![]() |
atha, svaka čast. tak sam i ja to rješavao :)
samo tjedan dana kasnije. definitivno najbolje vrijeme za izgubit se iz firme ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve si gruntam da danas napravim nekaj na brzinu.
npr. http://www.net.hr/webkuhinja/page/20...0/0485006.html Imam i jednu mini konzervu šampinjona pa bi možda i njih uvalio tranu...:) |
Citiraj:
aplicirat ću odmah sljedeće sezone :D |
Citiraj:
za gablec sam jela lignje s tartarom (bez pomfita :)), a sad kad sam dosla doma slozila sam si sendvic od zimske...i uz to jogurt : goood : |
Uhh, evo digo se sa stola, sad prezhivam i podrigujem na trosjedu....Zena zdinstala kiseli kupus, dodala malo ljute paprike i neke kobasice, sad razmisljam izvadit sladoled iz friga ili ne, da, ne, da, ne, ipak da...:D
|
Citiraj:
"Podebljati" ću šunku a i onaj mileram ima bogme 30% masti:D Baš sam ga danas kupio-bed je kaj je bilo samo pakiranja od 1/2 litre... Sad sam gladan ko pes, da su mi jedni ćevapi iz Saća pri ruci-baš bi fino legli: nuts : |
Citiraj:
|
Danas sam bio odustao od onog tijesta u korist domaće pizze:p
Ženina strana klasika, moja sa špekom, feferonima, kobasom (šarf slavonska za kuhanje) vrganjima. |
...za danas sam izvadila iz skrinje pecenu papriku za salatu :)...i uz to cu pohati piletinu i dinstati rižu...
|
sweet flare...
danas rucak: pileca juhica, pileci paprikas i pire krumpir :) viidm da ste vec o godisnjima poceli mljeti..ljubomoran sam..i ja bi na godisnji..da bi bilo jos bolje 30.12.2006 ja radim i to inventuru informaticke opreme :( |
kaj će vam slike, dost vam da vidite mrcinu athu (koji želi biti žderonja ko jelc al nemre :( ) i jelca kako se pravi da ne tamani tam nekog odojka il kaj već :D
|
Danas juha, musaka i kristalka.
I koji hladni Fresssh:p :beer: |
evo majka slozila pohanu govedinu..i gore je stavila sira koji se fino rastopio...sa strane za piknuti koji peceni šampinjon...i dva stronga
burp...idem se izvaliti u krevet :D |
Danas za ručak janjetina i luk i sve to zaliveno sa pivkanom: nuts :
|
Uffff...tak sam se usvinjio musakom da se jedva vučem po kući, ne sjećam se kad mi je zadnji put tak pasala:)
|
jelc, kak radis musaku? ...ja sam to samo jednom radila i nije bilo dobro...krumpir je na mjestima bio sirov :(...daj recept :)
danas imam korporativni bozicni party, pa ce valjda tamo biiti neke fine klope :) |
a jemti... baš ove godine, kad ne moram radit za žićbo, on pada na savršeni dan. pa jemti sve :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inace, moja stara krumpir nareze ko cips i stavi ga gore... ne znam jel tak treba al eto. Za ostalo ne znam jer dok stignem pogledat vec sve požderem :rolleyes: |
Citiraj:
|
Ahoooooj!
Ako netko ide u Prag neka izbjegava pivnicu "U FLEKA", jer ce dobiti fleke od hrane koja je u ceskoj usrana do zla Boga. Pozdrav svima na forumu koji vole papati. |
Bio sam u Pragu i nemogu se složiti o nekvaliteti hrane. No U leku se tak i tak ne jede neg se pije. A piva je bogovska :D
|
Nema više čavarak :D
|
Citiraj:
|
za dobru musaku bi napravio masakr.
Kvargu pol 9 ujutro je a meni se jede neka mesina sa krumpriom i kiselim zeljem. Kava? Pih, za pichkice:P pravi muškarci ujutro jedu krvavice :D |
Citiraj:
Flare-nisam zaboravio, budem ti već to napisao... |
ok, nije tak jako hitno :)
inace, danas za rucak...filana paprika..domaca :) |
Hmmm, cekam zenu da dodje s posla, namjera je za danas Cufte u paradajz sosu sa pire krompirom, inace moja omiljena klopa: nuts :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |