PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

BrunoZG 24.01.2004. 14:12

jedem Tirolsku u frtalj kruha i pijem colu:mad:

Ovo je mogel bit gurmanski a ne hardwerski forum:cool:

I da jedem original tirolsku og gavrilovica a ne neku nelegalnu kopiju:D

Amdejac 24.01.2004. 14:25

Ja sam prošli tjedan na poslu u nekom dućanu na Malešnici kupil 20 dkg tirolske (najvjerojatnije pokvarene), pol kruha, pol litre čokoladnog mlijeka.
To sam laganini pojel i nakon toga sport i glazba. Dva dana sam presedel u kancelariji na školjki.:grrr:
Dabogda dobio inspekciju u dućanu:D :beer:

BrunoZG 24.01.2004. 14:29

Hehe, a jebi ga , ja sam kupil samo 10 dkg:-))

Mozda je tebi 20 deka bilo previse:-))

Amdejac 24.01.2004. 14:35

Inače mi je i 20 dkg malo, ali ove tirolske je bilo kak ti veliš 20 dkg previše.:D

rendula 25.01.2004. 10:31

AMD sretan rođendan:beer:
Ljudi najbolji sendvič je od pol francuza sa kulenom.:beer: Kulen je nezamijenjiv.

Amdejac 25.01.2004. 15:29

Najljepše HVALA!:beer: :beer: :beer:

>>>KUKY<<< 25.01.2004. 15:40

amd sretan rockas:beer:

tor 25.01.2004. 15:42

Pridruž:beer:

LordNitro 25.01.2004. 16:03

Sve najbolje!:beer:

horza 25.01.2004. 16:59

hepi brzdej tu ju. hepi brzdej tuu juuu. heepiii brzzzzdeejjjj dir aemde. heeeeeepiiiii brrrzzzdeeeeeej tuuuuuu juuuuuuu.
:beer:

mitzek 25.01.2004. 20:43

hepibrzdaj tu juuuuuuu

aj, kaj bus došel na sarmu,ostalo mi je viška pa da ne propadne??:rolleyes: :rolleyes: fiiina ,mljeveno pureće i špekec sitno nakosan,integralna riža,tri jezika govori-4 muca!!!!!
ajde,same se zjuriš prek Krapine,2-3 brega,22 sata planinarenja i dobromidošelprijateljvutuzagorskukleeeeet!!!:p :p :burn: :beer: :beer: :beer: :beer:

kulike???tlisttli??:rolleyes:
joj da, imam i špekeca.......:D

Jelc 25.01.2004. 22:44

Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

Originally posted by mitzek
mljeveno pureće
Nekog je žena opet hitila na dijetu:D :D :D
Jojjjjj....

IceFisherman 25.01.2004. 22:56

Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

ajde,same se zjuriš prek Krapine,2-3 brega,22 sata planinarenja i dobromidošelprijateljvutuzagorskukleeeeet

gospen mitzek kej ste vi morti s zagorja ?
meni se se čini da sam ja jedini zagorec na ovom forumu :(

mitzek 25.01.2004. 23:16

Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
gospen mitzek kej ste vi morti s zagorja ?
meni se se čini da sam ja jedini zagorec na ovom forumu :(

:smoke: NE......
vele da su moji briegi na teritoriju sljobodne i nezavisne republike Prigorske i da se ja nikak nemrem svrtat vu Zagorce...i to iz par razloga;neznamo delati direktora po domači -z vodom i cukerom -nek same zi čarobnim prahom,dalje-nismo se več dulje od 3 kedna znikim po sudu potezali,vele da su Zagorci 0(nula)spram Prigorci kaj se zajebancije,pijače i posebno jela dotikavle,da su 5x bolji jebhači,a da ne velim da se i moreju asimilirati 500 let prije vu civilizaciju od Zagorcof!

mda,to nis ja zmislil,ja vam same povem kak je moj dedek i babica su meni pripovedali da je to tak odnavek i morti još otpreje!!

onda da ti otpovem-,je mislim da si ti jedini Zaku...pardon,Zagorec na forumu....

:p ;) :D :D :beer:

mitzek 25.01.2004. 23:19

Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Nekog je žena opet hitila na dijetu:D :D :D
Jojjjjj....

ni-je

samo sam se nafčil na tu kombinaciju......
a i moreš več pojesti!!!! kad je lakše meseko!:burn: :burn: :burn: :smoke: :beer:

IceFisherman 25.01.2004. 23:25

Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

:smoke: NE......
vele da su moji briegi na teritoriju sljobodne i nezavisne republike Prigorske i da se ja nikak nemrem svrtat vu Zagorce...i to iz par razloga;neznamo delati direktora po domači -z vodom i cukerom -nek same zi čarobnim prahom,dalje-nismo se več dulje od 3 kedna znikim po sudu potezali,vele da su Zagorci 0(nula)spram Prigorci kaj se zajebancije,pijače i posebno jela dotikavle,da su 5x bolji jebhači,a da ne velim da se i moreju asimilirati 500 let prije vu civilizaciju od Zagorcof!

ak je tak ja si bum mam zde fiškala zel , neš ti meni zagorce vređal :D
ili buš mam dal jenu bačvu vina ili peme na sud :D
e i da , ak su prigorci bolji jebhači od zagorcov kak to da nas zagorcov onda ima više , pa sigurno se ne razmnožavamo dvojnom diobom ko bakterije :)

RAK 26.01.2004. 07:59

Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
... , pa sigurno se ne razmnožavamo dvojnom diobom ko bakterije :)
Gle, nova informacija. Stvarno se na PCEkpertu može puno toga naučiti.

Isus 26.01.2004. 08:48

Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

ni-je

samo sam se nafčil na tu kombinaciju......
a i moreš več pojesti!!!! kad je lakše meseko!:burn: :burn: :burn: :smoke: :beer:

Vidi se ko ima iskustva z takvim stvarima.:D
Sam pazi da te zena ne hiti ns dijetu jer se onda bus nama zalil kak si prisiljen jest sarmu od soje.:smoke:

Paske 26.01.2004. 08:58

Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

Originally posted by Isus
Vidi se ko ima iskustva z takvim stvarima.:D
Sam pazi da te zena ne hiti ns dijetu jer se onda bus nama zalil kak si prisiljen jest sarmu od soje.:smoke:

Ma nema joj to smisla - zvijer bi itak prešla u 6 lokalnih restorana zaredom i zažderal bi kuću u roku od mjesec dana :D

Nemereš ti žderonju naterat da prestane biti proždrljiv

:D

mitzek 26.01.2004. 10:12

Re: Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu

Citiraj:

Originally posted by Paske
Ma nema joj to smisla - zvijer bi itak prešla u 6 lokalnih restorana zaredom i zažderal bi kuću u roku od mjesec dana :D

Nemereš ti žderonju naterat da prestane biti proždrljiv

:D

EEEEE,NAPOKON I JEDNA PRAVA "BESJEDA" DA IZADJE IZ TVOG GRKLJANA....
to mora da si se fest psihofizicki pripremal(zderal!!) da si dosel do takega dubokoumnega zakljucka!!!:burn: :burn: :beer:

evo Paske odma ti veceras pljatim par rundi vu Lobelu za takof iskreni izljev emocija!!:p

Isus 26.01.2004. 10:15

Kaj ak bumo organizirali Zderonjsko obzeravanja s rostiljem za tebe mitzek po dve kile pujaceka, cvarki, sarmi, divljaci, i gajba pive jel bu bilo dovoljno?

mitzek 26.01.2004. 10:17

khmmmm...

Citiraj:

Kaj ak bumo organizirali Zderonjsko obzeravanja s rostiljem za tebe mitzek po dve kile pujaceka, cvarki, sarmi, divljaci, i gajba pive jel bu bilo dovoljno?
dobro to je za Meze...a kaj bu za jesti????:confused: :confused:

:D :burn: :burn:

Isus 26.01.2004. 10:27

Za jest? Bumo ti dali da pases travu onak da pojedes nekaj zelenga.:p

mitzek 26.01.2004. 10:47

to ja tebi velikodusno prepustam...

Citiraj:

Za jest? Bumo ti dali da pases travu onak da pojedes nekaj zelenga.:p

ja ti se ne palim na "trendi" klopu....ja sam ti vise homo prasicus il homo janjikus...nekak mi je milije..a i zlijezde slinovnice mi se ne aktiviraju na zelenu boju...preferiram res pecenu kozicu zalevanu s pifom,finiii miris frisko razrezane pecene pajcice isl......ak bas mora zelenjava...preferiram mladi luk i zelenu salatu_ uz "smrdljivu pecenku"!!!!:rolleyes:

a kaj se "obzderavanja dotikavle......." pa ne secam se bas da si se "uclanil " u drustvo "zderonja" ...kulike se sjecam ,zasad si same "dopisni" clan...dok te ne pokrstimo z puajcekovom capicom i okitimo z vencekom cesnjofki!!

javil mi se je i Drele...al sam ga na listu cekanja moral metnuti!!!
ati bi prek reda i bez "krstitki"?????nemere ,braco.......

:p :p

Isus 26.01.2004. 10:55

Nemoj da velim starom pa da te strefi grom z vedra neba! :smoke:

Paske 26.01.2004. 10:59

Mitzek naj mi nabrajat žderilo prosim te .... gablal sam samo sandwich :eek:

Navečer ( kakti ) niš ne većeram, samo voće - hmrl bum :fuming:

Sve to zbog žene i sexa. Dobri razlozi, samo loš izbor prioriteta :D

Ali neka .... čim skinem 1 kg - nabacujem ih 6 :rolleyes:

Isus 26.01.2004. 11:08

Citiraj:

Sam sandwich bolse neg ja nis, a u jebenoj firmi nema ni secera za kavu!:rambo:

mitzek 26.01.2004. 11:08

daj ne kehljaj...

Citiraj:

si ti ponorel???? a kdo bu mi dosel na podgrijanu sarmicu i fiiini pire krumpir na maslacu?????a tast mi je "nafilal"pilnicu z ritoznojcanom........:rolleyes:
tja...pak bum moral se sam pojesti....mores si misliti kak bu mi teske "palo"(neznam za moje Zlato,al se jos junacki drzi.....pod menom ,ne??):rolleyes: :rolleyes: ..il zna da nesme prigovarat ..jel bi tek onda nagrajsala.....iz inata bi jel jos vec....

btw,Paske....ja se, kaj pojem, potrosim do polnoci....tak da se bas i ne "sirim" vise nego obicno.....

Paske 26.01.2004. 11:58

Re: daj ne kehljaj...

Citiraj:

btw,Paske....ja se, kaj pojem, potrosim do polnoci....tak da se bas i ne "sirim" vise nego obicno.....

Ja se trudim, ali od kad sam na voću niti petelinček ni kaj je negdar bil :rolleyes:

Neka, neka, već bu se ona spametila, čim vidi da je vrag zel šalu i da baš nede saku noć na voču i zraku :D

Nebu skoro prešlo,. pak bum pak morel orat cele noći i žderat :beer:

Isus 27.01.2004. 00:09

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Horza
uistinu teške riječi su pale. al kužimo se ne ?
nego mitzek .... imam nekaj bolje za tvoj zagorski želuček....
drugi put kad dolaziš najavi se oko 11 i planiraj dolazak oko 12:40.... zakaj gablec tak kasno? jer DALMOŠI počinju peć pice u 12 !!! i nebume z edeka nek iz dalmatina i to Diavolo (feferoni, tabasco i neki wannabe kulen). ona peče dvaput : dok ulazi ali i dok izlazi.

nego kad smo kod gaženja... si mi skopal kakav ZGAZI set.... adapterčić.. možda i koji diskič, ha, ha, jesi? jesi? striček mitzek?

btw... kolko ljudi znate koji furaju srebreni privjesak za ključeve? mitzek je manga, nema kaj :-)

... e... idemo ovo nastavit na žderonjama? nije to za svačije uši :-)

--------------------------------------------------------------------------------

Ma koji Dalamtino, fino Kalimero ( ah kak volim one fore deset kupona pizza = za badava), a svi vu firmi ih ostavljaju na kutijama onda dojdem ja na posel i fino si poberem kojih 3-6 komada, tu i tam narucim jednu dima i skupim svojih 10 kupončića a onda se jede ili Slavonska ( Kulen, Ajvar ;Ljuti feferoni, sir, šunka, paradajz) ili Hungare ( Sir šunka, špek, jaje, paradajz, feferoni) ili pak Kalimero Sir, šunka, špek, vratina, kulen, kobasic ( vu komadu se dobije), feferoni

Je da celu noć piješ vode i da peče i posle al kaj čovek ne pretrpi za dobro žderilo!:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:48.