![]() |
e, i ja volim takav saft : nuts :
Btw, do kad je rok za priajve, ja nisam siguran jel dolazim jest ili ne, nekih 80% dolazim... |
Tor
Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih |
Citiraj:
A i ti ne jedeš puno, tako da :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Bio danas do bake, mazno jedan Cool i skoro se isporigao koliko je to odurno pivo:p
Uglavnom-budemo malo za promjenu "juhu za pijance" zamjenili vajn-gulašem, to za predjelo.:) Ostatak dogovorim sutra kad javim točan broj-to će biti oko 10 ujutro. Tko se ne zapiše-sam si je kriv. Danas sam se zaletio do Saća i dovukao doma ćevape, maznuo svoje i pola ženinih. Sad mi se spava ko međedu...:D Trenutna lista: Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih |
Ovaj puta stize iz Umaga malo jaca ekipa, evo i mene :D Par rasnih 100 i khm, khm -ilasa dolazi vam u posjetu :D
Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih |
Tor
Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 matesonik cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Ma kvragu sve, ja dolazim :D. |
Bude nas opet priličan broj, moramo opet naoštriti noževe.
|
Citiraj:
P.S. Vidi kak je stara pica-prdilica Jelc ugural Pinslu prije mene...:D |
Hi, hi valjda je dobio pare za to :p
|
Tor
Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 matesonik cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine |
Opa - beren i Flare i to na klopa listi - žao mi je tko sjedne pored nas ako sudbina odluči da sjedimo u bilizini :D
|
Citiraj:
|
E ljudi dajte ovaj put neke slike, da i mi obični smrtnici vidimo...:D
|
Ogladnio sam ko pes, mislim da budem sredio one čvarke do kraja da me ne blicaju po frižideru...
|
ou jea...sva sreća da sutra tj. danas :D ne moram ić nikud iz kuće...
složila sam si za večeru bila sir&vrhnje s hrpom češnjaka...i još mladi luk uz to : goood : mislim da će bit bolje za okolinu da dan provedem za plejkom&kompom :D:D:D |
Citiraj:
|
hahahaaa :)
...ja se bas veselim tim zderonjama :) danas sam se rano ustala ujutro i skuhala bolonjez i siroke rezance...jednu zdjelicu sam uzela sa sobom na posao a ostatk ostavila berenu :) uz to ću puno parmezana i neku salatu :)...mljac |
Lista Žderonja:
Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 matesonik Mental Bude cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine |
Nego, drugovi Žderonje i drage Žderonjice, ima li kakve nade da se ovaj put promijeni meni???
Iskreno onog ustolicenog rostilja mi je lagano a vjerujem ne samo meni dosta.Prosle godine u ovo doba imali smo predivan meni;3-4 vrste mesa, rstani krumpac, dinstano zelje, kobasice itd http://www.imagesforme.com/images/9386zderonje23nf.jpg |
Citiraj:
Ajmo se kvragu drugi put dogovorit unaprijed. Ja nemam ništa protiv malo "tradicionalnijeg" jelovnika kakav je na slici:) |
Bogami ni Umaska ekipa nema nis protiv takvog pijata :D, nego trutino stavi i vsantek5 na listu, ili skleroza udarila sa godinama pa si zaboravio tel. razgovor :p
|
Citiraj:
Pih, i ti si mu prijatelj kad ga nisi dopisao... Lista Žderonja: Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 vsantek5 matesonik Mental Bude cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine |
Umaska expedicija upravo krece....
|
Citiraj:
bdw-kao što znate klopa je u 17.30 tako da se znate dovući na vrijeme jer nećemo nikog čekati:D |
...tek u pol 6 :0o:...ja cu umrjet do tada od gladi :(...
moram si ic kupiti kukuruzno sa sirom da si malo zavaram zeludac do tada :D |
Citiraj:
Ja sam si sad pojel sendvič:) |
Lista Žderonja:
Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 vsantek5 matesonik Mental Bude cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine ja i draga ne dolazimo...ja radim do fakat kasno..tak da nikaj vidimo se sljedeci put ;) |
Evo, vratio se sa Žderonja-bilo je super.:)
Klope je bilo na bacanje, Masni je odnio višak pesu...vajn-gulaš je bio IZVRSTAN. Fino pojeli, popili i popričali. |
Odlične Ždere, moram priznati. Fino smo se nakrcali, napričali, olajali ostatak foruma koji nije bio tamo :p, Costa kao licencirani, službeni fotograf Žderonja okinuo par sljikica (budem ga banao ako ne valjaju) pa imamo i pisani trag. SVe u svemu za 5+
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |