PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

Roberto 24.02.2009. 18:02

Citiraj:

Autor DiSc-jOcKeY (Post 1285972)
Ajmo popravni, dali sam ga vrijedao ili sam ga pitao dali je on "osoba A" ili "osoba B".

Citiraj:

Autor DiSc-jOcKeY (Post 1285958)
Jesi li ikada ikome na ovom forumu ista dao?
Ili si samo primitivac koji zna doc i srat nekom drugom onak iz dosade?

Ima i ljepših načina za pitat nešto, to je sigurno.

A.J. 24.02.2009. 18:45

ja sam dobio sve invajtove bez trejdanja ili placanja. jedan mi je htio naplatit za tl jer su mu trebale pare, ali sam ipak dobio na kraju besplatno bez prijetnji kao bozicni poklon. treba znat pricat s ljudima i pokazat da si pouzdan.
pozivnice nisam previse dijelio jer nisam imao priliku, ali ukoliko mislim da je netko pouzdan ponudim mu sam. nije ih bilo puno jer nemam bas puno pozivnica.

@disc jockey - jesi li probao trazit na bithdtv-u za hdbits?

DjedMraz 24.02.2009. 19:02

Al sam se sad fino zavalio u fotelju i uzivao u vasim nadmetanjima :goood:

Citiraj:

Autor DiSc-jOcKeY (Post 1285972)
Skidam kapu ako si covjek koji je poklonio nesto, nema bas puno takvih danas

Ja sam tebi htio dati bitme invajt, ali kad sam pogledao tvoje prijasnje postove samo sam okrenuo glavu. Nitko nece da riskira i trejderu dadne invajt koji bi sutra mogao zavrsiti na drugom forumu gdje bi davao taj invajt za nesto drugo.. ili da pokupis ban i ti i ja cim se registriras.

Nemam ja nista protiv tebe ali stvari tako stoje. :kafa:

DiSc-jOcKeY 24.02.2009. 19:18

Citiraj:

Autor DjedMraz (Post 1286048)
Al sam se sad fino zavalio u fotelju i uzivao u vasim nadmetanjima :goood:

Ja sam tebi htio dati bitme invajt, ali kad sam pogledao tvoje prijasnje postove samo sam okrenuo glavu. Nitko nece da riskira i trejderu dadne invajt koji bi sutra mogao zavrsiti na drugom forumu gdje bi davao taj invajt za nesto drugo.. ili da pokupis ban i ti i ja cim se registriras.

Nemam ja nista protiv tebe ali stvari tako stoje. :kafa:

Cijenim svacije misljenje i drago mi je da si ga iznjeo.
To zasto i dali si htio dat bitme, necu razglabat to znas samo ti i sad vise nije ni bitno.

Kimi 24.02.2009. 21:30

Disk,malo si previše puta govrio svašta i nikad ti nebi dao ni demonoid jer si reko da je chetanje ok ak već neide seed,da tebi acc kako dodu tak i odu,nudiš nesto pa nakon toga tražiš to isto i tak.Sve kaj imam sam dobio free/otvoreni singup i sve što sam dao sam dao free i tako će i ostat

DiSc-jOcKeY 24.02.2009. 21:53

Citiraj:

Autor Kimi (Post 1286217)
Disk,malo si previše puta govrio svašta i nikad ti nebi dao ni demonoid jer si reko da je chetanje ok ak već neide seed,da tebi acc kako dodu tak i odu,nudiš nesto pa nakon toga tražiš to isto i tak.Sve kaj imam sam dobio free/otvoreni singup i sve što sam dao sam dao free i tako će i ostat

Jebiga imo sam neke musice :) Ali stojim kod toga da ljudi koji nemaju novaca za seedbox i brrzina DL-a im je 50kb, ne kazem da je opravdavajuce i fer prema drugima ali kazem da je bolje to nego ban sa trackera.

Dalje necu :) tko si ti da se tebi opravdavam?

Kad sam trazio nesto imo sam sta i ponudit za to, jel za đabe necu nikad dobit.
Kad nisam trazio onda sam dijelio.

danij3l 24.02.2009. 21:56

ajde molim te nemoj vishe ovdje postat. bezveze spamash. nitko ti nista nece dati nakon sranja koja si napisao tako da nemash potrebu da se vracash ovdje.

DiSc-jOcKeY 24.02.2009. 22:00

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1286249)
ajde molim te nemoj vishe ovdje postat. bezveze spamash. nitko ti nista nece dati nakon sranja koja si napisao tako da nemash potrebu da se vracash ovdje.

Koja sam to sranja tocno pisao, osim "Dajem" ili "Mijenjam"?

Ladybug 24.02.2009. 22:01

Erm....? WTF??

http://forum.pcekspert.com/showthrea...47#post1286247

OT!

the_ghost 24.02.2009. 22:39

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 1286260)

:roller:

Amdejac 24.02.2009. 22:50

A zašto niste napravili SS. Sad je promjenio post. :(

A.J. 24.02.2009. 22:52

dali na ovo mislite?
Citiraj:

Ovako TL / IP torrents dajem za Zamundu.net

MadBoY 24.02.2009. 23:56

Dosta prepucavanja tko ima vise, tko je kome dao i slicno!

Ladybug 25.02.2009. 00:14

A kaj ima na tim privatnim trackerima da nema na ostalima? Il se tu radi o brzini releasea, dužini penisa i brzini skidanja? Kaj nije da ionako sve izađe i na javnim torrentima eventually? :)

pitanje mi je u suprotnosti s avatarom, i kno

DiSc-jOcKeY 25.02.2009. 00:14

Citiraj:

Autor MadBoY (Post 1286351)
Dosta prepucavanja tko ima vise, tko je kome dao i slicno!

Potpisujem :)
Isprika, za loše odabrane riječi sa moje strane.
Ne šaljem više requestove za trackere, od sada samo dajem.
Zna se šta mi treba, ako netko to ima i voljan je poklonit, javit će mi se.

Pozdrav!

stuc 25.02.2009. 01:28

Može neka preporuka za malo veću "arhivu" PS1 - ONE ? Nešto provjereno da ne skiduckam bezveze...

DjedMraz 25.02.2009. 12:04

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 1286358)
A kaj ima na tim privatnim trackerima da nema na ostalima? Il se tu radi o brzini releasea, dužini penisa i brzini skidanja? Kaj nije da ionako sve izađe i na javnim torrentima eventually? :)

pitanje mi je u suprotnosti s avatarom, i kno

Vece brzine, bolji pre time, manje virusa i eventualno neki balkanski titlovi za filmove :D

Morph mozes obnovit sliku? , ili bar poslati na PM, nesta me zanima

Roberto 25.02.2009. 12:57

Citiraj:

Autor DjedMraz (Post 1286554)
Vece brzine, bolji pre time, manje virusa i eventualno neki balkanski titlovi za filmove :D

Zaboravio si dodati da nema pisama od Carnetove abuse službe (za one korisnike koji koriste njihov pristup internetu u suradnji s partnerskim ISP-ovima) :D

Mr.Ex.President 25.02.2009. 14:39

Citiraj:

Autor stuc (Post 1286397)
Može neka preporuka za malo veću "arhivu" PS1 - ONE ? Nešto provjereno da ne skiduckam bezveze...

Playstation 1?
Imaš na BCGu jedno 400 torrenata. Samo tamo trenutno ne možeš upast nikako.

the_ghost 25.02.2009. 22:36

Citiraj:

Autor AMD (Post 1286300)
A zašto niste napravili SS. Sad je promjenio post. :(

Gjuro nam je novi DJ ;)

warlock25 26.02.2009. 11:01

Otvorene registracije na xbox sky.

Pozurite

intelcore2quad 26.02.2009. 11:10

ja se rego nije mi bas nesto tracker...

DiSc-jOcKeY 26.02.2009. 20:04

Citiraj:

Autor intelcore2quad (Post 1287837)
conore zas ne odgovaras na mail...

Prezauzet je, oduzimanjem mojeg ScT i BMTV accounta, prijavom adminima da sam trejder.

Pobijedio si! Accounti su mi disejblani, oba dva svaki po 2 invitea, kojih sam btw poceo nudit ljudima na private mailove kao free giveaway (Ima ljudi koji mogu potvrdit to).
Tako da nisi samo nastetio meni vec i onima kojima sam nesto htio i poklonit.

Nadam se da se ja i ti nećemo nikada srest, gadno je imat na piku i pokušat srušit nekoga a "NEZNAT" koga rušiš.
To ti je kao kada igraš šah, moraš pazit na koga si se namjerio.

Ako se ja i ti ikada sretnemo, dat ću ti pusu !
(Nadam se da znaš šta znaći pusa u svijetu ljudi na jačem konju).

Slobodno popi čašicu rakije, srušio si me i oduzeo mi moje najače adute.

:hitthewal:

crniskot 26.02.2009. 20:33

Drukerske pitchke! :D Premda si i ti imao malu glupu šprehu,prtljaš,lažeš i sl. Trebao si znat da će nać neki pizdek koji će te kad tad prijavit.

DiSc-jOcKeY 26.02.2009. 20:47

Citiraj:

Autor crniskot (Post 1287912)
Drukerske pitchke! :D Premda si i ti imao malu glupu šprehu,prtljaš,lažeš i sl. Trebao si znat da će nać neki pizdek koji će te kad tad prijavit.

Glupu šprehu? :)
Ja sam delikvent, skinjara, BBB i lopov :D
Takav sam kakav sam, njega sam savjetovao da nebude kao ja.
Na kraju ispada da je baš kao i ja.

Nadam se da se nećemo srest, jel osim što će mi vratit moje novce donacije, dat ću mu i pusu :)

Some day, One day I WILL kiss you baby :)
For kiss, first i need to find you, where are you hidding my dear?? :zdero:

intelcore2quad 26.02.2009. 20:47

Citiraj:

Autor DiSc-jOcKeY (Post 1287899)
Prezauzet je, oduzimanjem mojeg ScT i BMTV accounta, prijavom adminima da sam trejder.

Pobijedio si! Accounti su mi disejblani, oba dva svaki po 2 invitea, kojih sam btw poceo nudit ljudima na private mailove kao free giveaway (Ima ljudi koji mogu potvrdit to).
Tako da nisi samo nastetio meni vec i onima kojima sam nesto htio i poklonit.

Nadam se da se ja i ti nećemo nikada srest, gadno je imat na piku i pokušat srušit nekoga a "NEZNAT" koga rušiš.
To ti je kao kada igraš šah, moraš pazit na koga si se namjerio.

Ako se ja i ti ikada sretnemo, dat ću ti pusu !
(Nadam se da znaš šta znaći pusa u svijetu ljudi na jačem konju).

Slobodno popi čašicu rakije, srušio si me i oduzeo mi moje najače adute.

:hitthewal:

a joj koje vi igre igrate..

Amdejac 26.02.2009. 20:49

Hahahahahaha. A je ti netko metnuo do kocena. :D
Tak ti je to kad se kurchisch. :D

DiSc-jOcKeY 26.02.2009. 21:02

Citiraj:

Autor AMD (Post 1287932)
Hahahahahaha. A je ti netko metnuo do kocena. :D
Tak ti je to kad se kurchisch. :D

Kurčim se ja uvjek, ali obično nisam ja taj koji najebe nakon kurčenja ;)

Jebiga zajebo sam se, dobro je rekao ovaj momak koji post iznad ovoga ^^ "Pizdek me izdao".

Botlorn 26.02.2009. 21:18

Joj, kakve prijetnje. Kao sto covjek ne zna kome se zamjerio, tako ni ti ne znas kome prijetis...

Pristao si na neka pravila igra usavsi u bittorrent svijet, pravila su svugdje zapisana. Ako si ih prekrsio, otvoren si prema raznim sankcijama.

Da li si ti htio dobro postupiti ili lose, to je druga stvar.

Jedina "sigurna" istina ovdje je da si se ti okrsio o pravila nekih trackera. Da nisi, ne bi te bannali, pa makar te steve20 sam prijavio :D

DjedMraz 26.02.2009. 21:21

HAHA kad je ovo prije isplivalo ovdje :D

@crniskot pssst

@DiSc-jOcKeY priznaj ovo si zasluzio, sli scT je bio vrhunac, odvalio sam se na one postove sa fsta :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47.