![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jelc, jel se razmišljalo o ponovnom okupljanju momaka i djevojaka sa ovog foruma?
Mislim, stara godina je za nama, pa da uđemo ljepše u novu... |
@amdejac-kaj se tice pizze slazem se u potpunosti!!!meni definitivno no.1!!
jos pogotovo jer ja jedem slavonsku jer mi je mjesana bezlicna..... e da jesi uzeo umak "DON SALE"?ako nisi definitivno preporuka za iduci put... a kaj se tice okupljanja nadam se da iduci put bude bas onaj tjedan kad sam u skoli,jer ako sam na praksi petkom imam vjezbe a poslije radim do 20h!! zato ni nisam bio zadnjih par puta! |
@mITZEK jr
Uzeo sam umak, ali nemam pojma kakav. Vjerojatno obični. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Već je dosta prošlo od kad smo se vidjeli.... |
Mislim da su zadnje bile 08.12....
Ja sam uvijek za. :) |
...ajde, ovaj puta Beren i ja sigurno dolazimo :)...ako se u medjuvremeno ne izgubimo negdje u Outlandsima :D
inace, danas sam za dorucak klopala tost od kruha sa suncokretom kojeg sam namazala ABC sirom i na to sam stvavila pršuta na tanko narezanog...mljac :) a za rucak cemo u Karijolu na pizzu...tamo mi je definitivno najbolja pizza koju sam ikad jela :) |
Citiraj:
Karijola? To je valjda bivša Concordia, nekaj mi je drug Grubiša pričao o finoj papici tamo. Moram navratit jedan dan do njega da malo provjerim tu tvrdnju:beer: |
HM neznam jel ijti do bake ili, prošli put je bilo bolje al opet ni bilo 50kn klope po vugle.
|
@jelc - da, to ti je bivsa Concordia :)...i stvarno je pizza super tamo :)...nije genericka kao u ostalim pizzerijama i rabe stvarno jako kvalitetne sastojke (zato je i malo skuplja nego drugdje, ali ispalti se :)
btw...nas troje ti vise ne zivimo zajedno ;)...serviser za ves masine :D ima nove cimere ;) a nas dvoje smo sami :) |
Eh, Concordia...tamo se odlazilo prije na dobar haš i hladnu Lašku ili Nikšićku...:D
Eventualno na fajrunt pobrat kojeg lokalnog vepra. A sad na pizzu. Kam to ovaj svijet ide pitam se ja:p Danas se rade pileća jetrica na "lovački" (kakti). Dakle jetrica i srčeka, špek, kiselo vrhnje. Pirea i riže mi je već dosta pa će prilog biti pečeni krumpač. |
Prva poštena hrana ove godine.
Mladi bažul z domačim češnjofkama. |
Citiraj:
|
15. siječnja prestao je lovostaj na plavu ribu, danas : frigane srdele i šalata od matovilca s ubačenim bažulom, crno vino po potrebi...
|
Citiraj:
Danas-ostatak jetrica i pužići. Bilo bi šteta da se baci:) |
ja upravo klopam nešto fino...što sam čak i sama napravila : roller : - rižoto sa šampinjonima...s puuuuno luka + salata od zelja : nuts :
poslije toga neke divovske naranče...lol :D morat ću si priuštit tiramisu uskoro...tak mi se to jede :rolleyes: |
danas:
1.kava(i cigareta naravno) 2.lisnato sunka sir(x2)oko 10h 3.veeelka porcija cevapa(13h) 4.kebab(oko 17h) 5.sad si grijem mladi grah i toga cu se natuc pa za sat dva opet u pohod na kuhinju!!!! |
Citiraj:
bilo kako bilo - krapina thumbs up! osim tuniranih auta... to je stvarno očaj :D |
Uf, gladan sam ko pes, mislim da ću napraviti hrpu sendviča i zaliti sve sa pola litre jogurta:D
|
Citiraj:
Danas napokon dojdem doma i mali faširanci s umakom od šampinjona uz to kuruzni kruh. Natrpao sam ko svinja. |
Danas imam saftić sa puretinom i skuhat ću si neku tjesteninu.
Uz to mi nekak pašu kiseli krastavci. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Brijem da joj ne bi baš leglo da se taj dan idem oblokavat i naŽderavat okolo:D |
Ta ispričnica kod Paskea ne bi puno vredila. Njega bi se moglo sam dovuć na prevaru da bu se djelil novi ultra mega limited editon expansion WoW-a.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |