![]() |
Pa imaju svoj servis u Koprivnici i Zagrebu...
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW, ljudi se pate i sa ovlaštenim serviserima Nokija, Samsunga, LGa itd...što oni tamo rade to nije istina....treba imat sreće a ne servis... |
Čini mi se da je netko reklamirao kvar i dobio novi mob.
|
Pozdrav ekipa! Biram mob u rangu 1500kn cca. u razmatranje sam uzeo meizu m3 note, redmi 3 pro/note 3/pro, mi4/c i letv le 1s ili le 2... Le mi se najvise svidja ali me zanimaju vase preporuke i iskustva. Hvala na pomoći!
|
Citiraj:
|
Meni ti zvučiš kontradiktorno.
Citiraj:
Ja sam dva puta imao sranja s kinezima iz Kine (legendarni iNew V3) , sa dhl-om... carinom... Ove tu barem imam kome prijavit i tužit ak me budu valjali za jamstvo ako se što dogodi. A možda budem imao i sreće pa mi neće trebat :) |
Da li je netko naručivao sa Tinydeal stranice, da li carina gnjavi ili propušta ako roba stiže sa EU skladišta? Da li uopće šalju u Hrvatsku as EU skladišta, ili nas ignoriraju kao Geekbuying?
|
Citiraj:
ROM sam flashao na oficijelni tako da imam OTA update. Zašto ne. Ako se bricka telefon opet ima rješenje. A telefon sam po sebi je budget telefon sa perfama nekog flagshipa. Košta 1300 kn sa DHL poštarinom. Čad i da ga sjebem nisam sjebao ajfon 6 xxxxxxl koji košta kao dvije prosječne plaće... |
Citiraj:
Dolazi iz Njemačke ako odabereš dostavu od tamo,dostava je besplatna. Ide Deutsche Postom pa treba jedno 4-5 dana+vikend ako te uhvati. Nema nikakvih problema sa carinom jer na nju ne ide |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj pričati o nekakvoj skepsi jer ne kupuješ mobitel od nekog tipa na njuškalu nego d.o.o. firme. I kakve veze sad španjolski sajt ima s ičime? Normalno da kod takvih trgovina nemaš nikakva prava. Citiraj:
Ako ti ne znaš svoja prava kao kupac to je tvoj problem. |
Nema poštarine da,cijena je bila 165 dolara
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Citiraj:
Hoćeš li se tvoj slučaj riješiti brzo ili ne je druga stvar i ima mali milijun iskustava, ali uopće nije upitno da ćeš ti dobiti popravljen ili novi telefon, u tom smislu - skepse nema. Dok kod kupnje iz Kine ovisiš o dobroj volji prodavača, možeš im poslati telefon na popravak i da ga više nikada ne vidiš, a nemaš se kome požaliti. E tu ima skepse. |
Citiraj:
Citiraj:
Ako mi crkne u godini dana neću plakati jel nisam dao za mob 5 tkn. Ako ne - super, nakon godinu dana ionako mijenjam mob..Za te pare ovdje sam mogao kupiti neko entry level sranje od "renomiranih" proizvođača ili lumijicu ali njima se ne vraćam radi appova...BTW, Top one sada odgovara promptno na svaku poruku. Spremni su stavljati oficijelni global rom ako kupac zatraži. |
Citiraj:
Pratim forum svaki dan, bila je rasprava oko xiaomi mi4/c i redmi serije, ima tko letv/eco, da napise dojmove jer mi je najprivlacniji, od xiaomija mi je privlacan redmi 3 pro... |
|
Citiraj:
A što je sa onim da telefon morate slati putem špeditera u Kinu (cca. 500kn) inače vam kod povrata opet obračunaju pdv?
|
Ljudi pls preporuka za mob do 1500 kn, dobre kamere i baterija, 5" obavezno
|
Xiaomi Mi 4.
|
Hvala! Di najbolje uzet?
|
Citiraj:
|
Jel se osjeti razlika u radu izmedu 2 ili 3 GB ram-a?
|
Citiraj:
Očigledno nisi informiran. Ukoliko šalješ uređaj na RMA izvan EU, moraš ga poslati putem špeditera na tzv. privremeni izvoz jer će ti uređaj koji dobiješ popravljen/zamijenjen tretirati kao novi uvoz i (opet) naplatiti pdv i sve troškove za njega.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se s tobom, ali smatram da se još uvijek radi o mentalitetu naših državnih službenika koji ne žele vidjeti dalje od svog nosa i nelogičnosti propisa u Hrvatistanu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |