![]() |
Tako je to već godinama, jadni smo za popizdit.
Jel to zato što banke kiksaju za europom? |
Al ne kužim zakaj se nemre kod nas podizat? Jel to možda ima veze sa famoznim zakonom da svaki hrvatski državljanin smije imati samo jedan bankovni račun il? (jedan tekući, jedan žiro, jedna štednja il kak već ide)
osim ako imaš dvojno državljanstvo pa onda možeš kao imat dva računa al nesmiješ slat direktno novce s jednog na drugi. |
Citiraj:
Citiraj:
Cilj je za**bat nekog, ne poslovat po pravilima. Kuis? |
Citiraj:
A ako imam i eure i dolare na racunu kako namjestim da mi skida samo dolare? moram u banku ici ili? |
Zahvaljujem nino ;)
|
Citiraj:
|
|
Pomoc, Erste net banking
Trebam uslugu od nekoga tko ima net banking u Erste banci, danas moram platit nesto preko paypala nemam dovoljan iznos na kartici, lovu imam ali banke nerade pa nemogu uplatit. Tako da bih trebao 70kn da mi netko uplati a ja bi mu u ponedjeljak uplatio 100kn. Znam da nije neka provizija ali nemogu vise izvodjit. ( Necu nikog zajebat zbog 100kn, a ionako cete dobiti sve moje informacije ). Ako ima neka dobra dusa nek mi se javi na pm. Please,hvala
|
Zar nitko nije u mogucnosti pomoci mi, barem ljudi s kojima sam trgovao? Evo za 70 kn vracam 120kn u ponedjeljak popodne.
|
pozdrav,
evo uspio sam napraviti sve (devizni racun+visa electron u pbz) i aktivirati paypal. samo me zanima ovo da je uvoz, odnosno da se carina do 160kn ne placa, sta to znaci? za koji je to vremenski period? mogu ja sada na netu naruciti 1000 paketa po vrijednosti do 160kn i necu platiti carinu? a ni ostale stvari? znaci neograniceno mogu narucivati svaki dan x broj paketa do 160kn? ili kako se to gleda?! |
Citiraj:
|
Ekipa potrebujem jednu uslugu od nekog tko posjeduje paypal. :gringo:
Trebam kupiti nesto vrijednosti 10€, pa ako ima koja dobra dusa nek mi se javi na PM pliz :frend: Ja mu uplatim odmah sutra* ili u ponedjeljak pare na banku. *neznam dali rade banke nedjeljom :chears: |
Baš kao Necto isto bih trebao uplatu na moj paypal račun, uz određenu proviziju pa ak je neko dobar ko vidi ovo nek se javi na pm ili neki IM :chears:
|
Meni je bila istekla osobna pa nisam mogao uplatiti sebi na devizni. Sredio sam je jucer :)
Pa ti mogu ja platit ako hoces ;) no frx :beer: |
Trebao bi nekog tko mi može uplatiti preko paypala za hotfile račun, možete me naći na poštenim trgovcima ali i ja bih prvo uplatio na vaš račun novce tako da nemate brige.
Tko je voljan to napraviti, neka se javi na PM. |
Paypalu sasvim otvorena vrata od siječnja 2011. godine? :stoopid:
Neznam sad kolko je to puzdano al uvijek se možemo nadat da će tako bit ... |
to bi bilo super...
|
pozivaju na odgovor HNB-a u kojem se navodi kako će od prvog siječnja 2011. godine otvaranje pa i slanje novčanih sredstava na račun otvoren u inozemstvu,pa i kod PayPala za rezidente biti slobodno, a time i korištenje usuga PayPala.
što sad ovo znači,nejasno objašnjeno?,ćemo moć primat i slat novac i sve ostalo ko ameri i europska unija?? |
ima netko iskustva sa paypalom i rba mastercard karticom?
skinuli su mi lovu za autorizaciju, ali ne mogu nigdje dobiti kod. u banci mi ne mogu isprinatat, na izvadku koji dodje doma mi koda nema, na net bankarstvu isto. zvao sam i njihovu sluzbu za korisnike i odgovor je "ako vi to ne vidite preko internet bankarstva onda ni mi to ne vidimo". uredno se vidi transakcija ali nema opisa. |
ja nisam autorizirao,ali ako 2011 bude kako je najavljeno budem,koja je uopće trenutna korist od autorizacije kad ne mogu primat novac?
|
Citiraj:
Nemaš limita kod uplate a i neki neposluju s neautoriziranim računima. A i neznam u čemu je problem autorizirat acc, skinu ti 20kn sa računa, odeš u banku po ispis transakcija da vidiš kod, upišeš kod nazad u paypal i doznače ti tvojih 20kn nazad na račun i imaš autoriziran račun paypala... |
tako je samo do sad sam kupovao preko amazona,ebaya i dealxtrema i nitko nije ništa reko što nemam verificiran account,pa ga nisam verificirao,nemam limita kod uplate???što će mi novac na pay palu stajat,sve obavljam preko debitne kartice.
|
Citiraj:
Pa novac nikako nestoji na paypalu, ni kad ga verificiraš... |
reko si nema limita kod uplate????kome uplate?
|
samo malo... koja je razlika izmedju te verifikacije i one na pocetku kad prvi put trebas upisat kod iz banke na paypal-ovu stranicu ?:stoopid:
@cuks mozda ti jos to nije "proslo"(tam pise da se treba par dana cekat). Ustvari to bas i nije kod nego kao neki naziv te transakcije... ovak to izgleda..KLIK |
Citiraj:
Pa kad kupuješ nešto Citiraj:
Pa to je to, jer moguće je koristit paypal i bez tog koda, samo onda postoje neki limiti veličine iznosa kod plaćanja (uplate) |
kupujem preko kartice??debiten kad mi nešto treba dignem novac na karticu potrošim,ionako je carina 160 kn,mogu kupit nešto vrijedno recimo 500$ s neveriifcranim pay pal accountom??
|
MEni paypall odlično radi, zašto treba ta druga verifikacija?
|
Nema "druge" autorizacije, samo prva gdje dobiješ pin na izvatku.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |