![]() |
Uhm... Rani doručak... :D
Sataraš s tijestom... Pohanac, pileći pohanac... Zelena šalata... I brdo kruva :) |
bas pijem kavicu i malo se opustam prije radnog dana......
jeo jos nisam nista al kad krenem..... anyway uvijek se desi da se zderonje pogode onaj tjedan kad ja radim a onda sam do 20:00 pa mi se stvarno neda vise nista osim doc doma i izvalit pred komp/telku!!:rolleyes: |
Citiraj:
poz nino! : hello2 : ja razmišljam o dijeti lagano. sad ćete me popljuvati tu, ali (opet) sam prešao čarobnu granicu od 100 kg žive vage. za mojih 188 ipak previše. da sam oženjen to bi bilo normalno. idem se utješiti burekom. :rolleyes: |
Citiraj:
Jedino je istina da ce mi biti jaaako tesko nakon 18-og skinuti koju kilu obzirom na cinjenice....:gringo: |
Žedan sam ko graba, već sam litru mineralne popio...
Danas sam narezao tri velike šnite nekakve šunke (polusuhe) onak prst debelo i propekao na svinjskoj masti. Izvadio van iz tave i na mast drmnuo tri domaća trajbana jajca-ispekao onak mekše. Pola staklenke krastavaca i brdo kruha. A šunka slaaaaaana...:D Mislim, znao sam dobro kaj me čeka ali se nisam mogao suzdržati:) |
Imam od kolinja dve sunkice.Bile su u pacu nekih 2 tjedna.Sada cemo nekih par dana u dim (da se ne rasuse) i onda na tavan na zrak.Sumnjam da ce se nesto "nadisati" ako se mene pita :D, tak oda Jelc mozemo zedjati zajedno :D!
|
Sam se ti hvali-znamo gdje si doma:D
|
Ha, ha, ha.....
Ekipa misli da napredujes u kilazi (nino5), ludilo, ne.?? Bokme ja sam se opasno priblizio cifri od 1200dkg.... manje papati, tnam sve o tome, ali kako?? To je pitanje, a sve mi finnooooo.. |
KKK = kulen + kajmak + kalnicki kruh , u mrvicu prevelikoj kolicni za veceru , imam osjecaj da cu ........... i zalio sa zujom .
|
Citiraj:
Fali ti jedna nula, nadam se, inače...;)...morti će se otvoriti thread anoreksičari... |
Citiraj:
Ja upravo krecem na pucinu, nema neta do srijede, pozz svima... |
lol 1200dag :D:D
Jelc, molim banat ovog šaljivđiju, vrijeđa nas :D |
pozz nino5...
J....ga, zima je,mrtva sezona, slabo se koristim s brojevima.... svakako da mi fali nula......(upravo se prijavio i na 100+) sorry |
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
|
Domaće vrhnje(gusto ko pes, nožem rezat), lizika i šunka Gušti... Njami... :)
|
|
OMG....kaj je to : stoopid
sry, ali meni izgleda grozno : evil : danas za dorucak sam maznula dvije snite kruha s putrom i mortadelom s maslinama gore :)...i neizostavnu kavu za rucak casti kolega s posla...rodjendan mu je :)...vec sam vidjela neku tortu da se hladi u fridžu :)..a valjda ce biti i nesto konkretno ;) jer ja nisam bas za kolace :rolleyes: |
flare to su ti kuhani štrukli ;)
|
aaaa, sad znam...s preprzenim prezlima, jel tak? :)
|
Malo sam se oporavio od gripe, poceo sam jesti spek :D
|
Citiraj:
|
Ja idem prema dolje sa kilazom, mozda mi pomogla malo estonska kuhinja sa puno ribe hehehehe
Mala zanimljivost. Bio ja u Estoniji i imali jednu vecer Estonsku veceru i kaj je bilo. Ribe, ribe, malo vodke, nekakvo domace pivo po receptu starom nekoliko stotina godina, te jos jedno njihovo domace jelo. Ja nisam mogao vjerovati. Krvavice :cool: |
To su pobrali od Rusa.
|
Pitanjce za iskusne zderonje. Zasto jaja kaj sam kupovao u Helsinkiju su bijela kao papir? :D
Citiraj:
|
Citiraj:
U neke smjese za nesilice čak umješavaju nešto kaj daje ljusci i žumanjku "domaću" boju. Pa si ti misli... |
ajme, strasno :(
updejt s rucka :)...prsut, sunka, domace kobasice, sir, domaci namaz od sira, krastavci, masline, feta i paradajz na salatu s maslinovim uljem i balzamico octom :)...kukuruzni kruh...i na kraju,...schwartzvald torta :) bilo je i nekog domaceg vina (zagorski neki delanec ne :P ) ali to sam preskocila;) |
Citiraj:
Ista stvar sa vecinom stvari kao sto su paradajzi i ine stvari. Bas se vidi da je teski uvoz i to ne neke pretjerane kvalitete. Dokaz, ja ne volim jesti paradajz, a tamo mi je bio fini jer je bio totalno gumeni :D |
Danas je bio picek na naglo u tavici, pomfač i matovilac.
Sutra ako budem dobre volje kuham čobanac:) |
Citiraj:
ja sam iskopao onu sarmu od prekjučer iz frižidera... :D ostavio sam si još dva komada za navečer :D sad si idem napravit sendvič od mesine neke, možda kulen (domaći od prošle godine), budžola, podravca, neke salame si još natrpat... : nuts : :beer: |
Citiraj:
Danas bi se @nino trebo vratit ako brodić nije potonuo :D Gripa je uzela svoj danak, 2kg sam u minusu te iako sam malo došao sebi od sutra sam jedno 10-tak dana na vojničkoj kuhinji pa se ovo teško razdoblje nastavlja: baad : EDIT: Ostajem kući :D treba se nahranit prije posla... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |