![]() |
Nleh... ubio se u vrganjima na jajima i luku,
za ručak:
upravo se spremam po vrhnje. :zdero2:::chears::chears: |
:D Danas pizza
|
Citiraj:
ja sam već par dana na grahu :D edit: ja sam gladan..naručio sam si lignje :) |
Danas skočio do placa i opskrbio se sa kiselim zeljem-dvije kile rezanog i dvije u glavicama.
Danas dinstano zelje sa špekom i suhim mesom, kuhani krumpač izrezan na 1/8 posut peršinom i na tavi u masti malog pu-ajceka reš-pečene kranjske:nuts: Rok. U subotu ili nedjelju pada-sarma:D Ufff...ko bu to dočekal.... bdw-baš smo danas pričali snjakma, vlasnik bež-pederuše i ja da bi mogli opalit jedne Ždere, Tor za dva tjedna dobiva doživotnu zabranu izlazaka pa da se mrcina proveseli dok još može...:) |
ja sam se tako usvinjo s lignjama da jedva dišem. a trebal bi kakti nekaj raditi :D
danas za ručak grah, sutra grah u subotu grah i u nedjelju lignje :p |
ajde ajde organize something da se malo družimo ;)
dođem jelc ovaj put... osim ako nije onaj vikend 23eg na dalje. |
Kako zderonje rezu pizzu :D
http://www.max-save.org/images/349470rezac pizze.jpg Btw, sad sam se sjetio Kuc-kuc Fata: Ko je? Raznosac pizza. Fata: Ajd bolan, udji pa raznesi i moju :D |
vjerojatno sam u pravu kada zakljucujem da ce zderonje ako i budu bit u petek...
e a sad da odma upozorim da se opet ne prigovara da ja petkom nemorem... jedan tjedan imam sk koja je naravno popodne a drugi imam praksu a u taj petak ne radim a onda pak imam vjezbe koje traju do 19h..... pa eto toliko od mene...:offtopic: enivej jedva cekam da dojdjem mado jerbo sam vec gladan laganini....:D pozz mitz. jr:goood: |
A zakaj jednom nebi napravili žderonje u Subotu?
|
Napokon da je netko to pitao... :beer:
|
vec sam ja pito jednom:odgovor bijase da ne zele odvlacit ljude od njihovih familija....
al radje bum jel, neg pometal.... ja sam muž i ja to Oćem!!! |
Mogli bi zdere uskoro napravit.Kak god odlucite,pase mi i petak i subota.Autocestu do Djakova smo zavrsili i sad krece uzivanje i ljenjcarenje.
|
|
Premalo kruva :nono:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pojel sam si za gablec malo pohanog sira
fotka pohanog sira mmm dobar je :p 25kn p.s- ovaj najmanji komadic nije tak malo samo sam cim sam dobil odrezal pola i progural..pa sam se naknadno sjetil da bi mogao svoju "tugu" i s vama podjeliti :zdero2: |
daj prestani naručivat hranu i make something ffs! :D
|
hebi ga kad imam preveč posla pa nemrem pomaknuti guzicu s mjesta :(
|
Istinabog da je petak ali mi se ne jede baš ništa kaj je plivalo u vodi ili gmizalo po dnu:D
No dobro, jede ali ne samo to... Raspizdili me oni iredentisti:D pa mi se prijela pizza, onak prava vulgaris... Zadnji put sam mudro ostatke ružnog glavonošca spakiral u škrinju tako da na 1/3 idu dva kraka dotičnog ružnog glavonošca narezani na kolutiće, nekakvi superjadni pikzibnerski škampi, dagnje i par slanih srdela. Masline. Na drugu trećinu Žderonjska fila-sir, šunka, špek, šarf kobasa, feferoni i par krugova vrhnja pomješanog sa parmezanom... I zadnja trećina je ženina:D Puno sira i paradajza, šunka, malo špeka i kobase. Rok:beer: |
Citiraj:
|
deda deda baš si prase :)
ja nemam pojma kaj bu danas, pa sam si malo pojel. btw, zadnjih mjesec-dva sam naučio peći: lepinje (ono ko u školi i na velesajmu), nekoliko vrsti uštipaka, 2 vrste pogača, kruh i neke pogačice od oštrog brašna. bez zafrkancije. naravno, u mojoj izvedbi (kad radim za sebe) u svemu tome ima dosta maščobe, feferončića, milerama i takvih finih stvari :) |
Citiraj:
30% tak jasno:D Izvrsno je. |
ja sam gladnaaaaaa ko vuk :(...ne jedem bas ovih dana kako sam na velesajmu :(
jucer sam pojela onu lepinju kaj peku kumice i bilo mi je zlo poslije cijeli dan :/...tako da cu to preskakti ubuduce :D nadam se da cu danas nesto konkretno pojesti za veceru :) |
Citiraj:
"dobar dan. jednu lepinju s majonezom, extra posoljenu." |
Citiraj:
Pizza je bila dobra, jedino nisam trebao stavljat one ništkoristi škampe, puno je posla sa njima:) Pa sam prvo maznuo pizzu da mi se ne hladi a njih za desert. |
Za ne vjerovat...ali veceras pizza kod zippa. :D
|
sad je već stvarno ozbiljna situacija :D morat ćete prominiti jelovnik,aš neće dobro finit :D
|
Piva spada pod prehrambeni prozivod kaj ne?
Ak sam u pravo evo jedna fotka od sinoć. Prugeraj :p Fotka edit: sve su pune :D poslije toga :D sam otisao do crnomerca na kebab..ee ljudi moji 22kn kebab ali je BIO TAKO OGROMAN i fin da nisam mogao vjerovati..tako je dobar da cu i danas vjerojatno na njega ma nesto prefino kebab se na črnkasu prodaje tam di su taksisti iza :p čovjek je bio dobre volje pa sma ga zamolil da bude kreativan i da on bra priloge..stavio mi je krastavaca..zelene salate..hrpu luka..mmm :zdero2: |
amater, mi smo jucer dvije bacvice u medvedgradu nakon skole :D
|
@ horza - ne prodaju lepinje s tim "sranjima" tipa majoneza i slicno...samo ciste...i uzasno su masne i teske, :puke:
sad sam upravo poklopala jednu pljeskavicu u lepinji :)....eee to je bilo fino...mozda mrvicu premalo slano za moj ukus ali fino...unutra sam natrpala salate i kiselih krastavaca :) |
Citiraj:
Pih, glavno da je u kadru "maja sos aždaja":D Neš ti metalca i bitnika:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bolognese, špagaći i malo parmezana+malo naribanog podravca.
Kisela paprika. Crna peka. To su visinske pripreme za sutrašnju sarmu:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.novosadski.net/viewtopic....2afe3bdf54207a |
Citiraj:
Daj izvadi onu maramu i kapu kaj si sakril kod nonića u podrumu ispod bačva s vinom :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |