PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   iPhone mobiteli - 2. dio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=275487)

gin.tonic 29.09.2016. 18:47

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2972749)
hoću čim se mrvicu normaliziraju cijene, sjećam se da sam za 6 Plus par dana od izlaska dao 6500 na njušci, bilo bi super 7 Plus tako platit

Uzmi i sad 7+, svi recezenti kažu da bolje njega uzeti zbog kamere i baterije nego običnog :kafa:

mamutarka 29.09.2016. 18:51

Netrebaju mi recenzenti to rec, znam i sam, i ekran je veci.

Soon soon

Mileni 29.09.2016. 18:55

Uskoro na PCE trznjaku jedan iP7+, crna mat boja. Prodavac: mamutarka :D

mamutarka 29.09.2016. 18:57

Ma nemogu se dvaput zajebat, sada cu ustrajat, ima da mi pase :D

mamutarka 30.09.2016. 00:32

hm kaje ovo http://www.njuskalo.hr/iphone-7-plus...oglas-20413584

seems legit

poslo upit :D

5800kn. Uvijeti poslovanja su sljedeći. Rok isporuke je 5 dana jer uredaje narucujem iz vana. Osobno se može preuzeti u Zagrebu ili Splitu. Uredaji su novi i nekoristeni sa racunom i garancijom koja vrijedi u svim ovlastenim servisima. Moguće slanje poštom pa plaćanje pouzećem uz mogućnost provjere paketa prije plaćanja. Polog je 200kn prije narudžbe kao osiguranje od mogućeg odustajanja od kupnje i sličnih stvari s vase strane. Polog je uračunat u ukupnu cijenu, tako da se plaća kod preuzimanja ostatak iznosa. Ukoliko prihvaćate uvijete poslovanja javite se na mail adresu
mihovil40@yahoo.com finalizaciju dogovora. Ukoliko se ne slažete s uvjetima nema potrebe za javljanjem

kreten

webstartm 30.09.2016. 01:02

Prijavia san oglas,cista prevara

Svi oglasi su mu isti

mamutarka 30.09.2016. 01:08

ja

Nabavi ajfon, nađemo se i prodaj ga. Za ovo sada ide prijava njuškalu jer
očito varate s 200kn a mobitela bit nece. adio

on

I ti si sad frajer neki jelda? Ti ces mi govorit sta cu ja radit

pa je još dodao

Klosaru moj obraz je cist. To sto pripadas zidovskom narodu pa ti je problem izdvojit 200kn i kupit uredaj po necijim uvjetima to je tvoj problem, a ne moj. Ja ne varam nikoga niti cu to ikad raditi, a ta tvoja paranoja moze samo potvrditi da si ti to u stanju napraviti ili da ti to radis pa mislis da svi varaju. Nemoj se vise sramotit. Pozdrav

:roller:

IcyTexx 30.09.2016. 01:28

Sve je to jasno cim vidis datum registracije na Njuskalu.
Njuskalo mi je odvratno jer nista ne rade kaj se tice sigurnosti, OIB kakti trebas unjet ali ne znaju ni da ima znamenku za provjeru ispravnosti, a lozinke cuvaju u plain textu.

Imas hrpu prevaranata kaj ti hoce prodat kineze pod iPhone, a policija isto tak nis ne radi.

Gabre 30.09.2016. 03:23

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2972734)
Bome... nema više reda ko za crni kruh 1983. A bome i cijene uz tarife su kretenske. 310 kn tarifa i onda još mobitel uz nju 3500. Koja budala (a da nema firmu pa mu treba), dakle kao fizička osoba, ide tako kupiti mobitel i kroz dvije godine dati za njega 11.000 kn?
Radije onda uzet na 24 rate u trgovini i platit ga 5500 bez robije telekom, nego još plaćati tarifu od koje potrošiš jedva 20% i još recimo 2-3 parkinga koji neidu u tarifu i eto te na 350 kn bez brige.
Ionako svi koriste viber, wap, telegram tako da je bitan samo net. Kome trebaju minute prema fiksnoj telefoniji ili babi u njemačkoj? Ili 5 miljona esemesova?

Kad je izašao iP4, sjećam se da je bio tipa 199 kuna za najjaču tarifu. U mojoj tadašnjoj firmi je 32GB verzija bila 8 kuna za neku besnu poslovnu. Sad je 15x više. Nisu ljudi ni blesavi, barem ne svi.

Bas to,

Ja sam se bio predbiljezio za novi iphone4, koji je tada stvarno bio poseban i velika promjena, i uzeo ga na tarifi 300, koju sam nakon 4 mjeseca smanjio na 150, i morao sam platiti 900kn, u biti 700, jer sam imao nekakve bodove ili nesto.

Ovo danas granici sa normalnim razumom, pogotovo sto na yrzistu postoji vrhunskih telefona za 3000kn.

zvonac 30.09.2016. 04:00

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2972879)
ja

on

pa je još dodao

Klosaru moj obraz je cist. To sto pripadas zidovskom narodu pa ti je problem izdvojit 200kn i kupit uredaj po necijim uvjetima to je tvoj problem, a ne moj. Ja ne varam nikoga niti cu to ikad raditi, a ta tvoja paranoja moze samo potvrditi da si ti to u stanju napraviti ili da ti to radis pa mislis da svi varaju. Nemoj se vise sramotit. Pozdrav

Tak treba, samo prijavit oglas, tip se lovi za 200kn, a naivaca ima kolko oces..
U par navrata sam prijavljival oglase i njuskalo je uredno brisal, posle nisam vise videl da je tip stavljal oglas s ciljem da prevari...

vorda22 30.09.2016. 07:56

zakaj se ne skupi vas dva tri pa uplatite 200kn liku na ruke :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Brko 30.09.2016. 08:16

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2972879)
ja

on

pa je još dodao

Locirati, uhititi, lustrirati.

Garro 30.09.2016. 10:18

Isuse, zagrcnuo sam se od smijeha. Da mu dam 200 kuna pa da ga tražim?

Može, dam ti 200 kuna, a ti meni neopozivu avansnu garanciju prvoklasne hrvatske banke na taj iznos, plativu na prvi poziv.

Kakvih sve klošara ima, nevjerojatno...

mamutarka 30.09.2016. 10:31

poslo sm mu sad da gdje su mu oglasi, nestali su

''Tamo gdje sam ih stavio kretenu. Sta te boli ona stvar kad nemas para''

Sam Fischer 30.09.2016. 10:48

Kakvih sirovina ima, to je stvarno za ne povjerovat :)

Meni je upravo direktorica uzela Rose gold sedmicu, pa ću joj u ponedjeljak sve setupirati i prebacit sa starog telefona, pa javim dojmove :)

Nekako imam osjećaj da je više to 6 SS :D

IcyTexx 30.09.2016. 13:40

Dal se ocekuje da bi Amazon.de kao Amazon poceo prodavati iP7?

thuNdeR 30.09.2016. 16:12

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 2972940)

Meni je upravo direktorica uzela Rose gold sedmicu, pa ću joj u ponedjeljak sve setupirati i prebacit sa starog telefona, pa javim dojmove :)

Ja ga bas sefu "konfigurirao". Jedino kaj sam primjetio drukcije:

1. gumb (isti osjecaj ko na macbooku novom - taptic feedback)
2. kamera je bolja

Ostalo mi izgleda isto ko na 6s. Ja osobno ostajem na 6 plus :D do daljnjega.

vorda22 30.09.2016. 16:21

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 2972940)

ovaj drugi S znaci SisanjeOvaca ili?

mona 30.09.2016. 16:52

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2972871)
hm kaje ovo http://www.njuskalo.hr/iphone-7-plus...oglas-20413584

seems legit

poslo upit :D

5800kn. Uvijeti poslovanja su sljedeći. Rok isporuke je 5 dana jer uredaje narucujem iz vana. Osobno se može preuzeti u Zagrebu ili Splitu. Uredaji su novi i nekoristeni sa racunom i garancijom koja vrijedi u svim ovlastenim servisima. Moguće slanje poštom pa plaćanje pouzećem uz mogućnost provjere paketa prije plaćanja. Polog je 200kn prije narudžbe kao osiguranje od mogućeg odustajanja od kupnje i sličnih stvari s vase strane. Polog je uračunat u ukupnu cijenu, tako da se plaća kod preuzimanja ostatak iznosa. Ukoliko prihvaćate uvijete poslovanja javite se na mail adresu
mihovil40@yahoo.com finalizaciju dogovora. Ukoliko se ne slažete s uvjetima nema potrebe za javljanjem

kreten

upravo to sam ja napravila.. cekam da mi telefon stigne vec 3 dana nista.. ista stvar, identicna poruka.. Šta sad uciniti otici i nac frajera i trazit svojih 200 kn ili sjedit i cekat doma ko budala. ne znam. ljuta sam!!

Sam Fischer 30.09.2016. 16:54

iPhone mobiteli - 2. dio

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2973055)

Poslovne ljude koji imaju para jednistavno zaboli. Zele novi iphone i tocka...

Uopce ih ne zanimaju druge opcije za telefon...

vorda22 30.09.2016. 17:04

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 2973067)
Poslovne ljude koji imaju para jednistavno zaboli. Zele novi iphone i tocka...

Uopce ih ne zanimaju druge opcije za telefon...

tak je, takvi ni ne raspravljaju kakva je kamera, osjecaj u ruci, da li se packa i sl

zvonac 30.09.2016. 17:06

Citiraj:

Autor mona (Post 2973066)
upravo to sam ja napravila.. cekam da mi telefon stigne vec 3 dana nista.. ista stvar, identicna poruka.. Šta sad uciniti otici i nac frajera i trazit svojih 200 kn ili sjedit i cekat doma ko budala. ne znam. ljuta sam!!

Ubuduce, nek ti to bude skola. Nema placanja unaprijed! A pogotovo ne od ovih, koji zele na brzinu zaradit...

Mileni 30.09.2016. 17:20

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2973055)

Neki ocito nikad nece odrasti :respekt:

vorda22 30.09.2016. 17:26

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2973075)
Neki ocito nikad nece odrasti :respekt:

a gle, ako nije poboljsanje u odnosu na prosli model, onda sto je logican zakljucak? govorio sam iz aspekta nekog tko ima 6s, a ne nekog tko ima cetvorke i petice.

Mileni 30.09.2016. 17:38

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2973076)
a gle, ako nije poboljsanje u odnosu na prosli model, onda sto je logican zakljucak? govorio sam iz aspekta nekog tko ima 6s, a ne nekog tko ima cetvorke i petice.

Aludirao sam na dio 'Ovce' i sl. gluposti. Netko ima love pa ju potrosi na auto, cigarete, alkohol ili ljubavnicu. Neki trose na mobitele (opcenito, ne samo iPhone). I ako covjek voli neki mobitel, bas zeli imati najnoviji, a nije mu problem platiti, tebi je to ovca jer eto nije neko extra poboljsanje naspram proslim modelom?

Pustite ovce i sl. gluposti, ima dovoljno foruma za takve stvari. Od bug-ova, mob.hr-a pa na dalje. Ovdje je barem (uglavnom) normalna ekipa.

tOta 30.09.2016. 18:30

U potpunosti razumijem ekipu koja kupi iP, a nije upoznata sa GeekBench score A10 Fusion procesora i sličnim stvarima. Hoćeš vrhunski flagship, nećeš da se misliš hoćeš li dobiti update i kada, da li trebaš flashati ROM za Baltik ili UK, aaaa... :D

DISCLAIMER: Nemam iPhone, niti sam imao, Samsung - LG - Samsung, jedino iPad 4, koristi se svakodnevno, a zadnji put podešavao nešto mislim prošle godine, jednostavno radi. :D

imart 01.10.2016. 20:33

dugo sam na androidu i flasham i servisiram i sebi i frendovima, ali o iphoneu nemam pojma.. za android postoji XDA forum, postoji li za ios neka takvo mjesto svih informacija kako što napraviti, JB itd?
hvala.

Mileni 01.10.2016. 20:43

Citiraj:

Autor imart (Post 2973432)
dugo sam na androidu i flasham i servisiram i sebi i frendovima, ali o iphoneu nemam pojma.. za android postoji XDA forum, postoji li za ios neka takvo mjesto svih informacija kako što napraviti, JB itd?
hvala.

Kod iPhonea je to malo drugacije. Na zalost ne postoji neko centralno mjesto, ali ih imas vise i dosta odlicnih. Evo ih ovdje par nabrojanih:
https://www.igeeksblog.com/cydia-forums/

No misljenja sam da ti ni jedan od tih nece trebati. Dovoljan bi ti bio jedan macrumors npr. koji ima hrpu korisnika, a kad izadje jailbreak apsolutno sve mozes naci tamo :)

RascaL 01.10.2016. 20:43

Citiraj:

Autor imart (Post 2973432)
hvala.

SiNfuL iPhone i ModMyi su svojevremeno bili izvor informacija o jb i tweakovima, ali u zadnjih 2 god. se sve manje toga objavljuje (vjerojatno iz razloga što iOS ima sve više funkcija iz JB svijeta).

imart 01.10.2016. 21:13

thanks..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11.