![]() |
Evo da se javi i Umaska 100 i khm, khm -ilaska ekipa da je sretno prizemljila vanrednim letom Skodiljusina :D
Lijepo smo se upoznali, popricali i nazderali se. Klopa je bila dobra (pohvale kuhinji), posebno vajn. Pozdrav cijeloj ekipi :beer: Slikice cu ubaciti naknadno, sad sam preumoran @edit pozdrav Vuci od iveumag |
O i Umažani su aterirali...
|
Odlična klopa, a posebno gulaš. Slike bacam sutra ujutro jer mi se ne da sad kabel tražit :)
|
Vidiš ti to-kad se par debelih Žderonja potrpa u auto kak odmah bolje leži:p
Jeli Nino već odveslao? |
Vec je na galiji i ujutro je prikovan za veslo :D
Evo nesto sam izvukao iz skatule zvane fotoaparat http://www.imagesforme.com/images/91...05 (Large).jpg http://www.imagesforme.com/images/93...06 (Large).jpg podmornicar nazdravlja u stilu Zderonja :D Pocinju pripreme za veslanje po pijatima :D http://www.imagesforme.com/images/88...07 (Large).jpg http://www.imagesforme.com/images/18...08 (Large).jpg http://www.imagesforme.com/images/97...09 (Large).jpg http://www.imagesforme.com/images/98...10 (Large).jpg H*****es umor, morao sam baciti koju sliku na forum :D |
Je, baš je bilo dobro:)
Sad mi se malo slegla Žuja-taman bi fino legao koji tanjur onog vajn-gulaša:D |
Dosao sam doma na desert - zenine buhtle sa marmeladom, sad cu bacit u sebe :D jos jednu Zuju :beer: i mirne duse ici brojati ovcice :D
|
Mrzim Vas.
Morao sam biti na poslu. |
Citiraj:
Hihihihi mogao si baciti "raciju" po sluzbenoj duznosti Kod bake :p. Mozda bi nasao jos malo vajna, bas je bio dobar, mljac : nuts : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Propustio si mrak vajn-gulaš. A mesa je ostalo na svim stolovima...vidi se da nisi bio prisutan:D |
Citiraj:
Stvarno, da si barem mogao probati vajn ne bis se vise bio vratio na posao :p |
Evo ja tek sada došao izvana. Uglavnom, na žderonjama je bilo super - vajn gulaš rula do boli, ekipa predobro raspoložena :)
Hrane je ostalo, pes masni uzeo to sebi doma... Sve u svemu, stvarno jako dobro proveden petak. Pozdrav svima. P.S. Fala zippo na lijepim pozdravima ;) Pozdravi i ti tog svog sinkeca ;) Nineku mirno more... |
Vidi se koliko Jelc misli na mene i Mitzeka.
Danas idemo skupa u grad, a grad je premali za Mitzeka, Jeltza i mene. :D Pa bih preporučio Jeltzu da se odseli jer ćemo ga posjetiti. :D I preparkiraj onu olupinu jer susjed nema gdje parkirati Renault 4. :D |
bleeee..
ajde,ajde..
platil je Jelc ČVAPE u SAĆU u četvrtak pak mi je duša ne mjestu...da bi čovj...ovaaaj Ždera riječ rekel...... Drago mi je da ste se nakrcali kak se spada i fala bogu da se je i Baka zbudila i promjenila taktiku u kujni... : goood : kak veli AMDejček,mrzim vas kaj sam moral delat... al tak i tak boljše za Vas...bar ste se najeli dost...:D |
Ako može netko napisat tko su ljudi na slikama 1, 4, 5. Jel ono flare na 5???
Ono čisto da znam tko se krije iza nicka ;) |
loool, je...flare je...vidis mi samo kosu i malo face iz profila u ogledalu : p
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Žderonje su između ostalog (Žderanje, lokanje, razmjena/prodaja hardwarea) i napravljene da bi se ljudi koji se znaju samo preko neta upoznali... |
Klope je bilo dovoljno ali nije bilo ono nešto posebno. Nekako jednolično. Falili su čevapi, kobasica i kiselo zelje. Ali važno je da je bilo dovoljno. Tako nisam morao borici se za zadnji komadić sa trakavicom u ljudskom obliku (Bude, Masni).
Za Umaškim stolom su se vadili i noževi u borbi oko klope, ali oni su ionako posebni i vjerujem da se dobro razumiju. Ja baš i ne, ali... Falila je služba održavanja javnog reda i mira, redarska služba i nacibankarska služba ali je barem zato klope bilo dovoljno pa sam ih već prežalio. Opet sam se upoznao sa Flare i s još nekima. Sorry ali ja nikako da povežem ime i osobu. Treba mi malo više vremena. Prije ću zapamtiti tuđi JMBG. A to je zato jer se ne pohodi Žderonje dovoljno redovito.:D Uglavnom, još jedno lijepo druženje. Malo sam morao ranije u kinderbet i nisam smio tesati po bambyu. Valjda ću sljedeći puta moći duže ostati. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@edit sorry Flare tek sam doma vidio da nisam napravio nijednu dobru fotku gdje bi se vidio ljepsi dio prisutne ekipe Zderonja : hitthewa Gresku ispravljam slijedeci puta |
A fak...izgleda da me definitivno sredila ova temperatura koju vucaram već tjedan dana..
Najfriškiji primjer-dva škrta Prigorca su me nudila ćevapima a ja nisam jeo:( Inače nema šanse propustit takav praznik kad od njih uspiješ iskamčit takvo nešto:D Brijem da su skužili da mi nije dobro pa su me zato i nutkali:p Pesi. |
Citiraj:
to je neka epidemija zavladala kod vas, i mi smo jednog takvog "dovukli" doma :D Citiraj:
@ debela pustinjska Pantagana sad mozes konacno odahnuti, kapetan podmornice je na sigurnom - na galiji u Trstu, nema vise narudzbi. Svejedno ne opustaj se previse, moze se on sjetiti i na galiji neceg pa ti stigne telefonada :D |
Prvi sam put i ja nekaj pojel... gulas je bil super, a meso je bilo solidno (kolko sam pojel :()
Zal mi je kaj je tak ispalo da sam vec u 18:30 trebal bit doma pa se nisam ni najel ni nis... al eto, bit ce bolje :) P.S: ko je jos, osim mene bil biciklom, vidio sam jos jedan sparkiran? |
Citiraj:
Vrijeme je šugavo, trpiš artritis dok možeš-poslje moraš uzeti lijekove. Od kojih mi se nakon par dana probudi čironja.Kapitalac je bonus:D Zato sam odlučio malo promjeniti prehranu. Na stolu su i kiselo zelje i buncek, grah se namače.:) |
Godine, godine...što očekuješ, nisi više u cvijetu mladosti ***ajga.
|
Bude bolje kad maznem žuljba sa kiselim zeljem.
Buncek za desert:p |
Danas moram "odraditi" Zderonje od jucer pa spremam zeni rucak kao pravi muzic :D
Menu : manestra sa bobicima biftek u saftu od povrca : nuts : pure :D zelena salatica desert - buhtle od jucer sve cu to potjerati dolje Zujom :D |
Ajme, pa kakvi ste vi to stemeri?
Samo da klopu (zderanje), a bogme i, cuganje,mislite? Ps. Mi do Umaga potrosili u skodilaku duplo vise benze, (?????), otezali malo momci, ne?! Bilo je sve 5. Biljezim se za sljedece druzenje.... Btw,ova ja jesam: vsantek5, samo s drugim nick-om (kilaza ista)-cca 120 ? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |