![]() |
Danas sam se vidio sa AMD-jcom, zvao sam ga da idemo na ćevape ali prasac stari plesnivi pozojni kakti nije mogao jer ga čeka ručak.
Laže ko pes...pojeo je neki dan ćevape za 13 kuna pa ne da više... Plesnivac škrti...sam nek veli da ga nisam zval na ćevape. Danas malo odmora od nezdrave hrane-kelj sa krumpačem i faširanci:) |
Kako ste vi purgeri shkrti:D, uzgajate skorpione u dzepovima:p
Sad se nazhderao: Palenta Gulash Kiseli krastavci+paprika Tiramisu made by moj zhena:beer: [img=http://img151.imageshack.us/img151/4518/tiramisufw4.th.jpg] |
Citiraj:
|
Ko te šljivi kaj nisi došao u ZG pa bi išli na ćevape.
Tor i ja smo se naŽderali ko zadnji prasci:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dat za čevape 26 kuna može samo lud čovek. :eek: U Dubravi za 26 kuna pojedeš 2 porcije, ako si kapacitet. :p Skužio sam ga između redova da ima neki deal sa gazdom i da na svaka 3 gosta dobije 1 čevape gratis, a navodno i Tor ima sličan ugovor pa je sada počeo dovoditi ljude iz svoje firme. :D ;) A danas sam ga ja sje..o jer nisam htio ić pa je moral doma jesti kelj. :D |
Kao što sam obećao evo slikica o djučer.
Prije: http://img296.imageshack.us/img296/4135/slika014bz8.jpg u procesu: http://img296.imageshack.us/img296/7702/slika015pu1.jpg kraj: http://img180.imageshack.us/img180/3553/slika016fm8.jpg : nuts : |
Citiraj:
Zval sam plesnivca oko 19:00 na čevape pa mi je rekel da mu se neda. Tak da nemre reč da ga nisam zval. Barem neka korist od njega. Ušparal mi je 29 kn. :p Uglavnom naručili smo 3 porcije žena, frendica i ja. Porcija 10 u 1. Utisci: Prostor OK. Makar su mogli metnuti na drvene klupe nekakve podmetače da ne nažuljam hemeroide. Ocjena prostora 4, odbio sam 1 zbog hemića. Lepinja taman velika, nije nasaftana previše. Ocjena 5. Čevapi količinski OK. Ocjena 5. Pečeni ocjena 5. Ukus ocjena 3. Nedovoljno slani, bolje reči bljutavi. Oni u Dubravi su imali bolji okus. Cijena, ocjena 4. Ovo vredi 25 kuna max. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da je sa ćevapima kako naletiš-Tor mi je rekao kad je išao drugi dan da nisu bili onak dobri kao dan prije. Ja sam se uglavnom fino naŽderao. |
Vidim već da ću morat otić na Kvatrić na Ćevape od 15kn, i poslat slike.
Meni su u Saću ćevapi bili baš taman, Ok mogli su bit malo papreniji. |
Kaj te ljudi nisu čudno gledali kad si slikao : lol2 :
|
Dragi moji Žderonje:
meni se fakat ne da zaj*bavat okolo i tražiti birtiju, debeli Mitzek i ja smo bili preključer kod bake i dogovorili Žderonje. 08/09 12. Tko je za nek se piše na listu.:beer: |
Fleks ide :)
|
Znači, kolko sam skužio, za sada:
1. Jelc 2. mitzek 3. rendula 4. Fleks |
1. Jelc
2. mitzek 3. rendula 4. Fleks 5. Mad_Duke |
Hmmmm...zakaj bi ja bio maga**c na prvom mjestu???:p
1.Tor 2. Jeltz 3. mitzek 4. rendula 5. Fleks 6. Mad_Duke Danas sam rješio do kraja kelj i faširance, za navečer budem sir, vrhnje i "malo" sremske...:beer: |
1. Jelc
2. mitzek 3. rendula 4. Fleks 5. Mad_Duke 6. Amdejac |
jel to 8. ili 9.?
|
1. Jelc
2. mitzek 3. rendula 4. Fleks 5. Mad_Duke 6. Amdejac 7. ZED Al ak je 8-og |
1. Jelc
2. mitzek 3. rendula 4. Fleks 5. Mad_Duke 6. Amdejac 7. ZED - Al ak je 8-og 8. Sky - također 8.12. |
U petak po običaju.:)
|
Petak 8.12.2006. :
1. Tor 2. Jelc 3. mitzek 4. rendula 5. Fleks 6. Mad_Duke 7. Amdejac 8. ZED 9. Sky 10. Vuco |
vrlo rado..ali banka ima party pa ja odo na njega...evo da se malo pohvalim..party je u pubu Big Mumma ili tako nesto...cuga for free i klopa for free...na meniu sam zamijetio erdinger pivo..hihihi nadam se da imaju zaliha jer ce im trebati :D
|
Petak 8.12.2006. :
1. Tor 2. Jelc 3. mitzek 4. rendula 5. Fleks 6. Mad_Duke 7. Amdejac 8. ZED 9. Sky 10. Vuco 11.Daddy |
ne kužim, kak žderonje opet kad mi nije zgodno... ovaj put 8. kolokvij iz mateše, a 9. iz mehanike... :(
|
1. Fleks
2. Jelc 3. mitzek 4. rendula 5. Tor 6. Mad_Duke 7. Amdejac 8. ZED 9. Sky 10. Vuco 11.Daddy :D |
@ Hamm: Bio u Big Mammi, super je tamo. Klopa je ok, ambijent isto i imaju čuvano parkiralište. Uglavnom, nemam zamjerki, jedino je lokacija malo u banani ako nemaš auto.
|
decki...ne opet...:(...opet spamate lsite za zderonje...kaj stvarno ne bi bilo bolje da se otvori jedan novi topic koji bi se zvao npr. "lista za zderonje" ili tak nekak i da se tamo prijavljuje za sva zderonjska dogadjanja :)
jucer sam kuhala dinstano kiselo zelje s njokima, i krmice na naglo...no, prije toga sam za dorucak napravila male bureke :) slazu se kore jedna na drugu, mazu se uljem i praskom za peviom otopljenim u malo vode, stavlja se nadjev od sira, vrhnja, jaja (kao za svaki drugi burek ili strudlu od sira) i onda se zarolaju kao rolada i rezu...i takvi "puzici" se stave u protvan i peku dok ne dobiju zlatnu boju (oko 20- ak min) ...finoooo :) |
Citiraj:
Pripremanje za Žderanje je ozbiljan posao.:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:33. |