![]() |
pricekat cu jos malo...treba vidjet kako ce se cijene na njuskalu kretat nakon sto prvi pretplatnici uzmu ip7 i stave na njuskalo
Nadam se da ce ova promocija trajat bar jos neko vrijeme |
Osobno mi se čini da je tih 6.200kn za keš (bez popusta) manje nego što je bilo za prethodnike.
|
U njemackoj je upravo Iphone najskuplji mob u ponudi. Dok su svi modeli gratis u odredenoj tarifi, za Iphone se 7 se mora izdvojiti dodatno 199E za najmanji 32gb model.
Dok 7 Plus kosta 299E uz ugovor sto je stvarno previse. (32 gb) |
Citiraj:
|
Nije. Otprilike je novi model 100 eura skuplji nego Iphone 6 kada je izasao.
Puno previse. |
Ne, nabavna za 6/16gb je bila proslu godinu 645€, za 7/32 je 685€.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Digli su cijene u EU zbog "korekcije na USD/EUR tečaj i povećanih davanja".
|
@IcyTexx
I to vec drugi put dizu. Radi tecaja. No kad je USD bio na rekordno niskim razinama, nekako su zaboravili spustiti cijenu u EU :) |
i, jel već netko ugrabio day one? :D
planirate opce ko uzimat, ocete 7, 7 plus? ja se jos dvoumim, imao sam 6 Plus i nakon par mjeseci ipak uzeo 6, al sad me opet vuče jebo mater |
Uzimam 7 128GB Black. Čim bude normalno visoke cijene. Možda Jet Black.
|
Stigao iPhone 7 prije par sati i ništa posebno. Od svega najviše mi se dopala nova home "tipka", osjećaj u radu, ekran i kamera su mi u rangu 6s odnosno ja ne vidim neku razliku.
Sve pohvale za abrakadabra ducan, mob je kupljen danas ujutro u 9h a već u 18h je bio na kiosku. Placen pbzom pa je ispao 5579kn. Sent from my iPhone using Tapatalk |
pickice, daj netko Plus :D
svaka cast babama na kioscima, danas su valjda ''najbogatije'' bile sa silnim ajfonima, čudi me da ih nisu orobili ili štoveć |
Citiraj:
Vidim na siteu za sedmicu se nigdje ne spominje jamstvo, dok na 6s uredno pise 12 mjeseci. |
Ima garanciju a uvoznik je hgspot, inače iPhone ima worldwide garanciju preko imei broja.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Nakon sto sam vidio sedmicu, definitivno ponovno kupujem 6s. Ne vrijedi duplo love ni za sta. 6s po pitanju brzine rastura, kameru ne mogu komentirati, ali 6s ima odlicnu takodjer i bolja mi ne treba. Ikone, iOS i sve ostalo je isto. Ne vidim ni jedan razlog za sedmicom :) |
Uskoro novi Apple proizvod u prodaji - Apple AirBag :D
https://www.youtube.com/watch?v=fnsrDIUWhTg |
Citiraj:
|
Jucer sam narucio na abrakadabri ali jos nista nije doslo na tisak.
Zna tko dal dostavljaju subotom? |
Cek, da li ios jos uvijek nema pretrazivanje imenika preko dialera, ono da pocnem tipkati ime pa da izbaci ta imena??!
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Citiraj:
|
O majke ti, mislio sam da je negdje zagaseno u opcijama. Ali glavno da se prigovara kako iphone brze otvara imenik :lol:
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Fluidnost nema veze sa idiotizmom. A koristenje scrolling imenika je idiotizam kojem nema ravna. Moze se uz par trikova i skrolanje smanjiti na minimum minimuma, ali to nije 'to'. Kako vec rekoh - idiotizam via Apple.
|
svakih malo skicnem na zenin 6S pa se samo podsjetim zasto me je nervirao prije.
jos uvijek su sve kamere postavke izvan kamera aplikacije, zakopane u settingsima. dragi isuse. |
Svi settingsi su na istom mjestu. Apsolutno svi. Tebi mana, meni prednost. A ne da iskljucim vibraciju/zvuk, a neka 3rd party aplikacija mi i dalje vibrira/svira bez obzira na to, jer eto developer ima specijalno postavke za svoju aplikaciju koja napravi override na systemu.
A da je settings zakopan? Ne pretjeruj. Ne postojeci dialer je idiotizam da mu nema ravna. Ali ovo o cemu ti pricas je totalno drugi par carapa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osobno više volim per app settings, ali nije mi neki veći problem ni iOS način. |
Citiraj:
Apsolutna je retardacija da ako hocu nesto snimiti u slow motion ili promijeniti rezu moram izlaziti van iz kamera appa i otvarati settingse, camera, video settings... Meni osobno krajnje neintuitivno i sporo. |
Dečki kad naučite Spotlight koristiti, ne treba nikakav dialer.
Traži kontakte, mailove, kalendare, radi vrhunski brzo, kontakti odmah imaju opciju - zovi, SMS i facetime, uglavnom - kakav dialer :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nije da ali ne vidim ni potrebu. Meni je recimo na HTCu bio najjači dialer. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |