PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Fleks 08.12.2006. 21:50

Evo i mene doma.

U kratkim crtama....

-reko mi je tor da ce me stavit za super moderatora, ali mislim da malo pretjeruje.

-Atha me napadno gledao cijelo vrijeme.

-Nije bilo fisha pa sam se najeo.

-Nino i njegovi su bili malo sramezljivi za prvi put, al naučit će se :D

-ovi van zagreba su vec ostali standard. Osim renesisa koj je u kazni zbog loših ocijena

-mr. M je na dijeti.

-Rak se zdebljal.

Vise manje klasika samo kaj si je danas i baka dalo malo vise truda... :)

nino 08.12.2006. 23:42

Evo stigo ja sretno prije 23,00. Prve Zderonje za mene, sve ok, jos sam zbunjola sa tim facama i nickovima :D, glavno da sam zapamtio ko je Fleks:p

E da, zapamtio sam i ko je Buljo, tako umiljatim, tihim i placljivim glasom je zamolio jos pomfrita i naravno dobio je 9 kom...:D

Vutzo se uplasio i zbriso, zna on zasto...: stoopid

Renesis 08.12.2006. 23:47

Ja hoću slike, odma, sada odma... Nemojte mi spamat tu bezveze :D

Renesis nije u kazni radi ocijena, proći će on sa 4.3 ;)

Drugi put cu zapalit gore i pokrast cu Fleksu svu hranu :D

Fleks 08.12.2006. 23:56

Ma kom ces ti krast hranu :P

Moras jos puno žganaca jest :D . Ajde da je to reko mitzek (njemu bi samo poklonio tanjur) il Tor (njemu se moram ulizivat da me stavi za super admina) jos bu shvatio, al ti :D

@Nino5: Lol za pomfri. Jos mi je bilo cudno zakej si mu dao :D

Jelc 09.12.2006. 00:29

Citiraj:

Autor horza (Post 588041)
google adsense jučer stigao u 'rvata. baš kad sam završio negdje oko 16h, reko taman... stignem popit pivu, dve, trideset s ljudovima... kadli stiže mejl da ne radi jedan od bannera. i j... ga. rezultati su vidljivi :)

Ma da:p
Kakti nisi stigao ni na Žuju...od 16.00 pa do 22.00...

Druženje je bilo ok.
Upoznali smo škvadru iz Umaga i još par domaćih forumaša.

Iziritiran brojnim peticijama "kupimo Fleksu grudnjak" MORAO sam ga zašlatat za sisu:)
Moram priznati da su predlagatelji peticije bili u pravu.

Dakle nećemo kako su neki predlagali slati donacije na http://www.pozega.hr/ nego budemo poštivali želju dotičnog i nabavit ćemo mu pravi pravcati PCE grudnjak.: goood :

Sa žicom, u crnoj boji i sa logom sitea.
Više vuče na B ali budemo tehnikalije rješavali u hodu...

:beer:

buljo 09.12.2006. 02:39

Citiraj:

Autor nino5 (Post 588106)
E da, zapamtio sam i ko je Buljo, tako umiljatim, tihim i placljivim glasom je zamolio jos pomfrita i naravno dobio je 9 kom...:D

Jesam li na žderonjama il nisam, a ovo za glas ---> LoL :D

Što se tiče klope nezadvoljan maximalno, dobili u plati pomfri za 2 osobe (a nas 6 za stolom), malo salate, al zato ekipa sve popravi.. :)

Jel moram reč da je za našim stolom plata bila prazna :D

After ko after uvijek super. :)

Emissary 09.12.2006. 02:40

di su slike klope ;)

Komek 09.12.2006. 02:47

e vidis kod nas je ostalo :D a fleks je bio kod nas, onda znas kolko smo mi dobili :D

Fleks 09.12.2006. 02:47

Citiraj:

Autor Jelc (Post 588138)

Druženje je bilo ok.

Iziritiran brojnim peticijama "kupimo Fleksu grudnjak" MORAO sam ga zašlatat za sisu:)

Dakle nećemo kako su neki predlagali slati donacije na http://www.pozega.hr/ nego budemo poštivali želju dotičnog i nabavit ćemo mu pravi pravcati PCE grudnjak.: goood :

ja se osjecam ugrozeno. atha me stalno gleda, ti me šlataš, buljo me stalno žica krumpiriče, gabre oce da se sjednem u kut, newbie uletava i namigne samo meni, bude oce da ga vozim doma... Cudno, cudno : lol2 :

A ono ladybug ko da ne postoji.

I onda mi rak jos na kraju samozatajno kaze da ja sigurno imam njegov broj.

G0RKI 09.12.2006. 02:51

Citiraj:

Autor nino5 (Post 588106)

Haha! : roller : buljich.... : roller :
Citiraj:

Autor Emissary (Post 588198)
di su slike klope ;)

Pusti slike tribamo im mi doć gore i pokazat kako se tamani! :p

horza 09.12.2006. 04:43

Citiraj:

Autor tor (Post 588050)
Je, svi su tu osim tebe:) Baš si mogao dojahati na koju pivu. Da ne dave samo mene oko foruma, zaš se vuče itd: stoopid

da, al ovak si mogo reć "ma onaj stalno neki k... kopa", a ja fino ostanem u sjeni i sve pet :)

Citiraj:

Autor Jelc (Post 588138)

velim ti da sam i poslje 16 šljako...
Citiraj:

Autor Jelc (Post 588138)
Druženje je bilo ok.

a sad ti odjednom trebaju opravdanja... ajde, ajde znaš da si to želio :)
Citiraj:

Autor Jelc (Post 588138)

B? hot lovin tunajt bejb!

flare 09.12.2006. 09:00

zar se nismo vec prije dogovorili da cu ja dobiti tange na kojima ce pisati "pc ekspert" i taman da se vidi kad se sagnes pa ti izvire iz hlaca :D...a uz tange ide i grudnjak (naravno : p) ....kakav sad grudnjak za fleksa...ne moze : p

...pijuckam kavicu (dorucak mi se vec malo slegnuo) i smisljam sto cu danas kuhati...i nekako mi se cini da cu se otputiti do trešnjevačkog placa i nabaviti zelenjave za cijeli tjedan...a danas bi mogla raditi punjene tikvice (pune se mljevenim mesom i odzgora se nariba sir i zapece): nuts :

horza 09.12.2006. 10:01

eeeeeej! ako još nisi ošla na plac, javi se pa pokupi i onog svojeg, pa da skoknemo na kavu... ja nisam spavao :(

Renesis 09.12.2006. 10:24

heehe, sve je to lijepo, al ja još ne vidim slike... a već je 10 i pol... pa mislim stvarno :D

syss 09.12.2006. 10:36

dobre žderonje... samo bi bilo oke da se ne poklapaju već 3. put ako se ne varam sa mojom popodnevnom smjenom na poslu :(

koka kola sucks... skoro sam se otrovo sa tim bezalkoholnim napicima.

Jelc 09.12.2006. 10:55

Ja budem danas laganu paradajz juhu, špagaće i mjeveno.
Kristalka.

Isus 09.12.2006. 11:03

Izvještaj:

Više klope nego inače no opet to IMHO nije 50kn. Pommesfrittes? Nas 6 ( Atha, Vader, Andeo, ET, Buljo ) je dobilo pšommes frittesa za 1-2 osobe. Mesine je bilo u pristojnoj količini no po kvaliteti je bilo ispod standarda, ražnjići gumasti, kotleti hčadi, ćevapi isti, i gljiva premalo.

Tak da ja neznam jel se isplati Baka.

A što s etiče ekipe, treba li uopće nešto govoriti? Po običaju je bilo zakon.

Lesa 09.12.2006. 11:39

Citiraj:

nego... RAK nam se vratio? vidjeh da i msvrtan zuji po forumu pa ga zaflejmo prek PM-a... koji k... stare mange izranjaju iz tmine!

prije bi rekao aveti prošlosti :D

Emissary 09.12.2006. 13:23

Citiraj:

Autor horza (Post 588262)
ja nisam spavao :(

Vidija sam da si bija u 6 uri jutros na forumu :D

horza 09.12.2006. 13:42

Citiraj:

Autor Lesa (Post 588327)
prije bi rekao aveti prošlosti :D

heh

Citiraj:

Autor Emissary (Post 588440)
Vidija sam da si bija u 6 uri jutros na forumu :D

cijelu noć, štoviše.

Darth Vader 09.12.2006. 14:03

:-( ja u busu, vozim se doma, Riječani ostali još u gradu, idu malo u zološki jer su životnje vidjeli samo na Tv :D .

Isusov rezime količine klope govori sve, mada sam se ja i najeo onako pogurao sam to sve skupa s kojom šnitom kruha :D .

Bila je dobra zahebancija, nema šta ali to nije bilo ni upitno.

flare 09.12.2006. 17:05

Citiraj:

Autor horza (Post 588262)
eeeeeej! ako još nisi ošla na plac, javi se pa pokupi i onog svojeg, pa da skoknemo na kavu... ja nisam spavao :(

e hebiga...tek sam sad vidjela post :(...morat cemo kavu nekom drugom prilikom...valjda jednom :p (vec se to dogovaramo jedno mjesec dana, ha )

što se ručka tiče, predomislila sam se i radila sam isto što i Jelc...u dlaku isto :clap:

i jos sam nakuhala filane paprike (ogromni lonac, za jedno 3 puta) i saft (isto ogromni lonac) i to ce sad kad se ohladi lijepo u male zdjelice i u škrinju :)

Sam Fischer 09.12.2006. 19:09

Citiraj:

Autor Darth Vader (Post 588481)
:-( ja u busu, vozim se doma, Riječani ostali još u gradu, idu malo u zološki jer su životnje vidjeli samo na Tv :D .

Isusov rezime količine klope govori sve, mada sam se ja i najeo onako pogurao sam to sve skupa s kojom šnitom kruha :D .

Bila je dobra zahebancija, nema šta ali to nije bilo ni upitno.

Tjah vaderu pokazali su mi rijecani sta si im radio tamo kod balkanca :D

atha 09.12.2006. 19:18

Pozdrav svima iz Rijeke, i hvala ekipi na uvijek odlicnom druzenju na zderonjama i nakon. : hello2 :

Darth Vader 09.12.2006. 22:38

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 588777)
Tjah vaderu pokazali su mi rijecani sta si im radio tamo kod balkanca :D

: sweating nemojmo sada o tome :D

Ladybug 09.12.2006. 23:36

Obiteljska okupljanja su najbolje mjesto za dobivanje kila: buncek, zelje, krumpir, kremšnite, kolač s narančom, sokovi i gemišti.

Felks, ne spominji Ladybugino ime uzalud, mnogima od toga raste poprsje! :)

flare 10.12.2006. 10:31

upravo trpam u usta zadnje komade pite od jabuka : nuts : ...inace ne volim bas kolace, ali pitu od jabuka obozavam :)

...danas za rucak cu napraviti nesto tipicno "nedeljno" :)...krumpiri i komad mesine u pećnicu i uz to zelenu salatu (kristalku, ofc ;))

Jelc 10.12.2006. 11:11

Citiraj:

Autor flare (Post 589149)
upravo trpam u usta zadnje komade pite od jabuka : nuts : ...inace ne volim bas kolace, ali pitu od jabuka obozavam :)

...danas za rucak cu napraviti nesto tipicno "nedeljno" :)...krumpiri i komad mesine u pećnicu i uz to zelenu salatu (kristalku, ofc ;))

Sumnjiva si ti meni:p
Već drugi dan kuhaš isto kao i ja, ajde priznaj tko je druker u mojoj kući???:D

Kaj se tiče pite od jabuka-potpisujem.
Nisam lud za kolačima ali volim pitu od jabuka, čokoladni od jabuka i rogača, slanu štrudlu od sira.
Neću odbiti ni čokoladni parfe.

Hamm 10.12.2006. 11:54

Rucak:

krvavice (home made, domača krv hahaha)
restani krumpir
i čvarkuše :)

buljo 10.12.2006. 12:57

Meni se čini da neće bit slika sa žderonja, nisam baš vidio bliceve :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24.