PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Jelc 27.01.2004. 14:14

Ufff...kristuš...meni nije nikak jasno kak se ti to u centru tak slabo hraniš???
Sve sam si nekaj gruntal kak je to prije bilo, ja sam znal za DORUČAK otići u expres restoran, naručiti pomfri, par jaja "na oči",nekakav šnicl ili još bolje par pečenih kranjskih :D ...a bilo je uvijek i hladne žuje:D :D :D
Od takve papice bogme ne ogladniš tak brzo.
Istinabog-lajna je i onda bila idem-ak-baš-moram:) , ali se je zato u expresu jelo bogovski...

Isus 27.01.2004. 20:43

Jelc moj Express su pruredili, nema vise jajca, Pommesfrittesa isto cesto nema, znam ja tu taktiku dojdes oko 9 zemis nipleskavicu ili narafni , jajceko, pomfrit kaj je u biti ulje s krupirom, senfa ( dok je jos bil iz kante), majoneza i udri!
Kolesterol party!!

Sad je to drukcije pomrit je suh, pljeskavic nema, imaju pilece filete al njih nema ujutro a navecer su nestali!:rambo:

Zuje nema! Ja sam 97 upisal fax a bil sam u Sc jos 94 s bonovima od frendovog buraza!

horza 27.01.2004. 22:28

Citiraj:

Originally posted by Isus
Ma koji Dalamtino, fino Kalimero ( ah kak volim one fore deset kupona pizza = za badava), a svi vu firmi ih ostavljaju na kutijama onda dojdem ja na posel i fino si poberem kojih 3-6 komada, tu i tam narucim jednu dima i skupim svojih 10 kupončića a onda se jede ili Slavonska ( Kulen, Ajvar ;Ljuti feferoni, sir, šunka, paradajz) ili Hungare ( Sir šunka, špek, jaje, paradajz, feferoni) ili pak Kalimero Sir, šunka, špek, vratina, kulen, kobasic ( vu komadu se dobije), feferoni

Je da celu noć piješ vode i da peče i posle al kaj čovek ne pretrpi za dobro žderilo!:beer:

da, ali za gorenavedenu piceriju koju više nećemo reklamirat dok ne daju pare (ili free pizze) smo u firmi uzeli ona 2 seta kupona.... kao... 17kn je velka pizza za van s dostavom, a još imamo hrpetinu 50% kupona za kliopat tamo. ne sjećam se kad nam je frajer to prodo (100kn svaki set), ali potrošili smo tek pola, dakle imamo još brrrrrdo.

Isus 27.01.2004. 23:05

Efo ja sam danas opet bogatiji za 2 kupona, a sutra opet delam!

Jelc 27.01.2004. 23:27

Citiraj:

Jelc moj Express su pruredili, nema vise jajca, Pommesfrittesa isto cesto nema, znam ja tu taktiku dojdes oko 9 zemis nipleskavicu ili narafni , jajceko, pomfrit kaj je u biti ulje s krupirom, senfa ( dok je jos bil iz kante), majoneza i udri!
Kolesterol party!!

Sad je to drukcije pomrit je suh, pljeskavic nema, imaju pilece filete al njih nema ujutro a navecer su nestali!:rambo:

Zuje nema! Ja sam 97 upisal fax a bil sam u Sc jos 94 s bonovima od frendovog buraza!

Jebeš ti takav život:fuming:
Nema fine papice, a bogme sam ostao šokiran kaj nema ni Žuje više...pa kaj si oni misle...

Ma prije si mogao doći u normalno vrijeme i fino jesti,zalit pivčugom, i još ti je ostalo bonova da se u Lapu kvalitetno usvinjiš :D :D :D
Skoro da ti novci nisu ni trebali, ako si imao bonove mogao si konstantno biti dobro hranjen, napojen i urokan ko zadnja svinja..

Isus 28.01.2004. 21:16

Ni Lap vise ne dela!:mad: Jabuka je postala uzas!:rambo:

Isus 04.02.2004. 00:44

KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Napokon sam se užderal!
Frend od stare je dopelal domače Zagorske Krvavic, fine debele, saftne, tak sam se užderal nemrem vam opisat tek sad morem dihati, a uz krvavic dinstano kiselo zelje a sve dobro zaliveno žujom!!:beer:

Za prste polizat:D
OĆU JOŠ!!!!

FOOOD!!!:beer: :clap:

>>>KUKY<<< 04.02.2004. 01:07

Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:

Napokon sam se užderal!
Frend od stare je dopelal domače Zagorske Krvavic, fine debele, saftne, tak sam se užderal nemrem vam opisat tek sad morem dihati, a uz krvavic dinstano kiselo zelje a sve dobro zaliveno žujom!!:beer:

Za prste polizat:D
OĆU JOŠ!!!!

FOOOD!!!:beer: :clap:

joj a sto je dobro ispala kulenova seka ove godine....iiiissuuuuseeeeeee fak fak ,bolesno dobra:D
a tek kulen kad ugrabim...
ajmo mitzek partijaneru javi seeeee!!!
pa kulen bi mogo jest valjda dok ne povracam jebes mi sve..:beer: :beer:

mitzek 04.02.2004. 09:21

Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:

Originally posted by K82
joj a sto je dobro ispala kulenova seka ove godine....iiiissuuuuseeeeeee fak fak ,bolesno dobra:D
a tek kulen kad ugrabim...
ajmo mitzek partijaneru javi seeeee!!!
pa kulen bi mogo jest valjda dok ne povracam jebes mi sve..:beer: :beer:

gle......grdo vam se pise...ja nakon Novog leta placam posljedice neumjerena jela(citaj:zderanja..) pa ....
zena me izkritizira da ....jel...nemre do mog ...jel ponosa..pa.....

uglavnom teska srca..krenem ja na jelte D I,,J...EEE..T...UUUUUU
:fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

uglvnom...sve je dobre. bilo do navecer.......po danu sam se z kavami varal...grickal muslee i sl posije..

dojdem navecer doma....v zelucu 155 Aliena....kad ono...Travaaaa!!!!

a za ostatak ekipe dinstano kiselo zelje i domace(punica zlatooo mojeee!!)pecenice....:confused: :confused: :confused:

vhatafakkojajebdijeta????????????

uglavnom ..laktovi su radili ......;) :p :p bilo je jakoooooooooo fino ...a trava???hehe ,pliva vu septickoj....:rolleyes:

od danas(mozda?) idem na dijetu!!!(narafno ,zavisi kaj bu danas vu loncu...sve si mislim da je buncek-zuljba ..videl sam da se zuljba namace...a buncek sam tak i tak vec daaavnooo nasnjofal vu frickasu!!!!pa si ti misli!!!koja k...a dijeta!!!!!!!)

zivjeleeee ZDERONJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:smoke:

Paske 04.02.2004. 10:33

Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:

Originally posted by mitzek
gle......grdo vam se pise...ja nakon Novog leta placam posljedice neumjerena jela(citaj:zderanja..) pa ....
zena me izkritizira da ....jel...nemre do mog ...jel ponosa..pa.....

uglavnom teska srca..krenem ja na jelte D I,,J...EEE..T...UUUUUU
:fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

Je, je .... imam slične probleme :(

Ja još svojeg itekak vidim, samo kaj baba prigovara da sam sexy ko pajcek vu kocu :D

hebate - 2 puta tjedno AKO :eek:

Vidim da je vrag zel šalu i krenul na dijetu. Samo - đabe kad sa ekipom se ide u nedjelju kod Ribiča na zagrebački :D

Ali neka ... bit će još šanse :D

>>>KUKY<<< 04.02.2004. 13:02

ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima.
al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evo bas sad mama pravi kelj:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema.:D

mitzek 04.02.2004. 15:27

elem....

Citiraj:

Originally posted by K82
ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima.
al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evo bas sad mama pravi kelj:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema.:D

eeee.ak u vinkofcima i okolici nema one "red slanine pa red sunke,pa tako jeno 5-6 puta...",onda nek sve ide u .........ma znate vec!!!! il su krmci slabo rodili ,suse radi????:rolleyes: :rolleyes:
jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!!:( :beer: :beer:

ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........

>>>KUKY<<< 04.02.2004. 15:55

Re: elem....

Citiraj:

eeee.ak u vinkofcima i okolici nema one "red slanine pa red sunke,pa tako jeno 5-6 puta...",onda nek sve ide u .........ma znate vec!!!! il su krmci slabo rodili ,suse radi????:rolleyes: :rolleyes:
jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!!:( :beer: :beer:

ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........

eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila:D Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap:
Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi:D ,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je:D :D
Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade :beer:
treba pitat starog sta on misli;)

edit
a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat:D

mitzek 04.02.2004. 16:15

Re: Re: elem....

Citiraj:

Originally posted by K82
eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila:D Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap:
Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi:D ,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je:D :D
Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade :beer:
treba pitat starog sta on misli;)

edit
a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat:D

he,poglec...najjbolja stvar.... bil sam u VK prije par metri..i kaj me je najjajajajaj razveselilo je to da i dalje serviraju "domaci"gablec vjutro vu hotelu...ono.,tipa-----jaja umeko,na oko,sir i vrhnje,kobase spek,razni omleti,sunkica (domaca ...po smeku...)

srecom ja sam bil samo navecer kasno ,prenocio ,fino jelte Gablao i prc za Vukovar...nemojte pitat zakaj.....posel mi je jebacki....ujutro sam vu Zabregu ,popoldan vu Osijeku,navecer vu Vinkofcima,drugo jutro Vukovar,popodne Glina i tak ...idu dani.....
kak sem vec na Zderonjama opisal,a to mi je i postapalica"nema tice do prasice"!!! jos uvijek preferiram papicu po sirokoj Slavoniji i Baranji te okolo.... nekak mi je posle ribice pusto i zalosno vu zeluceku...dakako ,volio bih se i na Istrijansku kuzinu ,jelte osvrnut...nija da je bolja od Slavonske ..ali nije ni daleko....domaci teren(Prigorje Zagorje ,Zagorska Sela..) su van konkurencije..jel...domace ,je domace,.....jooj....

mam sem lacen(gladan!),kad se same setim fiiiineee papice!

:rolleyes: :beer: :beer:

Jelc 04.02.2004. 16:43

Ah-ja idem u subotu-nedjelju gore.
Nosim kilu fileka:D i kilu smrznute nojetine za "na saft", onak sa žgancima:D :D :D
Nema boljeg od domaćih žganaca, mesine, i safta.
Nisam još probao nojetinu pa bum sad:)
Ak ne valja-fileki i špek su u rezervi...ili ću lijepo ko zadnji put u Zaprasiću kupiti oko 40-tak deka telećeg vrata i 80-tak deka lopatice od pu-ajceka, meni i punici na saft čisto dosta:)

Bog mi je bil pamet prosvjetlil-pa sam gore od dvije armature viška napravil staklenik, tak da ima i šalate...joj kaj bu opet bilo rok-rok:D :D :D

:beer:

Shteff 04.02.2004. 21:21

Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:

Originally posted by Paske
Samo - đabe kad sa ekipom se ide u nedjelju kod Ribiča na zagrebački :D

heba vas patak, pa kaj ste svi iz ovog zapadnog dijela, ja sam iznad Podsuseda - Bizek, btw kaj su kod Ribiča još uvek onakvi polmetarski ?

Shteff 04.02.2004. 21:26

Re: elem....

Citiraj:

???....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu

izgleda da smo generacija....i ja isto dosta putujem po celoj lijepoj našoj, a kad smo već kod istočnog dijela...najbolji restač u Osijeku na Tvrđi "Slavonska kuća", preferiram jela od ribe, fiš je nenadjebiv:burn:

IceFisherman 04.02.2004. 21:31

Citiraj:

Originally posted by Shteff
preferiram jela od ribe, fiš je nenadjebiv:burn:
Niko ne dela fiš ko ja :o , tak je hudi da bi mogel celu 500l bačvu vodes piti , bez zajebancije :D

mitzek 04.02.2004. 21:35

Citiraj:

izgleda da smo generacija....i ja isto dosta putujem po celoj lijepoj našoj, a kad smo već kod istočnog dijela...najbolji restač u Osijeku na Tvrđi "Slavonska kuća", preferiram jela od ribe, fiš je nenadjebiv:burn:
ma ja se guštam kad mi je mukte kljopa...BijeloPlavi,Barun ili tak nekak prek puta Pedagoškog faksa,zaprti "kod Javora" ufff,kaj je tam bil fiš....3 jezika je govoril i 5 mucal¨¨¨¨¨¨

:rolleyes:

btw,ja sam devetstošezdesetpeto....stara raga.muž i tatek...fali se moja žena da ima 2 dece i maloljetnog muža!!!!

mitzek 04.02.2004. 21:41

Re: Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:

heba vas patak, pa kaj ste svi iz ovog zapadnog dijela, ja sam iznad Podsuseda - Bizek, btw kaj su kod Ribiča još uvek onakvi polmetarski ?
jesu....al u "2 potoka "vu Pluski ,blizu Kupljenovoga je još dužiiiiii

ak ne vjerujete,ja se dam kladit........na sigurno...he-he ..čak i mesožder 5 dan/AMD/ je ostal bez SAPE!!!!!!

ak je neko za provjerit, ja se nudim ko degustator!!!!:burn: :p :p :p

a i ne teraju te prije zadnjeg zalogaja kak vu Ribiču,to mi se zadnja 2 x fest zamerilo!!! a baš nis neki picajzlin!!!daj jest i pit..i dobro je!!!

Shteff 04.02.2004. 22:14

Re: Re: Re: elem....

Citiraj:

btw,ja sam devetstošezdesetpeto....stara raga.muž i tatek...fali se moja žena da ima 2 dece i maloljetnog muža!!!!

:D jebote generacija smo (07.05. 1965), mislil sam da na forumu samo deca a ono:beer:

Shteff 04.02.2004. 22:17

Re: Re: Re: elem....

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Niko ne dela fiš ko ja :o , tak je hudi da bi mogel celu 500l bačvu vodes piti , bez zajebancije :D
kakve vode ...gemišta:D , jel sam svakakvog fiša i čobanca...fakat je para išla na uši:D

mitzek 04.02.2004. 22:45

Re: Re: Re: Re: elem....

Citiraj:

kakve vode ...gemišta:D , jel sam svakakvog fiša i čobanca...fakat je para išla na uši:D
iceku mores oprostit na neznanju!! naime ,on je još mali.....:p :rolleyes: :beer: :beer:

gle,čse javil na Žderonje skužil sam da smo blizu po interesima...pc,klopa,žene,cuga..Ti sam odaberi redoslijed!!!;) :beer:

Shteff 04.02.2004. 22:56

kak se redoslijed mijenja s godinama:D , jebiga nekad su žene bile na prvom mjestu, a sad samo čekam zbrisat na ribičiju da ju ne slušam:burn:

mitzek 04.02.2004. 23:08

ha niš.....

Citiraj:

kak se redoslijed mijenja s godinama:D , jebiga nekad su žene bile na prvom mjestu, a sad samo čekam zbrisat na ribičiju da ju ne slušam:burn:
ahaaaa....a neki naši cijenjeni članovi još navek trabunjaju o 4 šusa tjedno/minimalno/ i sl basne za malu dečicu...a ja same mislim kak da se čim pre zlogiram na PCEX i opalim zahebanciju z dečkima i dečecima!!! ili kak da navlečem Žderonje vu Zaprešić kod "Lobela" da se obločemo zi terom pificom i da tračamo ostale forumaše...i morti dogovorimo kakteru trampu il trgovinu!

da ne pripovedam da se tri gladne godine dogovaramo za "krkljanac" od kakovif puajcekof i sličnih roktavih prispodoba! ah,valjda bu kaj "opalo" kad na proljeće ptičeki zapopevleju!!!!:beer:

RAK 04.02.2004. 23:43

Re: ha niš.....

Citiraj:

da ne pripovedam da se tri gladne godine dogovaramo za "krkljanac" od kakovif puajcekof i sličnih roktavih prispodoba! ah,valjda bu kaj "opalo" kad na proljeće ptičeki zapopevleju!!!!:beer:
... kada okopni snijeg da možeš siti sa svog brega, kada te žena pusti s lanca i djete, kada paske izađe iz kazne, kada amd dobije premještaj, kada jelc oporavi prstiće i kada ja dobijem topografske karte da vas mogu najti.

IceFisherman 05.02.2004. 00:04

Re: Re: Re: Re: elem....

Citiraj:

Ma može i gemišta , očeš pol-pol male več vina ili pol -pol male več vode :D

IceFisherman 05.02.2004. 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: elem....

Citiraj:

iceku mores oprostit na neznanju!! naime ,on je još mali.....:p :rolleyes: :beer: :beer:

Mali , haha :D Ma ja ne pijem alkoholja , maker sa zagorec zato sam del da bačvu vode , ali to se lako zameni s vinom ili nečim drugim ke vi čete:p

Isus 05.02.2004. 00:55

Ti vraga, kaj jedan post na pravom mestu može učinit, niš se ni dogajao a onda sam sam spomenul KRVAVIC!!

Sutra sam dima nručil od stare kosanu štrucu z jajima, retsnaim krumpirom, i pravom juhicom.
Jafim se kad opet bum mogel dihat!:D

Amdejac 05.02.2004. 02:53

Baš mi je žal ovih kaj su na djeti :D :beer: :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23.