![]() |
moj je 1000-ti post!
:beer: |
Citiraj:
Zato je moj 1001:p |
Već sam bio napisao poruku za 1000-ti post, ali je nisam postao jer sam se nadao da će to biti Mitzek, koji najviše zaslužuje tu čast, prvi thread na PCEX-u koji je probio 1000 postova.
Eee, di vam je pristojnost?:D :D Anyway, ljudi moji, preko 1000 postova, a tata svega je Mitzek. Mi smo mame:clap: :beer: za Mitzeka, a i za sve ostale! :clap: |
Citiraj:
Evo još jedna za Mitzeka :beer: |
Tko bi reko da debeli Mitzek more biti legenda, a nije po količini požderane hrane u jedinici vremena :D
Ha živili macane :beer: ( btw. Kad čemo se naći, još uvijek se nismo robno razmijenili :fuming: ) |
Ke zde je to k vragu se prešlo morti
Ošel mitzek i več nikgo ne piše tud !
Pa ljudi dajte se zmislite kobasic domaših , sušene šunke , krvavic , fišpaprikaša od kojega vam vatra van na vuha ide. NAdam se da vam bu to potaknulo malo maštu.:p Meni su ju potaknule kobasice ( cca 60kom ) na mojem tavanu :p |
Citiraj:
Evo :beer: za sve. |
Re: Ke zde je to k vragu se prešlo morti
Citiraj:
pa kaj ti imas pikado vu oku da ne citas...sem rekel da se moram male skriti i stisati mozebitno da mi je zenska poslala "spiju" (jr!)na PCEX pa se zato manje javlam!! AL SE TI JA TO NADGLEDAM PO "ZDERONJAMA"!.... vis da svi cviliju...al polako,braco...bura se jos ni stisala!!:rolleyes: korizma je ,a znas kak je to kad ti zemska odluci da te se odrice dok traje(ono,potpoplunske spelancije!!!),pa se smajhlam i oferam kak mladi lavek!!!zasada se principijelno drzi korizme..:fuming: :fuming: :fuming: al ja vec zmisljam novi sistem da joj uljetim u "kazneni prostor"!!:D :D prema tome,nis ne spitavaj,javljam se samo na lozinku :2 potoka -zagrebacki od pol metra..i sl...:p |
znaš kaj se radi z špijunima u teška vremena...seek and vuha istegni:D
|
Re: Re: Ke zde je to k vragu se prešlo morti
Citiraj:
Evo možeš npr. biti Brunhilda:D :D :D |
Promeni si nick recimo u pesek :p
|
Re: Re: Re: Ke zde je to k vragu se prešlo morti
Citiraj:
|
Lahko se je nekima sprdat i iz Mitzeka norca delat, ali sam ja to već iskusil i na svojoj koži i znam kak mu je teške, a vu kvar nesme iti da nebu još većega vraga.
|
Svi smo mi Mitzek. Ne damo našeg Mitzeka.
U 5. mjesecu kada snijeg malo okopni, bumo išli održati prosvjede pod nejgov breg. Valjda bu časni sud popustil i presudil u korist širokih narodnih masa. |
lahko vama sad z mene Norca delati.......
Citiraj:
doma same mogu sa sjetom prolazit pokraj "svetista" i otpuhivat prasinu s monitora i tipkovnice....:( :( hardovi mi krcati,placu za "obradom",ali ,ne ,treba izdrzati i odrzati "korizmeno odricanje":rolleyes: :rolleyes: samo neznam kak da ovaj mjesec nis ne kupim...:rolleyes: dobro,u Ljinksu su mi se fest zamerili,o tome drugi put...ali ljudi moji kad se vozim po gradu ,pogled mi sam zapne za izlog kakvog PC shopa....jooooj, koje li ovisnosti!!!:beer: :beer: |
1 privitaka
ovak je to nekad zgledalo........:( :(
|
a sad mi je i ovo domet.....
1 privitaka
Dnevnik,meridijan 16 i tex-mex sapunjare...:( ..ufff
|
U trenutcima manijakalne depresije i mahanja hrenovkom ispred usta gladnih ( ne mislim tu na količinu hane koju se može izjest nego metaforičko obračanje Mtzeku na nedostupnost kompa koji je tu ali kao da nije tu) najbolji je teški fizički rad! Jer kad ti izbije litra znoja van i kad se ruke toliko nažulje da nemreš otič normalka na pišanciju, e onda si izliječen.Barem dok obrišeš znoj i namažeš ruke sa kremom pa sjedneš u fotelju i vidiš nedostupnu stvar ali tada je prekasno jer il si tolko umoran da zaspeš ili nemreš tipkat radi onih žuljeva.
A i slučajno bi ja trebal kopat doma kolektor za otpadne vode pa ako je netko ovdje depresivan ili ima hrenovku pred nosom .... :beer: |
Mitzek, imaš čisto istu fotelju ko i ja :cool:
|
I imaš jednako veliki televizor ko ja. Jel to Panasonic?
|
Meni se pak čini da imamo i istu prašinu pod krevetom! :beer:
|
je.em vam led i rizu.....
@ Jozha: he-he...bas sam same cekal na neku "nemoralnu"ponudu!! al od tebe,"starog"jahaca...:eek:
pa kaj ti neznas za pravilo da se Zderonji prvo ponudi kotlovina,rostilj,hlaadna pivica i sl... a kad dojde vu tvoje dvorisce......hitis mu u ruke lopatu il kramp i velis:e ,kume..ona ljivada tam,e,da..tam je moja "draga"zamislila olimpijski bazen za sebe,decicu i svoju mamicu...pa kad iskopas do 2.70m ,javi se..bumo vidli jel bu ostalo kaj safta od kotlovine i pecenih spek kozica sa rostilja,a i ima tam pol pive je ostalo od Stefa Sifiliticara pak si popi, steta proliti....:D :D hee-hee, nejde to bracek..:beer: @ledek pecaros: fotelja?? ne,ziher nisu iste...tvoja nemre bit tak zmazana i rasklimana(ipak treba nosit 120 kila,ne?:rolleyes: :D :rolleyes: ) @rendula>>telka...ma neki Thompson 83ekran 100mhz,sljika vu sljiki,babi i deci za tex-mex sranja i story supernovu odjemput:rolleyes: :rolleyes: ... ja ti to gledimsame kad MORAM(kak ovi dana!!:eek: ) eto tak je to deca draga.......:beer: :beer: |
Re: je.em vam led i rizu.....
Citiraj:
|
eh da ...
starom huncutu,novozagrebackom fakinu,fanATIku,prijatelu i Zderonji...Jeltzu Vogonu JR,da nam cim prije ozdravi,da prestane kehljat,pljuckat i kihat,da se scaja i limuna vrati na staro agregatno stanje(Zuja,cim hladnija,prosim lepe!!),da mu grlica ljubimica zakenja novu igracku,da mu zena skuha spek fileke,sarmu,zuljbu, ma se odjemput ,zeli frend Mitzek.....uz pjesmu..:
"samo ozdravi mi ti"....zeljama se pridruzuje i ostatak PCex foruma uz pjesmu"bolujem ja ,bolujes ti...":rolleyes: :beer: :beer: :beer: |
A čuj. Kod mene ti je nepisano pravilo da se kuha ak neko nekaj donese. A ak baš niko niš ne donese onda idemo fino pušku na rame i u šumu pa kaj protrči! :rambo:
|
to te ja pitam!!!
Citiraj:
ljudozder jen!!:rolleyes: :rolleyes: |
Žena reži na mene, punica reži na mene:D
Jer opet nisam doktoru otišao a obećao sam. Ali mi je danas bolje:) , sutra sam već ko novi. Žena se zabrinula tek kad sam tužno gledao u ogromnu porciju mješanog mesa i prebirao po tanjuru... Sinoć sam u pol dva ujutro smazao hrpu pršuta, kobase, fete, pol teglice feferona i par rajčica i danas mi je već puno bolje:D :D :D Jedino mi zlato moje jambra na račun printera koji hoću kupiti-da kaj nisam mogel naći ružnijeg i glomaznijeg i da nebu ona zid štemala da se to može staviti pored kompa:D :beer: |
Citiraj:
sve čestitke jelc :clap: :clap: :clap: |
Re: to te ja pitam!!!
Citiraj:
A radodajka se zove Rajna a poštar je Ivek i ima motor. Ali ni to mu nije pomoglo jer je promašil most i opal unutra. Na kraju je okrivil lokalne huligane ali ja mislim da su maligani bili u pitanju. :beer: |
Re: Re: to te ja pitam!!!
Citiraj:
|
a kaj bi ti bez zene i punice...?
Citiraj:
pokrise z vuhima i uzivaj zivot,Jerry!!!!!! :( :( smrc...a ja?????ko 13 prase....:eek: |
Re: a kaj bi ti bez zene i punice...?
Citiraj:
Ali sam dimeka na milost i nemilost ženi. A valjda imaš dost staža da znaš da nije najzdravije biti previše skup:D Do par dana ajd nekak, poslje već šnjofa na kolinje. Prvi dan te žali kaj si bubini, drugi tak-tak, treći te već gleda ko zmija žabu. Bolje si je nać posla nego biti previše doma:) Ma znaš kaj-dobro si me podsjetil:) Obavim ja kaj trebam pa u petak-subotu zapalim gore. Možda i Paškea žena pusti z lanca pa se najdemo u Zaprasiću na Žuji... |
Re: Re: a kaj bi ti bez zene i punice...?
Citiraj:
rekel je da bi bil red......a Paske?:eek: bume mu kupili produzni za lancek,se ni daljse od 300metri od Lobela!!!:rolleyes: :rolleyes: |
Citiraj:
I usisa smeće, pomete šutu. Spremi alat gdje mu je mjesto:) |
Re: Re: Re: a kaj bi ti bez zene i punice...?
Citiraj:
A bumo vidli... Izgleda da ga je žena gadno stisla kad jedan Prigorec prodaje grafu ispod cijene:D Možda nije razmišljao pa je ženi spomenul kak si ti prošel. Pa je dobila inspiraciju:) Ili da se nađemo ko zadnji šlaparoši (a kakti nismo) oko 12.00 na placu:burn: Ajd da se dogovorimo za petak/subotu. |
Citiraj:
|
Znate ke , meni se sve čini da je bolje ostati neoženjen .
Ljepo šaram uokolo , mogu delati kaj god oču , niko me nebu zajebaval kaj sam za kompom , ili kad hjuto rano prejdem u ribičiju:rolleyes: Dakle , ja se ženil onda bolje nem , radije svaki tjedan drugu žensku nego jednu za sva vremena pa mi ne dala mira , a da ne velim da sa ženom u paketu dojde i punica :p Jedino či bum našel kakvu Pcfreak žensku ( dobru naravno:rolleyes: ) i punicu , te odmah uzimam .:D |
Citiraj:
Reklamacije nemaš, jedino možeš tu i tamo prigovoriti punici i nahuškat je na vlastito dijete:D Pozitivno je poznavanje mehanike motora sa unutrašnjim sagorjevanjem, šlajfom, ubodnom pilom i solidnim poznavanjem i manipulacijom hardwareom. Osnove rastavljanja i održavanje većine modernog pješadijskog i lakog protu-oklopnog naoružanja:) I najvažnije-mora u startu biti svjesna činjenice da bu se udala i morala podnositi konjinu cijeli život takvog kakav je. :beer: |
Citiraj:
|
Ma sve je to u redu oko neženidbe ali nakon nekog vremena se umoriš.Nemreš više bit pas tragač koji nonstop traži frišku krv da joj malo zagorča život.Na kraju najdeš neku kjoa ti se čini najboljom ili neku koja se još nije udala a nik ju neče. I onda nakon nekog vremena nemreš bez nje. Jer em kaj posprema i kuha, pobire okolo kaj si rastepel, brine se da parketi fino budu zglancani, da ne zaboravim i čistu wc školjku, a tu je narafski i punica.Hma to baš i nejde u plus. Daklem bolje se oženit.A možda i nije.Kaj mislite vi oženjeti? :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |