PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade, popravci, debugiranje... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120)

Crimecop 27.02.2008. 12:56

Jeli i vas zaj**aje edit,pokušavam editirat ili mi baca database error ili uopće ne prima a čak se i desi kad editiram da mi nestane post sa topika i tek nakon šta refresham se pojavi ali ponovo needitiran.
Evo sad pokušavam ovdje editirat da vidim oće li proći,i izgleda da sad radi:chears:

Bono 27.02.2008. 12:57

RSS na sajtu pokazuje krivi datum, evo zadnja vijest pokazuje datum: 6.2.2016 6:28, a kad se klikne 1.1.1970 00:00

Jelc 27.02.2008. 13:22

Citiraj:

Autor horza (Post 960806)
za sve ljubitelje marvina, manično depresivni server se vratio. malo warpan, jači nego prije, a sada i sa svojom domenom ( http://error.pcekspert.com )

:goood:

Citiraj:

Autor horza (Post 960806)
riješeno

Super:)

danij3l 27.02.2008. 18:49

@horza

jesi siguran da si satove namjestio kako treba
kod mene vrijeme u mailovima s pce ima offset od -9 sati

Vejita 27.02.2008. 19:26

Neznam dali ima ikakve veze s stizanjem maila ali meni u zadnje vrijeme nece se spojiti od prve na t-com server, pise mi da imam recimo 20 novih poruka ali za vrijeme skidanja poruka zna mi okinuti gresku.

horza 28.02.2008. 09:44

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 962127)
@horza

jesi siguran da si satove namjestio kako treba
kod mene vrijeme u mailovima s pce ima offset od -9 sati

jup. evo sad sam ponovo provjerio. koji offset? baš kasni, ili... ?

danij3l 28.02.2008. 11:47

Citiraj:

Autor horza (Post 962569)
jup. evo sad sam ponovo provjerio. koji offset? baš kasni, ili... ?

papak kakav jesam nisam namjestio vremensku zonu (stavio sam Europe/Zagreb ali nisam save-ao :hitthewal:)
:banned::banned::banned:
pomislio sam da je problem s PCE jer si ti spominjao sranja s vremenom na serveru.

sry

tor 28.02.2008. 12:58

Još mi to i palo na pamet, ali pomislih valjda je naštimo, kad se već žali za vrijeme :D

danij3l 28.02.2008. 13:39

nemoze se protiv gluposti

ultimate force in universe :D

fanATIk 28.02.2008. 19:40

Prijedlog: Da se Complete case painting guide stavi kao stiki u Case Modding & Water Cooling podforumu. Ako u Monitorima, tipkovnicama i miševima postoji stiki Vodič za riješavanje problema cvrčanja monitora, u kojem su čak i slike nestale, (a sumnjam da je to cvrčanje monitora tako česta pojava), brijem da Omegin paint guide koji je fakat izvrsno napravljen zaslužuje svoje mjesto na vrhu podforuma.

Vuco 28.02.2008. 20:10

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 963062)
Prijedlog: Da se Complete case painting guide stavi kao stiki u Case Modding & Water Cooling podforumu. Ako u Monitorima, tipkovnicama i miševima postoji stiki Vodič za riješavanje problema cvrčanja monitora, u kojem su čak i slike nestale, (a sumnjam da je to cvrčanje monitora tako česta pojava), brijem da Omegin paint guide koji je fakat izvrsno napravljen zaslužuje svoje mjesto na vrhu podforuma.

Stvarno ne znam kako to već nije bio sticky :stoopid:. Uglavnom, nepravda ispravljena :)

Optik 28.02.2008. 20:18

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 963062)
Ako u Monitorima, tipkovnicama i miševima postoji stiki Vodič za riješavanje problema cvrčanja monitora, u kojem su čak i slike nestale, (a sumnjam da je to cvrčanje monitora tako česta pojava), brijem da Omegin paint guide koji je fakat izvrsno napravljen zaslužuje svoje mjesto na vrhu podforuma.

Imas sto protiv stikija ? :p :p :p

Ako vise ljudi da je ono "nepotrebno" neka slobodno kaze Mar-u koji ce ga odkacit. Nazalost slike su nestale, sto je istina, ja ih nemam na kompu, ali na slikama su bile prikazane zavojnice zalivene sa plastikom i to je to. Ako mislis da su previse vazne te slike...budem jednom prilikom otvorio monitor pa puknuo ponovo :D

D-I-A-B-L-O 28.02.2008. 20:41

Citiraj:

Autor Crimecop (Post 961854)
Jeli i vas zaj**aje edit,pokušavam editirat ili mi baca database error ili uopće ne prima a čak se i desi kad editiram da mi nestane post sa topika i tek nakon šta refresham se pojavi ali ponovo needitiran.
Evo sad pokušavam ovdje editirat da vidim oće li proći,i izgleda da sad radi:chears:

pridružujem se gore navedenom.
svaki,ali baš svaki edit završava time da mi post prvo nestane sa topica na minutu dvije i onda se opet pojavi nepromjenjen :(

fanATIk 28.02.2008. 22:33

Citiraj:

Autor Optik (Post 963110)
Imas sto protiv stikija ? :p :p :p

Ako vise ljudi da je ono "nepotrebno" neka slobodno kaze Mar-u koji ce ga odkacit. Nazalost slike su nestale, sto je istina, ja ih nemam na kompu, ali na slikama su bile prikazane zavojnice zalivene sa plastikom i to je to. Ako mislis da su previse vazne te slike...budem jednom prilikom otvorio monitor pa puknuo ponovo :D

Božesačuvaj da bi imao nešto protiv. Oprosti ak si se našao uvrijeđenim. :respekt:
Al ono, fakat mislim da ima više ljudi koji se bave case moddingom nego što ih ima sa monitorima koji cvrče. Pa ak tvoje može bit sticky, što nebi mogo i Omegin thread.

Optik 28.02.2008. 22:37

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 963241)
Božesačuvaj da bi imao nešto protiv. Oprosti ak si se našao uvrijeđenim. :respekt:
Al ono, fakat mislim da ima više ljudi koji se bave case moddingom nego što ih ima sa monitorima koji cvrče. Pa ak tvoje može bit sticky, što nebi mogo i Omegin thread.

Nisam se nasao uvrijedjenim :D:D
Vjerujem da ima puno ljudi (osobno medju njima, mislim, svatko nesto radi na kucistu= moding :p ) i vjerujem da onaj thread zasluzuje biti stiki. Onaj moj vodic je nastao jer se puno ljudi zalilo na taj problem, kao sto je problem i kod napajanja (ista stvar-isti pristup problemu-isto rjesenje).

flajpan 01.03.2008. 10:02

Vidim da ste dodali monitor i napajanje u Moj komp (vjerojatno stoji već neko vrijeme, al ja sam tek danas vidio),
no kad ispunim ta polja i spremim ne pojavljuju se u padajućem izborniku (kad kliknem na Moj komp).
Evo, samo da pitam što je s tim? Moja isprika ako je već bilo. :chears:

Delta S4 01.03.2008. 11:19

Koja je fora sa 10 redova u sigu? Pa samo onaj kod za "gumb" ima tridesetak redova :D

tor 01.03.2008. 14:25

Citiraj:

Autor flajpan (Post 964379)
Vidim da ste dodali monitor i napajanje u Moj komp (vjerojatno stoji već neko vrijeme, al ja sam tek danas vidio),
no kad ispunim ta polja i spremim ne pojavljuju se u padajućem izborniku (kad kliknem na Moj komp).
Evo, samo da pitam što je s tim? Moja isprika ako je već bilo. :chears:

Nešto zezaju neke opcije pa je to još uvijek neaktivno. Za sad.

Citiraj:

Autor Delta S4 (Post 964437)
Koja je fora sa 10 redova u sigu? Pa samo onaj kod za "gumb" ima tridesetak redova :D

Igram se s time, stavio sam sada neograničeno.

Dawar 01.03.2008. 16:10

Nije dugo trajalo :(
http://www.imagesforme.com/show.php/31074_Untitled2.jpg

Matth€w 01.03.2008. 16:15

Meni je dosolvce nemoguće postati iz prve. I kad probam postat, onda mi forum ne radi jedno 2-3 min. Pa radi, pa opet ne radi. I tak stalno!

Baja 001 01.03.2008. 16:38

Za ekipu kojoj ne radi forum (zbog DNSa).

1. Kliknut na današnje postove
2. Onda se registrirat i nikako iza toga ić na index foruma, jer tada se zblesira. Nakon toga najdealje se ide na Računala ili PcEkspert tj ove podforume (iz kojih sve dalje ide)

Za FF3 usere:

1. Quick Replay jedino radi kada se ide na Go Advanced i onda pošalje poruka.
2. Za EDIT, kad stoji onaj logo (što se okreće, nekakav kružić), i poruka se nemože editirati, tada je dovoljno samo tipku edit odvuć u adress bar i tada se otvara prozor za EDITiranje poruke.

Ako sam u nečemu pogriješio, javite! (thanks Razer :beer:)

Razer 01.03.2008. 20:02

Zadnja stavka, u quick editu, do stavke ''Go Advanced'' nemožeš niti doći ;)

Vejita 01.03.2008. 21:13

Citiraj:

Autor Dawar (Post 964673)

To sam dobio 3-4x u par dana ali to me nedira nista jer ona obavijest od Horze da nesta radi u vezi necega pa je forum po par minuta dole, a nadam se da je i dalje to na snazi.

Amdejac 02.03.2008. 09:40

U čemu je problem da ne dobivam obavijesti na PM o praćenim temama?
Od jučer popodne do danas niti jedna obavijest.

RSS također šteka.
Danas je napisano preko 70 postova dostavio mi je samo 10.

MP950 02.03.2008. 14:45

EDIT me podosta naživcirao u prošla dva dana, je li to pokušaj da nas naučite pisat točno isprve ili što?
Isti simptomi kao kod Crimecopa, samo što kod mene nije iznenada proradilo.

danij3l 02.03.2008. 14:48

Citiraj:

Autor MP950 (Post 965307)
EDIT me podosta naživcirao u prošla dva dana, je li to pokušaj da nas naučite pisat točno isprve ili što?
Isti simptomi kao kod Crimecopa, samo što kod mene nije iznenada proradilo.

kajn problem mit Opera :fiju:

domy_os 02.03.2008. 15:38

Citiraj:

Autor AMD (Post 965078)
U čemu je problem da ne dobivam obavijesti na PM o praćenim temama?
Od jučer popodne do danas niti jedna obavijest.

RSS također šteka.
Danas je napisano preko 70 postova dostavio mi je samo 10.

Ja nisam dobio ni jednu jedinu obavijest već sigurno tjedan, ako ne i dva tjedna... :wtf2:

Neo-ST 02.03.2008. 16:20

"Moj komp"

Vidio sam u opcijama da ste dodali još dva polja za komponente "mog kompa" - monitor i napajanje, i upisao sam te komponente ali kada kliknem na "moj komp" nema ih...

TomRi 02.03.2008. 16:25

vidim da si napisao da imas Q9450 u kompu,

jel ti stigao ili je to tek u planu?

(pitam jer me zanima kako se klokaju, posto je bilo nekih problema oko toga navodno)

Neo-ST 02.03.2008. 16:45

Citiraj:

Autor TomRi (Post 965391)
vidim da si napisao da imas Q9450 u kompu,

jel ti stigao ili je to tek u planu?

(pitam jer me zanima kako se klokaju, posto je bilo nekih problema oko toga navodno)

Navodno bi trebao stić sutra (prema riječima čovjeka iz Diskonta24), pa sam ga prijevremeno ubacio pod "moj komp" :zdero:.
Pitao sam Razera koji su to problemi oko clockanja, odgovorio mi je da se neki problemi znaju javit tek pri velikom OC-u i velikim voltažama (npr. preko 1.45V)
pa ćemo vidit kad dođe dokle ide.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46.