![]() |
Trenutna lista:
Tor Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Flare Beren Paske |
Tor
Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Flare Beren Paske Lesa |
Danas je bio odmor od kuhanja-naručili smo pizze:)
Moja vulgaris mješana sa dodatkom špeka, vrhnja, feferona i jaja na oko. |
Moja vecera, grah na solatu, sa crnim uljem, kobasice naravno istarske :D
|
Javio se i Snjakma...
Tor Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa |
Tor
Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! |
ja cu naravno opet preskocit jer sam u petak ujutro na vjezbama a poslije idem na praksu pa sam do 20h tamo....
svaki put se pogodi da su zdere kad sam na praksi i onda jednostavno nemogu! anyway zabavite se i najte prevec pit jerbo opasne su ove kirinove cobre!!! |
:mad: Ja cu izgleda propustiti, naime teska financijska situacija i nemogucnost pronalaska stalnog posla starom zderonji/prdonji i neocekivani jucerasnji telefonski poziv iz Grcke kompanije za koju sam vec plovio, jednostavno me dovelo pred svrseni cin ponovnog odlaska na brod.
Sjedim doma, cekam tel. poziv za tocan dan a kako je najavljeno vec cetvrtak/petak ode ja navigat. Kasnije jos javim, schmrtz...schmrtz... |
Hm zasad nek me se piše za cugu jer neznam jel bum imal para za žderilo, a i moram priznat da nije bilo baš 50kn hrane zadnji put.
:eek: Paske je upisan :eek: :eek: Odvojit će se od WoW-a ( il bu nosil laptop) : evil : |
Citiraj:
Kaj-da vas onda brišem sa liste? Citiraj:
|
Tor
Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! |
Tor
Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! |
Citiraj:
http://llamabutchers.mu.nu/cartman.gif |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovčetine. MASNE ovčetine:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas izvadio iz škrinje bolonjez, uz to pužići. Naribane dvije vrste sir+parmezan (žena je luda za sirom) Hladni Fresssh:) |
i ja sam luda za sirom :)
...danas burek (sa sirom : p) i jogurt... malo se lijecim od jucer jer sam se jucer navecer prejela pizze i bilo mi je zlo cijelu noc :( inace, da ne otvaram novu temu...ako se netko sjeca one smijesne price o liku koji prati zenu i ceka ju u zasjedi pa skuzi da mu je blatobtran na auto zahrdjao i sve to...molim da mi se javi na pm :)...ja sam probala traziti ali ne mogu nac :( |
Dolazim na Žderonje. Nisam već dugo bio pa mi samo recite jel još uvijek kod bake jer sam vidio da se mijenjala lokacija:)
@flare: http://tinyurl.com/ytj2r2 Tor Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! |
@ Costa
Kod bake je :) |
Tor
Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica - aka moja skvo :D |
tor mi nece dati dvd ak nedodjem na zderonje :D nije da zivi 300m zracne linije od mene :D
uglavnom doci cu na cugu naravno zderonje su kod bake i pocinu oko 6 jel ? daklem Tor Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac nadam se da nece NESTO iskrsnuti ko zadnja dva puta.., |
Citiraj:
2 ili 3 strana, gornji desni ugao. :beer: |
ja ovaj put nedolazim... hebiga, nepase mi nikako ovaj petak...
|
Takodjer, prekasno sam doznao, a vec imam dogovoren posao za ovaj petak. Drugi puta stizu i rijecani.
|
dečki,kada točno u petak?
...upravo mlatim po narandžama...mmmmm...finooo :) |
daj flare uozbilji se... voće za doručak... idem podgrijat saft & tijesto, pa se prežderat do kliničke smrti.
|
Citiraj:
heh... ja sam svoju staru potjerao u pekaru po masni burek : goood : još razmišljam dal da dođem na žderonje ili ne ! :beer: |
hej, te naradže su bile nakon 2 šnite kruha i paštete i kave :)
|
Citiraj:
@ Flare Klopa je uvijek oko 5, 5 i 15. Ekipa se prije (kada nas je bilo više) skupljati oko pola 5. Al u zadnje vrijeme, sve se ranije dolazi :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50. |