![]() |
Citiraj:
Sent from my Mi-4c using Tapatalk |
Citiraj:
http://www.teamsuperluminal.org/roms/ ok, nije officiall ali radi CM 13.1 na njemu jako dobro (isprobao dok sam imao 4C) |
Odlično,još se dvoumim izneđu Mi4c i Mi4
|
Citiraj:
nego daj gasite to sranje "sent from tapadaba" |
E da mi se njega dokopati po 1200kn
Sent from my MI 3W using Tapatalk |
Tu negdi i dođe 2/16 sa TOP One shopa (sa 5 usd popusta)..
|
E toliko bi se mogao rastegnuti.
Jedino sto mi je glupo je to sto ne podrzava LTE na 800 Mhz tj Band 20 Sent from my MI 3W using Tapatalk |
Citiraj:
|
Nešto mi nije jasno....
Razmišljam o nekakvom Xiaomiju. Redmi Note 3 (Pro) ili Redmi 3 Pro ili nešto slično. Neke od njih već ima i kod nas za kupiti. Kad/ako ga kupim, izvadim iz kutije i ubacim sim karticu u njega i upalim ga, da li on uopće radi? Hoću reći, svi pričaju o EU romovima koje sami ubacuju na uređaj. ŠTo se dobije sa time, zar nije dovoljno samo deinstalirati kineske aplikacije koje se može i to je to? |
Citiraj:
|
@gnujko, jel znaš jel i za Redmi3/Redmi3 Pro najavljen MIUI 8 (pretpostavljam da je temeljen na Android v6.0)
|
EDL način blokiran u MIUI stable 7.3.x verzijama
zato, pazite kaj flešate |
Citiraj:
Za sad neslužbena lista mobova koji će dobiti Miui 8.0: Xiaomi Mi4 Xiaomi Mi4i Xiaomi Mi4c Xiaomi Note 2 (& Prime) Redmi 2 (& Prime) Mi Note Pro Mi Note Redmi Note 3 (Pro) Xiaomi Mi4s Mi5 Redmi 3 Citiraj:
|
@gnujko
Imam ispred sebe Redmi 3 trenutacno. Kupljen preko xiaomiforsalea. Pod MIUI version pise 7.1.2.0 Stable. Dakle shop je flashnuo, nisam ja. Zanima me mogu li preko toga flashnuti recimo SMIUI, ili pak neku drugu verziju MIUI-a sa xiaomi.eu, ili da sacekam da mi otkljucaju bootloader? |
Citiraj:
Ovi releasovi (npr. dev verzije s tjednim updejtima) uvijek u naslovu dolaze i s popisom za koje telefonu su namijenjeni. |
Zahvaljujem :)
|
stari dobri Mi3 nece dobit MIUI 8.steta...
|
Iovako je CM13 bolji.
Osim ako ti se jako ne svida MIUI look Sent from my MI 3W using Tapatalk |
ma ne brine to nego prestaje podrska za legendu :(
|
ako će mi4 dobiti 8-cu onda to ide i mi3 pošto dijele isti ROM
|
Citiraj:
|
Mislim da sam se zeznuo. Naručio sam Redmi Note 3 Pro, i shvatio kako mi je potpuno promaknuo Meizu Mx5. Bolja kamera, AMOLED, gorilla glass. Na 3/32 GB verziji razlika u cijeni je malena.
Mobitel još nije poslan, pa me zanima plaćam li fee kod otkazivanja na alixpressu i gdje novci završe nakon otkazivanja? Vraćaju se na karticu ili što? Je li netko ima iskustva. |
Citiraj:
Ako dva kineska mobitela koštaju 250$, onda otprilike možeš očekivati da slično i rade. I meizu i xiaomi imaju svojih prednosti i mana. Sve ovisi na što možeš zažmiriti a na što ne. |
Citiraj:
Ak si htio kamerafon onda si kupi lumiu 950 ili 1020. To se kod kineza ne gleda. |
Citiraj:
Ako on hoće dobru kameru onda valjda traži kineza sa što boljom, kakve veze lumia ima s ičime to samo ti znaš. |
Citiraj:
|
Ajd se sad vrati na njegov post pa mi citiraj gdje je napisao da je Meizu općenito bolji izbor?
Napisao je da ima bolju kameru, da ima amoled i da ima gorilla glass, sve je to točno. Ako su to stvari koje su njemu bitne, onda je to za njega bolji mob. A šta ti pokušavaš dokazati to ne znam. |
A tko je tebe postavio za njegovog odvjetnika?
|
Nema ovdje odvjetnika, pričamo o kineskim telefonima i koji je bolji te zašto.
Ako imaš potrebu trolat i flejmat nađi si nekog drugog. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |