![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam dobio sve invajtove bez trejdanja ili placanja. jedan mi je htio naplatit za tl jer su mu trebale pare, ali sam ipak dobio na kraju besplatno bez prijetnji kao bozicni poklon. treba znat pricat s ljudima i pokazat da si pouzdan.
pozivnice nisam previse dijelio jer nisam imao priliku, ali ukoliko mislim da je netko pouzdan ponudim mu sam. nije ih bilo puno jer nemam bas puno pozivnica. @disc jockey - jesi li probao trazit na bithdtv-u za hdbits? |
Al sam se sad fino zavalio u fotelju i uzivao u vasim nadmetanjima :goood:
Citiraj:
Nemam ja nista protiv tebe ali stvari tako stoje. :kafa: |
Citiraj:
Cijenim svacije misljenje i drago mi je da si ga iznjeo. To zasto i dali si htio dat bitme, necu razglabat to znas samo ti i sad vise nije ni bitno. |
Disk,malo si previše puta govrio svašta i nikad ti nebi dao ni demonoid jer si reko da je chetanje ok ak već neide seed,da tebi acc kako dodu tak i odu,nudiš nesto pa nakon toga tražiš to isto i tak.Sve kaj imam sam dobio free/otvoreni singup i sve što sam dao sam dao free i tako će i ostat
|
Citiraj:
Dalje necu :) tko si ti da se tebi opravdavam? Kad sam trazio nesto imo sam sta i ponudit za to, jel za đabe necu nikad dobit. Kad nisam trazio onda sam dijelio. |
ajde molim te nemoj vishe ovdje postat. bezveze spamash. nitko ti nista nece dati nakon sranja koja si napisao tako da nemash potrebu da se vracash ovdje.
|
Citiraj:
Koja sam to sranja tocno pisao, osim "Dajem" ili "Mijenjam"? |
|
Citiraj:
|
A zašto niste napravili SS. Sad je promjenio post. :(
|
dali na ovo mislite?
Citiraj:
|
Dosta prepucavanja tko ima vise, tko je kome dao i slicno!
|
A kaj ima na tim privatnim trackerima da nema na ostalima? Il se tu radi o brzini releasea, dužini penisa i brzini skidanja? Kaj nije da ionako sve izađe i na javnim torrentima eventually? :)
pitanje mi je u suprotnosti s avatarom, i kno |
Citiraj:
Isprika, za loše odabrane riječi sa moje strane. Ne šaljem više requestove za trackere, od sada samo dajem. Zna se šta mi treba, ako netko to ima i voljan je poklonit, javit će mi se. Pozdrav! |
Može neka preporuka za malo veću "arhivu" PS1 - ONE ? Nešto provjereno da ne skiduckam bezveze...
|
Citiraj:
Morph mozes obnovit sliku? , ili bar poslati na PM, nesta me zanima |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš na BCGu jedno 400 torrenata. Samo tamo trenutno ne možeš upast nikako. |
Citiraj:
|
Otvorene registracije na xbox sky.
Pozurite |
ja se rego nije mi bas nesto tracker...
|
Citiraj:
Pobijedio si! Accounti su mi disejblani, oba dva svaki po 2 invitea, kojih sam btw poceo nudit ljudima na private mailove kao free giveaway (Ima ljudi koji mogu potvrdit to). Tako da nisi samo nastetio meni vec i onima kojima sam nesto htio i poklonit. Nadam se da se ja i ti nećemo nikada srest, gadno je imat na piku i pokušat srušit nekoga a "NEZNAT" koga rušiš. To ti je kao kada igraš šah, moraš pazit na koga si se namjerio. Ako se ja i ti ikada sretnemo, dat ću ti pusu ! (Nadam se da znaš šta znaći pusa u svijetu ljudi na jačem konju). Slobodno popi čašicu rakije, srušio si me i oduzeo mi moje najače adute. :hitthewal: |
Drukerske pitchke! :D Premda si i ti imao malu glupu šprehu,prtljaš,lažeš i sl. Trebao si znat da će nać neki pizdek koji će te kad tad prijavit.
|
Citiraj:
Ja sam delikvent, skinjara, BBB i lopov :D Takav sam kakav sam, njega sam savjetovao da nebude kao ja. Na kraju ispada da je baš kao i ja. Nadam se da se nećemo srest, jel osim što će mi vratit moje novce donacije, dat ću mu i pusu :) Some day, One day I WILL kiss you baby :) For kiss, first i need to find you, where are you hidding my dear?? :zdero: |
Citiraj:
|
Hahahahahaha. A je ti netko metnuo do kocena. :D
Tak ti je to kad se kurchisch. :D |
Citiraj:
Jebiga zajebo sam se, dobro je rekao ovaj momak koji post iznad ovoga ^^ "Pizdek me izdao". |
Joj, kakve prijetnje. Kao sto covjek ne zna kome se zamjerio, tako ni ti ne znas kome prijetis...
Pristao si na neka pravila igra usavsi u bittorrent svijet, pravila su svugdje zapisana. Ako si ih prekrsio, otvoren si prema raznim sankcijama. Da li si ti htio dobro postupiti ili lose, to je druga stvar. Jedina "sigurna" istina ovdje je da si se ti okrsio o pravila nekih trackera. Da nisi, ne bi te bannali, pa makar te steve20 sam prijavio :D |
HAHA kad je ovo prije isplivalo ovdje :D
@crniskot pssst @DiSc-jOcKeY priznaj ovo si zasluzio, sli scT je bio vrhunac, odvalio sam se na one postove sa fsta :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47. |