![]() |
Citiraj:
|
ja sam se tako napalila na kestene i odem kod lokalne tete koja prodaje kestene, donesem doma dva tuljca kad ono.....vise od pola pokvareno :(
sad kuham jaja :) od kojih ću napraviti punjena jaja (majoneza, senf, sir) :)...finooooo |
Danas sam pojeo 2 ipo komada lazanja i otišao na spavanje pun. Sad sam pojeo kesten pire i idem se izležavati :smoke:
|
Citiraj:
|
sir, kulen, ajvar, kiseli krastavci i svježa paprika to je posao :)
i poslije toga nagneš pivkana i ko nov si :) |
jedem nutelu žlicom i pijem earl gray sa mlijekom.
u šalici. :D |
Nino i Zippo, plačite :p
Danas imam za ručak pizzu. :D |
zobam zobene.... i psihicki se pripremam za skolu.....
al na putu do skole svratit cu u medu (fast food a ne pivnicu) i maznut jednu oljeskavicu sa sirom i sunkom....i porcija pomfrija=25kn a ubijem se svaki put.... |
gablec:
kokošija fini mini juhica 8dkg šunke u vlastitom soku velika lizika veliki sirni namaz acidofilno mlijeko sve u svemu jako fini gablec :) @svi..ima di kupiti pljeskavice punjene kajmakom? malo sam bio zujao po konzumu pa nisam vidio a htio bi to jesti :) |
kupi pljeskavicu i kajmak, donesi meni i bum ti ih složio ako ne znaš :D :D
mislim omg hamm. |
nebum smetal tebi i ženici :p
znam ja to sam složiti samo kaj nemam cajta i malo sam lijen :) |
Citiraj:
|
ccc pa necu to zmješati odmah :)
najprije pojedem juhicu i onda negdje 15ak minuta kasnije ubijem sendvič i acidofilno mlijeko :p |
Danas za večericu lazanje, pokrkao 2 tanjura, kasnije se ubio u čokoladnim bombonima punjenim likerom, sad drapam nutelu ( prethodno ohlađenu u fridge-u da zalogaj duže traje ) :D žlicom :D, jako velkom. :D:D
|
škrtico i bogohulniče... nutela se jede isključivo na sobnoj temperaturi da ne pruža otpor prilikom grabljenja velikih zalogaja :)
|
Citiraj:
Ne! :D upravo suprotno, što hladnija to duže traje "obrada" ustima :D , a to što imaš slabića kokji ne mogu zarinut žlicu =D. Topla VS Medium temp. VS Hladna - u sladoledu :zdero2::zdero2: |
Ja sam sad pobrstija 2 male pizze. :D
|
ajmo anketa :D
|
došao doma a kad ono graf i kobasice :D
predobro :) |
eto ja nešto bezveze vecerao i sad kolumbo za desert jedem... :(
|
Ja se sad idem ubit u jajima i špeku....
|
Otišla baterija na fotiču i drugu nisam uspio nač u kratkom roku pa evo slike s mobom...
Pregladan sam bio da bi tražio bateriju :D http://img221.imageshack.us/img221/5594/dsc00156as5.jpg Ne radi mi par siteova za hostanje slika pa sam morao ovaj :/ |
ja tamanim pol kruha, mesne doručke, paštete i pijem mlijeko...imam i pizze za pojesti, al sam je sit jer čitam svaki dan o njima...:D
|
Koji mesni dorucak klopas? Meni je najbolji Pik.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:dobartek: |
@buljo, uz duzno postovanje prema kuharu/kuharici meni to vise lici na pitu od rajcice nego na pizzu. :D
|
Gavrilović mesni ftw, kaj ste ludi!
Btw došla sam sa večere koja to nije bila, zapravo gozba, onako, rimski stil, u Cesarici u Trnovčici (za njubove, u Dubravi). Prejela se i prenapila. Onak, biska, gemišti, teleća koljenica+ krumpiri pod pekom, palačinke. ugl prepuno vina. jako dobro. preporučam |
Gavrilovićev je ok-ali mora biti hladan:)
|
@Nino
Znao sam da će netko komentirat to :D, inače ja ti obožavam jako puno rajčice po pizzi :) Tak da je ovo bilo možda i mrvciu malo :D |
Buljo sunce ti koliko gore ima rajčice to je strašno :D
Bez ikakve sumnje Gavrilovićev mesni je najbolji u svemiru! Recept za pizzu: Tjesto/rajčica/sir/šunka/kulen/šspek/feferoni/još malo rajčice/i još malo naribanog sira :) to je prava pizza :p |
Kulen i špek su ti viška, a rajčice je premalo :D
|
Citiraj:
|
Jučer smo drobili o mesnom pa sam danas morao poŽderati jedan Gavrilović mesnjak+par ljutih feferona...bilo je baš dobro:D
|
pojeo upravo pohano od ručka + riža sa sojinim umakom i pomalo vegete ;)
pro stuff - gud najt :D |
Citiraj:
A glavni kuhar Cheef nam uvjek udjeli malo veće porcije. Zadnji put sam bio tamo sa Buljom, CK, Codiac, Black35 ... A jelo se je od vinskog gulaša do lignji. A i OGame žderonje su se tamo održavale. |
Sve gledam, ostalo mi je juhe sa taranicom za oveću pseću zdjelicu...bilo bi šteta da se baci:D
Mislim da budem pred spavanje oplahnul malo želudac sa tim. Problem je taj kaj sam poslje juhe uvjek gladan:p |
Pitanjce :) : budu uskoro ždere u Zg-u? Ali velike :D ne tipa išli Buljo i Vutzo na kesten pire :).
Kad bi to bilo otprilike? Evo, Razer i ja bi došli iz Vž-a. :chears: |
Citiraj:
ccc buljo buljo :stoopid: Citiraj:
Citiraj:
jutro sam u sendvičak ugurao: sir špek kulen blafe feferone :goood: tartar svijezu papriku :p bio je vrhunski :) |
Ja volim prginal mješanu, sa više gljiva i paradajza i naravno sa feferonima... eto ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |