![]() |
Ufff...kristuš...meni nije nikak jasno kak se ti to u centru tak slabo hraniš???
Sve sam si nekaj gruntal kak je to prije bilo, ja sam znal za DORUČAK otići u expres restoran, naručiti pomfri, par jaja "na oči",nekakav šnicl ili još bolje par pečenih kranjskih :D ...a bilo je uvijek i hladne žuje:D :D :D Od takve papice bogme ne ogladniš tak brzo. Istinabog-lajna je i onda bila idem-ak-baš-moram:) , ali se je zato u expresu jelo bogovski... |
Jelc moj Express su pruredili, nema vise jajca, Pommesfrittesa isto cesto nema, znam ja tu taktiku dojdes oko 9 zemis nipleskavicu ili narafni , jajceko, pomfrit kaj je u biti ulje s krupirom, senfa ( dok je jos bil iz kante), majoneza i udri!
Kolesterol party!! Sad je to drukcije pomrit je suh, pljeskavic nema, imaju pilece filete al njih nema ujutro a navecer su nestali!:rambo: Zuje nema! Ja sam 97 upisal fax a bil sam u Sc jos 94 s bonovima od frendovog buraza! |
Citiraj:
|
Efo ja sam danas opet bogatiji za 2 kupona, a sutra opet delam!
|
Citiraj:
Nema fine papice, a bogme sam ostao šokiran kaj nema ni Žuje više...pa kaj si oni misle... Ma prije si mogao doći u normalno vrijeme i fino jesti,zalit pivčugom, i još ti je ostalo bonova da se u Lapu kvalitetno usvinjiš :D :D :D Skoro da ti novci nisu ni trebali, ako si imao bonove mogao si konstantno biti dobro hranjen, napojen i urokan ko zadnja svinja.. |
Ni Lap vise ne dela!:mad: Jabuka je postala uzas!:rambo:
|
KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Napokon sam se užderal!
Frend od stare je dopelal domače Zagorske Krvavic, fine debele, saftne, tak sam se užderal nemrem vam opisat tek sad morem dihati, a uz krvavic dinstano kiselo zelje a sve dobro zaliveno žujom!!:beer: Za prste polizat:D OĆU JOŠ!!!! FOOOD!!!:beer: :clap: |
Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
a tek kulen kad ugrabim... ajmo mitzek partijaneru javi seeeee!!! pa kulen bi mogo jest valjda dok ne povracam jebes mi sve..:beer: :beer: |
Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
zena me izkritizira da ....jel...nemre do mog ...jel ponosa..pa..... uglavnom teska srca..krenem ja na jelte D I,,J...EEE..T...UUUUUU :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: uglvnom...sve je dobre. bilo do navecer.......po danu sam se z kavami varal...grickal muslee i sl posije.. dojdem navecer doma....v zelucu 155 Aliena....kad ono...Travaaaa!!!! a za ostatak ekipe dinstano kiselo zelje i domace(punica zlatooo mojeee!!)pecenice....:confused: :confused: :confused: vhatafakkojajebdijeta???????????? uglavnom ..laktovi su radili ......;) :p :p bilo je jakoooooooooo fino ...a trava???hehe ,pliva vu septickoj....:rolleyes: od danas(mozda?) idem na dijetu!!!(narafno ,zavisi kaj bu danas vu loncu...sve si mislim da je buncek-zuljba ..videl sam da se zuljba namace...a buncek sam tak i tak vec daaavnooo nasnjofal vu frickasu!!!!pa si ti misli!!!koja k...a dijeta!!!!!!!) zivjeleeee ZDERONJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:smoke: |
Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
Ja još svojeg itekak vidim, samo kaj baba prigovara da sam sexy ko pajcek vu kocu :D hebate - 2 puta tjedno AKO :eek: Vidim da je vrag zel šalu i krenul na dijetu. Samo - đabe kad sa ekipom se ide u nedjelju kod Ribiča na zagrebački :D Ali neka ... bit će još šanse :D |
ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima.
al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: evo bas sad mama pravi kelj:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema.:D |
elem....
Citiraj:
jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????.... eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!!:( :beer: :beer: ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........ |
Re: elem....
Citiraj:
eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila:D Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap: Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi:D ,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je:D :D Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade :beer: treba pitat starog sta on misli;) edit a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat:D |
Re: Re: elem....
Citiraj:
srecom ja sam bil samo navecer kasno ,prenocio ,fino jelte Gablao i prc za Vukovar...nemojte pitat zakaj.....posel mi je jebacki....ujutro sam vu Zabregu ,popoldan vu Osijeku,navecer vu Vinkofcima,drugo jutro Vukovar,popodne Glina i tak ...idu dani..... kak sem vec na Zderonjama opisal,a to mi je i postapalica"nema tice do prasice"!!! jos uvijek preferiram papicu po sirokoj Slavoniji i Baranji te okolo.... nekak mi je posle ribice pusto i zalosno vu zeluceku...dakako ,volio bih se i na Istrijansku kuzinu ,jelte osvrnut...nija da je bolja od Slavonske ..ali nije ni daleko....domaci teren(Prigorje Zagorje ,Zagorska Sela..) su van konkurencije..jel...domace ,je domace,.....jooj.... mam sem lacen(gladan!),kad se same setim fiiiineee papice! :rolleyes: :beer: :beer: |
Ah-ja idem u subotu-nedjelju gore.
Nosim kilu fileka:D i kilu smrznute nojetine za "na saft", onak sa žgancima:D :D :D Nema boljeg od domaćih žganaca, mesine, i safta. Nisam još probao nojetinu pa bum sad:) Ak ne valja-fileki i špek su u rezervi...ili ću lijepo ko zadnji put u Zaprasiću kupiti oko 40-tak deka telećeg vrata i 80-tak deka lopatice od pu-ajceka, meni i punici na saft čisto dosta:) Bog mi je bil pamet prosvjetlil-pa sam gore od dvije armature viška napravil staklenik, tak da ima i šalate...joj kaj bu opet bilo rok-rok:D :D :D :beer: |
Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
|
Re: elem....
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:rolleyes: btw,ja sam devetstošezdesetpeto....stara raga.muž i tatek...fali se moja žena da ima 2 dece i maloljetnog muža!!!! |
Re: Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
ak ne vjerujete,ja se dam kladit........na sigurno...he-he ..čak i mesožder 5 dan/AMD/ je ostal bez SAPE!!!!!! ak je neko za provjerit, ja se nudim ko degustator!!!!:burn: :p :p :p a i ne teraju te prije zadnjeg zalogaja kak vu Ribiču,to mi se zadnja 2 x fest zamerilo!!! a baš nis neki picajzlin!!!daj jest i pit..i dobro je!!! |
Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
|
Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
gle,čse javil na Žderonje skužil sam da smo blizu po interesima...pc,klopa,žene,cuga..Ti sam odaberi redoslijed!!!;) :beer: |
kak se redoslijed mijenja s godinama:D , jebiga nekad su žene bile na prvom mjestu, a sad samo čekam zbrisat na ribičiju da ju ne slušam:burn:
|
ha niš.....
Citiraj:
da ne pripovedam da se tri gladne godine dogovaramo za "krkljanac" od kakovif puajcekof i sličnih roktavih prispodoba! ah,valjda bu kaj "opalo" kad na proljeće ptičeki zapopevleju!!!!:beer: |
Re: ha niš.....
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
|
Ti vraga, kaj jedan post na pravom mestu može učinit, niš se ni dogajao a onda sam sam spomenul KRVAVIC!!
Sutra sam dima nručil od stare kosanu štrucu z jajima, retsnaim krumpirom, i pravom juhicom. Jafim se kad opet bum mogel dihat!:D |
Baš mi je žal ovih kaj su na djeti :D :beer: :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |