![]() |
Je, bude je daleko od bake... jako daleko :D
afterparty? nista, hladno bilo? ajoj :D a i sa slikicama ste škrti, nema riječana, nema ni brdo slika :p |
Citiraj:
Zalupila su se vrata Tempre, odjezdili su u noć.....ostavljeni Vuco je sa suzom u oku otišao na tamburaše-tek su ga u tri ujutro donjeli doma:p |
Mmmm, bilo OK :)
|
Citiraj:
|
@zipo- ne sekiraj se znog fotki...ja ti se i tak mrzim fotkat :)
...kaj se zderonja tice.....sve 5 :)...od klope do drustva :)...i nismo uopcce puno spmanali sto se wowa tice :D (paske, beren i ja) ...makar nas je jelc vec skoro sperarirao : p danas sam se malo prosetala do tresnjevackog placa i kupila brancine, i hrpu zelenjave i mesine za sutra... pa smo onda danas przili ribu...i uz to popečke od blitve sa sirom i matovilac na salatu :)... sutra cemo vidjeti kaj ce past...:) |
Dobro si to spremila, alal ti vera. :D
|
Čekam Filipovića a opako sam ogladnio.
Mislim da nema smisla gledat borbu prazne škembe:D |
danas-kelj na lešo & pire, a za mesoždere faširanci :D
za desert kompot od ananasa : goood : žao mi je što nisam jučer slatkač kupila, al preživjet ću :D |
Ja imam lagani odmak od nedjeljne klasike-žuljba, zelje i buncek:)
|
...ma jooj...ja sam kupila za klasicni nedjeljni rucak :D...komad (kao) teletine koji sam pekla s krumpirima...kad ono...ne da nije teletina nego je vec tak stara krava da je to bilo prestrasno :(...
kad ja to ne zna procijeniti dok kupujem...a lik me je uvjeravao kak ce to biti super kad se ispece <_< ...za sutra sam zato napravila juhicu...samo ju moram zakuhat s noklicama od griza :)... |
tisucu mu sjekira darkvuda nisam skuzija da su bile zderonje grom i pakao !!!!
|
eto da se i ja javim... super je bilo, zayebancija odlična, cockta dovoljno hladna, good stuff uglavnom.
ja znam stvari... :D |
Citiraj:
|
Danas se jela lagana hrana-hrpa hrena i safalade:)
|
Takodjer lagano, sipe na gulash sa rizom i zelenom salaticom. Bilo je njam ali to ne drzi 105 kg. Sad bi jednog slona maznuo :D ali radim pa nis od papice. Joj imam krulj, krulj u zelucu :grrr: a daleko je do jutra. Ako se ne zvrnem bit ce dobro :D
|
Citiraj:
Natrpaj džep čvarcima kad ideš na posao-AMD to stalno radi:p |
da neće nahuškat pse na sebe? ili barem zločeste hune? :D
|
Citiraj:
Ma ne, to ti je njemu tek toliko da mu usta nisu suha. Da izdrži dok se vozi od doma do posla:p |
Citiraj:
|
Ima tebe zippo, nis ti nebude....
A ako ti bude frka imam ja pahuljica s medom,pa navrati na zdjelicu. tamam idem ja smazati kutiju toga...... Ps.mirnu noc. |
Citiraj:
|
e to je mljac,ali iskreno ima i boljeg od ovih kupovnih pomfirtsa i tih restoranskih gluposti,kada si ti to sam doma napraviš sa praim krumpirima i na pravom roštilju onda je to prava stvar
|
Citiraj:
To nisam jeo ni kad sam bio mali - tada toga nije ni bilo :D Mesine, mesine nesto konkretno, slano slurp, slurp :p Joj ko je stavio onu sliku od Zderonja, malo pa se nisam srusio :D Btw decec thks na zeljama, i ja si zelim mirnu noc, ne mogu ovako slabasan od gladi nikud ici :D :D |
Da ne postam dva puta:
http://forum.pcekspert.com/showpost....3&postcount=61 |
Citiraj:
To mogu ujutro kad dodjem doma, ovdje na poslu zero, nula, niks : baad : |
Citiraj:
Je, dobro bi leglo:) Citiraj:
Ostao mi je komadić ementalera-idem to riješiti da mi se ne posuši, možda malo sremske uz to... |
...danas sam se opet malo ranije ustala i za dorucak napravila kroasane...cijeli stan je mirisao :)...pa sam smazala 3 komada s domaćim pekmezom od marelica...uz kavu ofc...
...za rucak sam isto vec skuhala govedsku juhu i kad se vratim doma cu samo jos uz to napraviti piletinu sa senfom i pire krumpir...:) |
Citiraj:
Ja danas imam pravi Žderonjski ručak, pizza-palačinke: nuts : |
heh, kad ovaj moj nece jesti kuhano meso :P
|
Slazem se s Berenom, kuhano meso je bezveze :P
Ja sam imal rucak u vlastitoj reziji: Knorr juha od gljiva, poprzeni kruh, lazanje od jucer. Ostatak familije ima hladetinu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |