![]() |
ja mislim da je ovdje na žderonjama ispričano više lovačkih (ne od strane starješina, nego njubova) o količini pojedene hrane nego u citroen fan clubu o tome kolko su prešli bez servisa.
|
Citiraj:
|
Ah, sutra je jedan od onih dana koji je svakom Žderonji prirastao srcu-dolazi mi mali pu-ajcek.:)
Taman na vrijeme, zadnju frtaljku starog sam nema dugo u slast poŽderao.: nuts : |
Citiraj:
|
Papak: hello2 :
Mog malog pu-ajceka nebuš videl uživo (već se cijedi), a kod bake pogotovo, to je samo za kućnu upotrebu.:D Ko vas šljivi kad vam je ispod časti malo ručice zaprljat:p Kod bake nisam bio od zadnjih Žderonja, možda se zaletim u ponedjeljak.. |
buraz ti stvarno jesi papak...:D
|
Citiraj:
No da, većina vas igra COD pa vam je poznat izraz head shot. Znate li kako izgleda Žderonjski head shot??? Otprilike ovako: http://img170.imageshack.us/img170/6...adsho1tud6.jpg :D :D :D Odoh dalje baviti se Žderonjskim poslovima... :beer: |
Jeltz - puka si... :D Luda slika... :D
Nego...kada ce Zdere? =| |
Hahaha, Jelc manijače :D
|
Našao sam i mali priručnik u slikama.
Kolinje. |
Ajde nek neko stavi i video priručnik : lol2 :
|
|
Budem ja snimao na svom kolinju pa poshaljem :)
|
imam doma doma ovu odvratnu majonezu mjesečevo-bijele boje i jedva nekak je pojedem jer je ogromna i ne-tako-fina, dan-dva nakon toga stara mislila da sam uživao u njoj i kupila još jednu... sad sam je otvorio i čekam da se pokvari.
|
Meni je odlična. Kupujem samo Zvijezdinu običnu, light, onu s jogurtom i ovu.
Tomy i Helmans nekak mi ne pašu u zadnje vrijeme. Stvar je ukusa. Jedno vrijeme sam se davio u Helmans majonezi i kao da sam je se zasitio. |
Meni je čak light bolja od obične po okusu, jasno pričam o zvijezinoj.
|
Što bi sve trebao imati dobro opremljeni žderonja? :D
http://img392.imageshack.us/img392/4930/img0044fl7.jpg |
Citiraj:
Imam sve. Od peke, roštilja, kotlića i tronošca za fiš do peći i tanjura za kotlovinu. A u kuhinji da ti ne prićam da imam sve. Od pretis lonca, zepter suđa do woka i sve prateće đinđe bez kojih pravi žderonja nemože. Čak sam u posjedu i par lonaca od 15 do 30 litara. :) |
Ono je bilo retoričko pitanje :p
|
Citiraj:
Od jutros. Mali pu-ajcek je već u hibernaciji u škrinji.... Citiraj:
Dok natrpam meso i grincajg i malo vode ne ostane baš puno lufta. |
lepinju ja jedem u skoli...:D
ima dve vrste sunke, sira, kulena i neke suhe salame, po zelji krastavci, majoneza, kecap... : nuts : |
...bolesna sam...i nemam apetita :(...tako da samo pijem cajeve i sto god da stavim u usta nema nikakv okus :(...
za dorucak sam jela kukuruzni kruh i sirni namaz i zimsku, ali imala sam osjecaj kao da jedem karton...cak mi ni kava ne pase :( |
Citiraj:
helmans ima zanimljiv okus i isto mi paše s vremena na vrijeme, dok zvijezda rula uzduž i poprek. |
Citiraj:
|
Večeras bude laganija hrana-bil sam danas na placu i opskrbio se sa sirem i vrhnjem, idem opalit degustaciju:)
|
Idem pojesti ostatak sekelija kaj je ostalo od ručka.
|
Uh, nazvao kum i za dobro jutro najavio popodnevni roshtilj kod njega. Klasika, vratina, cevapi, domace kobasice: nuts :
|
Upravo unosim vitamine i minerale za zimu.
Podgrijal sam si sekeli od jučer i večerašnji restani krumpir na pajcekovoj masti. Šteta bi bilo da se baci. A za sutra sam si već napravil krumpir salatu koja mora preko noći odstajati u frižideru, a prilog budu pečena rebrica iz paca. Probrat ću sitnijeg krumpira u podrumu, oprat ga i ispeči u rolu onak s kožicom. Žena si je zaželjela nekakvu juhu od povrća. Ono mrkvica, korabica, grašak, krumpir, mahune i sl. Budem i ja malo da si poperem šljam iz grla. I onda mi nek netko ne veli da se nezdravo hranim, a sve je domaće. Pojedem više povrća od vegetarijanca, a bogami i mesa. |
...polako mi se vraća apetit :)...iako me i dalje kuri lagana temperatura (37,3, pa onda 37,5, pa 37,2 etc :() ...tako da sam upravo smlatila dvije šnite kruha sa suncokretom namazane paštetom i kavu :)
za ručak sam već sve pripremila i sad samo treba uključiti pećnicu...punjene tikvice mljevenim mesom i sirom...i uz to pire krumpir :) |
Ja sam jučer imao pire+jetrica i srca na lovački sa kiselim vrhnjem.
Za danas još nemam blage kaj bi jeo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |