![]() |
Citiraj:
Kuhano meso + hren + gembač. Fenomenalno! Nakon toga pečeno meso + krumpač + zelena šalata s češnjakom + puno gemišta. Nadogradnja. Vidiš da nije problem u kuhanom mesu. |
Citiraj:
Kuhani buncek sa dinstanim kiselim zeljem i restani krumpir. Kuhani rep i svinjske kožice u kiseloj repi ili zelju. Ćufte i filana paprika su isto kuhano meso. Sarma sa kuhanim špekom. Kuhana šunkica za Uskrs. I ko kaže da kuhano meso nevalja. :beer: |
Kuhane kobase (dok su još friško s dima) sa senfom.
Kuhano srce šarf posoljeno sa hrgom kruha. Plućica na kiselo. Janjetina lešo. Pa ak ćemo da je riba ipak neko meso - riba lešana. Ima toga sigurno još, sad mi niš više na pamet ne pada. Kuhano meso rules!!! |
loooool....hahahahahahaaaaa....hm, da...
da budem iskrena, meni je peceno meso uvijek draze od kuhanog...ali volim junetinu iz juhe s hrenom ili sa sosom od paradajza :) nikad nisam jela janjetinu na leso ali svi kazu da je jako fina...bas bi to voljela probati jednom |
Citiraj:
na ovo gore potpis - makar bolje je s hrenom : goood : navečer bum vjerojatno išel peč palačinke s orasima i preljevom od čokolade : nuts : |
Citiraj:
Jedino mi piletina nije baš nešto osobito. Valjda sam se je zasitio. |
:grrr:
Molim obzira prema nama, koji smo "sami" doma (bez zena), pa se "krpamo" po raznim radnickim menzama za marende i ostale dnevne obroke (tko bi doma kuhao i prao sudje), a od ovih Vasih popisa raznolike spize dojde mi da zaplacem.... Moram ici nesto naruciti za pojest, iako jos nije ni priblizno vrijeme za veceru..a i na poslu sam do 20.00. Dobar mi tek, ne...:beer: bokic |
kako se umrežuje na "starinski" način
Pičim ja danas natrag u Zg-javljaju mi Tor i Mitzek da je forum u banani.
Pa smo se kao i uvijek "umrežili" na starinski-našli se kod Bake na čobancu:D Sjeli, protračali, razmjenili hardware, poŽderali čobanac i svako na svoju stranu...ugodnije nego net:) |
Meni se jede Hladetina.
|
imaš hladetina-set u konzumu... za 8-10kn onak fino srolane kožice, papke i other stuff.
hladetina rulez... (i prvi koji pomisli da ne valja... da, istina je... volim i krvavice, jetrica u obje varijante i tlačenicu!) :) |
Po domaći se veli Prezvušt, a ne Tlačenica. :)
|
tlačenicu svi shvaćaju, prezvuršt je samo za l33t žderonje ;)
|
..kod moje bake u slavoniji se kaze "švargl" :)
danas za ručak sarma :) |
Danas papam kiselu repu sa grahom.
|
Pričajte vi šta oćete ali najbolje jelo su kobasice i kiseli kupus.
|
današnji gablec
http://img367.imageshack.us/img367/6812/gablecwv7.jpg to je pola pileta...ovo je neko bio pecivo..i bilo je kiselih krastavaca :) |
Ja sam danas jel piceka pecenog (ne cijelog, ofkors :D) i njoke zamascene mascu od pecenja. I ajngemahtec.
|
Prezvuršt u Zagorju :)
Jučer je za ručak, samo za Bug jer je položila ispit, bila kuhana repa, pire krumpir i KUHANO meso :D Danas sam jela neke pileće rolice sa sirom unutra i pomfri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas curina mama spremila srnece odreske u umaku od gljiva, njoke, kolac... :cool:
|
Citiraj:
Već je počela toviti budučeg zeta. :D |
to da ga udeblja pa kasnije... khm... pod peku :)
|
Kad te punica pocne nervirati, bude ti se mast brzo rastopila :D
|
Citiraj:
Jadna žena. Prvo treba utoviti trakavicu, a to ne ide lako. Tek onda Bude dolazi na red za tovljenje. Po jelovniku se vidi da je žena ozbiljno prionila problematici. Nema trave ili nećeg niskokaloričnog (bez okusa, boje i mirisa). |
U teškom sam bedu...nemam apetita već danima-to je siguran znak za Žderonju da je bolestan.
Zato danas prelazim na dijetu od šunke, fete, feferona i sličnih Žderonji dragih stvarčica. Opako mi je pala masnoća u krvi, ne mogu ni razmišljat kak treba:) Nabavio sam danas friška srca, razmišljam da ih za sutra napravim "na žlicu" sa krumpačima. Otprilike kao vajn-gulaš. |
...ja sam danas trebala ici sa svojim curama na rucak u staru savu no odgođeno je :(...
tako da cu kad dodjem doma morat smislit nesto za klopu...nekak mi se cini da ce past špinat i pečeni picek iz konzuma :P |
Ja sam trenutno u pregovorima sa starom da za sutra napravi faširanu štrucu, prekjučer su bile pećenice s kiselim kupusom : nuts :
Hm vajn gulaš, hm viš viš to nisam dugo jel, tj od zadnjeg davanja krvi pred nekih mjesec i pol. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam pronašao danas fenomenalne tople sendviče.
Rade ih u jednoj pizzeriji od tjesta za malu pizzu. Ispeku lepinju i odmah ju prerežu i pune po želji šunka, sir, vratina, kulen, kečap, feferoni, tabasco, ajvar, krastavci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:02. |