 a od jucer je fino pao??!?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |