![]() |
Citiraj:
Evo, danas sam joj rekao da će za rođendan dobiti 20" LCD i harduljak od 320 GB...popizdila je skroz-naskroz...tko će žene razumjeti: baad : Nikak im ugodit:confused: Nezahvalnica. A za Žićbo sam dovlekel glantz novu AIW X1900. Ja fakat ne znam više kaj da joj kupim:p |
Citiraj:
aj da ne budem posve oftopik-kao neki :p -danas sam imala grah sa zeljem...mislim da bi to čak i žderonjama bilo prihvatljivo...ili bar poluprihvatljivo budući da je bez mesa : lol2 : : roller : tak mi se jedu neki kolačići or something pa bi sutra mogla past štrudla s jabukama... yummy : nuts : |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
al štrudlu mi je lakše/brže napravit :ljenčina: :o |
Citiraj:
Počnem balit čim počnem mislit o tome... |
pita od jabuka mi je najdrazi kolac :)...inace, ne volim bas kolace...ja sam vise za slano :D
za dorucak sam maznula dvije snite mavrovicevog kruha kojeg sam namazala putrom i gore stavila sunku :)..kava nezaobilazna :) ...a za rucak sam izvadila snicle da se odmrzavaju, pa cu ih kad dodjem doma bacit na naglo u tavicu i uz to pire krumpir i neku salatu...:) |
Kod mene je top-slana štrudla, pita od jabuka, kolač od rogača sa jabukama i čokoladnom glazurom.
Ne odbijam ni čokoladni parfe. Ni dobru tortu:) Danas pohani ćiknšit i rizi-bizi. |
Citiraj:
imaš recept možda? :D |
mislim da ja imam...provjerim kad dodjem doma, pa ako nadjem postam ovdje :)
|
Citiraj:
Franck Mljeveni rogač za kolače 500g Recept je otisnut na poleđini vrećice:D |
Citiraj:
nisam kupovala rogač pa nemam pojma da se nalaze recepti na vrećici : lol2 : tenks ;) |
Ako ti Zrinka ne natipka mogu ga potražit pa poslikat.
Budući da će ko bog zaglavit u bespućima Outlanda:D |
da nije to ovaj recept možda? :burn:
|
Zvuči slično.
Nemam orginal da provjerim ali liči na to. |
Danas za rucak bilo kuhanih mahuna s vrhnjem i fasiranog mesa .... ma milina je to domace jelo :)
I za zasladit se baka napravila doacu kukuruzno provu sa visnjama :) |
Citiraj:
kaki si ti to Slavonac? trebao si pojesti jednu masnu lepinju! : nuts : |
Meni definitivno najbolje jelo je kiseli grah i pecena kobasica. U zivotu nisam nista bolje jeo. Doduse janjetina sa raznja je dosta blizu, ali nije ko kiseli grah i pecena kobasica. Sama kobasica pece je fina iako nista posebno ista stvar je i sa kiselim grahom, ali zajedno je predobro. : nuts :
|
ja baš nisam ljubitelj tih kiselih stvari!
ps. feferonke uvijek peku dva puta ja najviše volim svinjske proizvode!!! hmmmm svinjetina na ražnju!!! |
Danas se sjetio da puna 4 dana nisan jeo pizzu, evo zena priprema tijesto, ja cu natovarit sastojke i oko 20,00 klopaaaaaaa : cheers2
|
Danas je glavno jelo bilo-šunka, sir i šampinjoni u lisnatom:)
Inače to znamo raditi i kao štrudlu-ovo je bilo malo za promjenu. |
Eto izvjesca, kod mene je danas bilo...
Sarma, drugi put podgrijana, i kuhani krumipri(cijeli naravno).....obozavam :) |
Danas za ručak su bili sarajevski čevapi u Saču.
Jelca sam stavio na lomaču. Moral je gledat kako ja jedem. |
Citiraj:
Čak je i bezalkoholni Pan triput bolji od one sobove pišaće Cool-a...fakat je odvratnjak... |
Citiraj:
evo sto ja imam od kolaca s rogacom: 4 jaja 1 šalica šećera 1/2 šalice mlijeka, 1/2 šalice ulja 1 1/2 šalica rogača 1 šalica oštrog brašna šaka grožđica, 3 izribane jabuke (grožđice namočiti u mlijeku ili rumu) 1 paketić "chocolate chips" (mislim da se baš tako zove) ili stavi čokolade narezane na komadiće 1 prašak za pecivo ....na vruće staviti glazuru od čokolade... inace, upravo mi se kuha krumpir i karfiol, i pohaju se pureći šnicli...:) |
hvala, flare :) sejvano...isprobat ću uskoro, nadam se :D
|
Citiraj:
Sramota: flyingey Danas je mali odmak od klasične nedjeljne Žderačine. Kuhana jaja (domaća), hrenovke, hren i senf:) |
Ovo sam jeo danas za rucak, ovo u tanjuru nije kecap nego Zvijezda umak za pizzu, a sa cevapima ima pdlican okus :D
|
ja sam danas po običaju žderao sarmu :D
i ko i uvijek je bila predobra :D kad samo već kod sarme mogao bi sad sprašit 2-3 za laku noć :D |
@ jelc - nisam lvl 60, sad sam skoro 63 :)...a na sig sam zaboravila...evo, sad cu ga maknut :)
...danas cu za rucak nekaj na brzinu...tipa sir i vrhnje i neko pecivo...za veceru jos ima onih purecih snicli od jucer...bili su prefini :) |
Meni se opako prijelo nekaj "na žlicu"
Mislim da bi sutra mogao opast dobri stari žuljba:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:32. |